ΖΩΔΙΑ

Τα 5 ζώδια που χωρίζουν εύκολα. Κι οι χωρισμένοι έχουν ψυχή

iStock

Το πώς χωρίζει ένας άνθρωπος μπορεί να πει πολλά για την προσωπικότητά του. Και όπως συμβαίνει σε πολλές άλλες περιπτώσεις, η αστρολογία μπορεί να μας βοηθήσει αρκετά στο να βγάλουμε κάποια «προγνωστικά» συμπεριφορών.

Οι χωρισμοί δεν είναι εύκολη υπόθεση για κανέναν. Το να χωρίζεις εύκολα, δεν σημαίνει ότι δεν πονάς. Οι σχέσεις έτσι κι αλλιώς είναι περίπλοκες. Όταν μια σχέση δεν λειτουργεί, μερικοί επιλέγουν να μείνουν, ενώ άλλοι αποφασίζουν ότι ήρθε η ώρα του χωρισμού. Το ζώδιό σου, μπορεί να δώσει μικρή ένδειξη αυτών των τάσεων. Εδώ λοιπόν είναι τα 5 ζώδια που χωρίζουν πιο γρήγορα, όταν συνειδητοποιούν ότι απλά δεν γίνεται αλλιώς

Κριός

Τα 5 ζώδια που χωρίζουν εύκολα. Κι οι χωρισμένοι έχουν ψυχή Pexels

Οι Κριοί είναι σχετικά προβλέψιμα ικανοί να αφήσουν κάποιον που τους έχει πληγώσει. Μπορεί επίσης να αποφασίζουν να χωρίσουν, εάν αισθανθούν ότι μια σχέση δεν έχει μέλλον. Ο Κριοί είναι ένα παρορμητικό, φλογερό ζώδιο, που σημαίνει ότι μπορεί να φύγει από μια σχέση το ίδιο γρήγορα όσο μπήκε σε αυτή. Ο χωρισμός μπορεί ακόμα να πονάει, αλλά πιθανότατα δεν θα υπάρξει μεγάλος δισταγμός εκ μέρους ενός Κριού, να ρίξει τίτλους τέλους.

Ζυγοί

Οι Ζυγοί είναι πολύ ρομαντικοί. Αλλά τα πάντα μαζί τους είναι σχετικά. Γνωστοί για την τάση τους να ερωτεύονται εύκολα, οι Ζυγοί έχουν συχνά μια εφεδρική σχέση στα σκαριά για να προετοιμαστούν για την αναπόφευκτη διάλυση της σχέσης τους. Με αυτόν τον τρόπο, μπορούν να περάσουν στην επόμενη σελίδα της ζωής τους και να βιώσουν έναν χωρισμό σχετικά αναίμακτα. Δεν θα είναι όλοι οι χωρισμοί τόσο εύκολοι, αλλά αν πιστεύουν ότι η σχέση τους βρίσκεται σε αδιέξοδο, δεν θα διστάσουν να κουνήσουν μαντήλι.

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί είναι πρόθυμοι και ικανοί να δουλέψουν σκληρά για μια σχέση, αλλά μόνο εφόσον βλέπουν μέλλον σ’ αυτή. Εάν δεν αισθάνονται πλέον έτσι, μπορεί να είναι πιο εύκολο να χωρίσουν, σε σχέση με άλλα ζώδια. Όταν τα πράγματα γίνονται δύσκολα, συχνά οι Σκορπιοί δουλεύουν στη σχέση τους. Μέχρι βέβαια να διαπιστώσουν ότι δεν υπάρχει καμία ελπίδα σωτηρίας. Οι Σκορπιοί μπορεί να είναι πιο εύκολο να κατανοήσουν τη σημασία της αυτοπροστασίας τους περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο ζώδιο.

Υδροχόος

Το ghosting σίγουρα δεν είναι ο καλύτερος τρόπος για να χωρίσει κάποιος, αλλά για έναν Υδροχόο, μπορεί να είναι ένα σενάριο χωρισμού. Αν μια σχέση δεν λειτουργεί και δουν το ποτήρι αγάπης τους μισοάδειο, οι Υδροχόοι πετούν μακριά πριν πληγωθούν. Οι Υδροχόοι μπορεί ακόμη να κόψουν μαχαίρι μια σχέση πριν καν γίνει επίσημος ο χωρισμός. Αν και δεν είναι όλοι οι Υδροχόοι το ίδιο, η ανάγκη τους για ελευθερία τούς ενώνει.

Ιχθύες

Ως βαθιά συναισθηματικά και διαισθητικά ζώδια, οι Ιχθύες γνωρίζουν πότε τα πράγματα δεν πάνε καλά σε μια σχέση. Το να εμπιστεύονται το ένστικτό τους, τους δίνει τη δυνατότητα να μπορούν να χωρίζουν πιο εύκολα. Γνωστοί για το ότι χρησιμοποιούν τη διαίσθησή τους σε καταστάσεις και σχέσεις, οι Ιχθύες συχνά χωρίζουν όταν απειλούνται συναισθηματικά. Και σαν ψάρια που είναι, ξεγλιστρούν εύκολα όταν τα πράγματα δυσκολεύουν, γιατί κατά βάθος ξέρουν ότι κάτι δεν λειτουργεί.