ΖΩΔΙΑ

Τα 5 ζώδια που τα πάνε χάλια στα ερωτικά τους

Pexels

Μερικά ζώδια είναι από τη φύση τους πιο τυχερά, σε κάθε έκφανση της ζωή τους. Ακόμα κι όταν μιλάμε για την ερωτική ζωή και την ανάπτυξη ρομαντικών σχέσεων. Ωστόσο, υπάρχουν μερικά άλλα, που δεν τα πάνε και τόσο καλά σε αυτόν τον τομέα.

Στον κοσμικό χορό της αγάπης και των σχέσεων, ορισμένα άτομα μπορεί να βρεθούν να νιώθουν «άτυχοι στον έρωτα». Η αστρολογία προτείνει ότι η ευθυγράμμιση των ουράνιων σωμάτων τη στιγμή της γέννησής μας μπορεί να επηρεάσει διάφορες πτυχές της ζωής μας, συμπεριλαμβανομένων των θεμάτων της καρδιάς. Ας εμβαθύνουμε στην ενδιαφέρουσα σφαίρα των ζωδίων και ας εξερευνήσουμε τα ζώδια που είναι τρομερά άτυχα στα ερωτικά τους.

Κριός

Την κορδέλα στη λίστα με τα ζώδια που δεν τα πάνε τόσο καλά στα ερωτικά τους «κόβουν» οι Κριοί. Γιατί; Συχνά κάνουν το λάθος να μην ενδιαφέρονται για την ερωτική τους ζωή από την αρχή. Οι Κριοί το παίζουν πολύ cool και ανεξάρτητοι σε τέτοιο βαθμό, που δεν καταλαβαίνουν ότι με αυτή τη συμπεριφορά τους, προκαλούν την τύχη τους (και την υπομονή των άλλων) και μπορούν να καταστρέψουν ακόμα και την παραμικρή ελπίδα για ένα happy end στις ερωτικές τους σχέσεις.

Ταύρος

Επόμενοι στη λίστα με τα ζώδια που τα πάνε χάλια στα ερωτικά τους, είναι οι Ταύροι. Αν και ξέρουν πως να περάσουν καλά και να περιποιούνται τους συντρόφους τους, οι Ταύροι έχουν την κακή συνήθεια να δοκιμάζουν τους ανθρώπους γύρω τους, ξεπερνώντας τα όρια μερικές φορές. Χρειάζονται τόσα πολλά για να είναι σίγουροι για τον σύντροφό τους που ο άλλος τείνει να χάσει το ενδιαφέρον του. Δεν μπορούν εύκολα να κάνουν αυτό το άλμα πίστης.

Δίδυμοι

Ξέρω. Ίσως να μην το περίμενες. Πώς γίνεται οι Δίδυμοι, αυτές οι κοινωνικές πεταλούδες του αστρολογικού κύκλου να μην τα πάνε καλά στα ερωτικά τους; Μην ξεγελιέσαι από το κοινωνικό τους προφίλ και την επί μονίμου βάσεως flerty διάθεσή τους. Oι Δίδυμοι κερδίζουν με θέση σε αυτή τη λίστα γιατί ουσιαστικά ξεφεύγουν από κάθε είδους σύνδεση που υποθέτουν ότι θα τους «δέσει». Είναι σχεδόν αδύνατο να δεσμευτούν. Ε, και τους αρέσει κάπως και το drama.

Τοξότης

Ακόμα μια περίπτωση ζωδίου, όπου τα φαινόμενα μπορεί να απατούν. Περιπετειώδεις και αρκετά κοινωνικοί και αυτοί, σε ό,τι έχει να κάνει με τα ερωτικά τους μπορούν να γίνουν πολύ απότομοι και παρορμητικοί. Προτιμούν έτσι τις βραχυπρόθεσμες, περιστασιακές σχέσεις. Τείνουν να «στραγγίζουν» συναισθηματικά τον σύντροφό τους και αυτό είναι κάτι που πολλοί δεν αντέχουν να διαχειριστούν.

Ιχθύες

Οι Ιχθύες είναι ίσως το τελευταίο ζώδιο που θα περίμενες να δει στη λίστα με τα ζώδια που τα ερωτικά τους δεν είναι το πιο δυνατό τους χαρτί. Κι όμως. Ενώ τα τρυφερά και αγαπησιάρικα ψαράκια αγαπούν την έννοια της αγάπης, στην πραγματικότητα μπορεί να είναι πολύ κακοί στις σχέσεις. Τα συναισθήματά τους τούς κυβερνούν πάρα πολύ και είναι επίσης δεισιδαίμονες. Στους Ιχθύες δεν αρέσουν οι ρεαλιστικές και δύσκολες καταστάσεις και έχουν το ιδανικό προφίλ για το «σύνδρομο του σωτήρα». Θα σε χειραγωγήσουν συναισθηματικά, μόνο και μόνο για να νιώσουν καλά με τον εαυτό τους.