ΖΩΔΙΑ

Τα 5 ζώδια που δεν είναι ποτέ και με τίποτα ικανοποιημένα

Pexels

Όσα κι αν δίνει η ζωή, κάποιοι άνθρωποι δεν μπορούν ποτέ να είναι ευτυχισμένοι. Ακόμα κι αν έχουν πλούτη, πολυτέλεια, ευημερία και όλη την αγάπη του κόσμου, μερικοί εξακολουθούν να λαχταρούν περισσότερα.

Εξακολουθούν να θέλουν να κάνουν όσα παραπάνω μπορούν και να πιέσουν τον εαυτό τους, προκειμένου να αποκτήσουν όλα όσα μπορεί να θέλουν. Και δεν μιλάμε απαραίτητα για υλικά αγαθά. Μιλάμε για τους στόχους στις σχέσεις τους, αλλά και τους επαγγελματικούς τους στόχους.  Η αστρολογία διευκολύνει την κατανόηση των περιπλοκών της προσωπικότητας κάποιου, αναλύοντάς τες με τα 12 ζώδια. Αν θέλεις να μάθεις, λοιπόν, αν και το δικό σου ζώδιο βρίσκεται μεταξύ εκείνων που δεν είναι ποτέ και με τίποτα ικανοποιημένα, τότε η παρακάτω λίστα σίγουρα θα σε βοηθήσει.

Τα 5 ζώδια που δεν είναι ποτέ και με τίποτα ικανοποιημένα Pexels

Κριός

Το πρώτο ζώδιο του αστρολογικού κύκλου, έχει μια φυσική τάση να προσπαθεί να πετύχει όσα περισσότερα μπορεί στη ζωή του. Οι Κριοί είναι ριψοκίνδυνοι και δεν φοβούνται να αναλάβουν περισσότερες ευθύνες και προκλήσεις. Απλώς δεν μπορούν να ηρεμήσουν με αυτά που έχουν και τους είναι εξαιρετικά δύσκολο να είναι ευχαριστημένοι με οτιδήποτε είναι αυτό που έχουν. Όσο καλό κι αν είναι.

Δίδυμοι

Φαντάζομαι ότι δεν εκπλήσσεσαι ιδιαίτερα που συναντάς τους Διδύμους, ανάμεσα στα ζώδια που δεν είναι ποτέ ικανοποιημένα. Οι Δίδυμοι, ως τα αιώνια παιδιά του ζωδιακού κύκλου βαριούνται πολύ εύκολα. Πάντα ψάχνουν για νέα πράγματα να κάνουν, γιατί χρειάζονται συνεχή ενθουσιασμό στη ζωή. Αν δεν μπορούν να πάρουν αυτό που θέλουν αμέσως, θυμώνουν και απογοητεύονται. Βαριούνται πολύ και στις σχέσεις. Είπαμε: Παιδιά.

Παρθένος

Γνωστοί τελειομανείς, οι Παρθένοι προφανώς και ανήκουν στα ζώδια που πιστεύουν ακράδαντα “sky is the limit”. Είναι από τα ζώδια του αστρολογικού κύκλου που βρίσκονται σε μια αέναη προσπάθεια να επιτύχουν το καλύτερο όλη την ώρα. Αλλά ακόμα κι αν έχουν ήδη πετύχει αυτό που ήθελαν, θα συνεχίσουν να το κάνουν γιατί δεν είναι ποτέ ικανοποιημένοι με αυτό που έχουν. Μια παρόρμηση που μπορεί, ωστόσο, να είναι καταστροφική για τις σχέσεις τους.

Τοξότης

Οι Τοξότες είναι πάντα σε αναζήτηση της μεγαλύτερης περιπέτειας στη ζωή. Η δίψα τους για περιπέτεια δεν ικανοποιείται ποτέ και δεν εφησυχάζουν με αυτά που έχουν, ακόμα κι αν τους κάνουν χαρούμενους. Έχουν απλώς μια αστείρευτη επιθυμία για τα καλύτερα των καλύτερων.

Αιγόκερως

Last but not least οι Αιγόκεροι. Οι Αιγόκεροι, κερδίζουν επάξια μια θέση ανάμεσα στα ζώδια που δεν είναι ικανοποιημένα ποτέ, καθώς είναι άνθρωποι με ισχυρά κίνητρα, που έχουν πολύ υψηλούς στόχους. Είναι από τους πιο στοχοπροσηλωμένους ανθρώπους που θα γνωρίσεις ποτέ στη ζωή σου, ωστόσο, δεν είναι ποτέ ικανοποιημένοι με τα επιτεύγματά τους. Πάντα προσπαθούν να φτάσουν όσο πιο ψηλά γίνεται.