ΖΩΔΙΑ

Τα 5 ζώδια που τσακώνονται περισσότερο. Οι καβγατζήδες της παρέας

Pexels

Υπάρχουν ορισμένοι άνθρωποι στη ζωή σου με τους οποίους μπορείς να μιλήσεις για οτιδήποτε και από την άλλη υπάρχουν εκείνοι, που μπορούν να σε κάνουν να νιώθεις ότι περπατάς επί μονίμου βάσεως σε ναρκοπέδιο, όταν είσαι γύρω τους.

Για να είμαστε ειλικρινείς, υπάρχουν συγκεκριμένα ζώδια τα οποία είναι πιο πιθανό να μετατρέψουν μια έντονη συζήτηση σε καβγά. Και ανάλογα με το δικό σου ζώδιο, μπορεί να είσαι σε θέση να το αντιμετωπίσεις καλά και να συμμετέχεις σε μια υγιή αντιπαράθεση ή να απογοητευτείς εντελώς από το πώς θα κυλήσουν τα πράγματα. Ποια είναι λοιπόν τα ζώδια που τείνουν να τσακώνονται εύκολα και να μετατρέπουν μια αντιπαράθεση σε τσακωμό;

Τα 5 ζώδια που τσακώνονται περισσότερο

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί δεν είναι ακριβώς ότι τσακώνονται συχνά, αλλά σίγουρα είναι από τα ζώδια που θα κλιμακώσουν μια διαφωνία. Θα πιάσουν τα 100 σε χρόνο 0. Αν προσβάλλεις έναν Σκορπιό ή με κάποιο τρόπο έχεις καταφέρει να ενεργοποιήσεις την άμυνά του, θα το καταλάβεις. Η αδρεναλίνη του ανεβαίνει και η συζήτηση γυρνά σε τσακωμό, πριν καν προλάβεις να καταλάβεις ότι τους προσέβαλες. Ωστόσο μην περιμένεις τρικούβερτο καβγά. Ένας Σκορπιός είναι πολύ πιθανό απλά να σε «τσιμπήσει» με το κεντρί του για να τερματίσει την κουβέντα. Θα πουν κάτι που πιστεύει ότι θα σε πληγώσει, ακόμα κι αν εσύ δεν είχες την πρόθεση να τον πληγώσεις εξαρχής. Απλώς φρόντισε να υποχωρήσεις αργά και ζητά συγγνώμη. Ακόμα κι αν δεν ξέρεις για τί πράγμα ζητάς συγγνώμη, ένας Σκορπιός ξέρει.

Ταύρος

Ο Ταύρος δεν απολαμβάνει να τσακώνεται εκ του φυσικού του. Πρέπει πρώτα να νιώσει ότι απειλείται. Ένας Ταύρος δεν πρόκειται να τσακωθεί μαζί σου αψήφιστα, αλλά αν έρθεις σε διαφωνία μαζί του, βγάλε ποπ κορν, γιατί αυτό θα πάρει λίγη ώρα. Ένας Ταύρος δεν θα παραδεχτεί εύκολα ότι κάνει λάθος. Κάτι που οφείλεται κυρίως στο ότι σπάνια πιστεύει ότι κάνει λάθος. Οι Ταύροι είναι απίστευτα σίγουροι για τις πεποιθήσεις τους και υπερασπίζονται γρήγορα τις πράξεις τους, ακόμα κι αν τα στοιχεία είναι εναντίον τους. Απλά περίμενε να εκτονωθούν. Θα τους περάσει.

Λέων

Η προσωπικότητα των Λιονταριών είναι φλογερή και με τον ίδιο τρόπο που μπορούν να γίνουν πιο στενοί σου φίλοι, μπορούν να γίνουν και οι μεγαλύτεροι αντίπαλοί σου. Όταν υπάρχει μια διαφωνία με έναν Λέοντα, που θα μπορούσε εύκολα να επιλυθεί ή να εκτονωθεί, οι Λέοντες τείνουν να ρίχνουν λάδι στη φωτιά. Ειδικά αν κατά λάθος ή επίτηδες τους πατήσεις τα κουμπιά τους. Σε έναν καβγά με έναν Λέοντα θα ακουστούν λόγια, θα πέσουν κατηγορίες και γενικά κάθε όριο θα ξεπεραστεί. Όσο περισσότερο προσπαθείς να υπερασπιστείς τον εαυτό σου, τόσο περισσότερο θα κλιμακώνεται η ένταση. Το καλύτερο πράγμα που μπορείς να κάνεις για να ξεπεράσεις μια διαφωνία με έναν Λέοντα, είναι να απολογηθείς. Βρείτε ό,τι ίχνος ενσυναίσθησης έχεις για τον Λέοντα αντίπαλό σου και άφησε τον να σιγοβράσει στο ζουμί του.

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι μπορεί να είναι συναισθηματικά ευφυείς και ώριμοι, αλλά τα συναισθήματά τους είναι βαθιά. Γι’ αυτό πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτική όταν μιλάς με έναν Καρκίνο για ένα ευαίσθητο θέμα. Αν πληγώσεις τα συναισθήματά του, θα το κρατήσουν εναντίον σου. Μήνες ή χρόνια μετά από έναν τσακωμό ή διαφωνία με έναν Καρκίνο, θα αναφέρει όλους τους τρόπους με τους οποίους τον περιφρόνησες, ακόμα κι αν το ζήτημα θεωρείται λήξαν. Διάλεξε λοιπόν προσεκτικά τα λόγια σου, ανεξάρτητα από το πόσο στωικός ή ήρεμος μπορεί να φαίνεται ένας Καρκίνος.

Τα ζώδια που τσακώνονται περισσότερο-

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι δεν είναι ότι τσακώνονται γενικά εύκολα, αλλά όταν πρόκειται να προβλέψεις τις αντιδράσεις τους, είναι σαν να τζογάρεις. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει. Ανάλογα με τη διάθεσή τους μπορεί να ανταποκριθούν σε μία συνομιλία, με διαφορετικούς τρόπους. Εάν πιάσεις έναν Δίδυμο μια μέρα που συνδέεται περισσότερο με τα συναισθηματικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς του, μπορεί πραγματικά να περάσει στην άμυνα. Αν πάλι τον πετύχεις σε μια κακή μέρα, τότε μπορεί να χρειαστεί να ψάξεις σπηλιά για να κρυφτείς. Αυτή η διπλή προσωπικότητα, είναι απρόβλεπτη. Εάν δεν είναι αυτό το στυλ σου, δεν πειράζει. Το μόνο που χρειάζεται είναι να βρεις έναν καλύτερο τρόπο επικοινωνίας μαζί τους.