ΖΩΔΙΑ

Τα 3 πιο επικριτικά ζώδια: Αυτό το λένε απονομή δικαιοσύνης

Unsplash

Όλοι ξέρουμε ότι δεν πρέπει να κρίνουμε ποτέ ένα βιβλίο από το εξώφυλλό του. Εξάλλου, ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να ανακαλύψεις στη ζωή, όταν είσαι ανοιχτή σε εμπειρίες και δώσεις λίγο χρόνο στους γύρω σου. Ωστόσο, μερικοί άνθρωποι δεν μπορούν παρά να κρίνουν τα πάντα και τους πάντες. Σχεδόν σαν να είναι γραμμένο στο DNA τους.

Εάν έχεις αναρωτηθεί τώρα γιατί μερικοί άνθρωποι στη ζωή σου είναι τόσο επικριτικοί, η απάντηση μπορεί εν μέρει να κρύβεται στα γενέθλιά τους. Συνέχισε λοιπόν να διαβάζεις για να μάθεις ποια είναι τα πιο επικριτικά ζώδια του ζωδιακού κύκλου.

Τα 3 πιο επικριτικά ζώδια: Αυτό το λένε απονομή δικαιοσύνης Unsplash

Λέων

Ο Λέων αντιπροσωπεύεται από το λιοντάρι, τον βασιλιά της ζούγκλας. Επομένως οι Λέοντες του αισθάνονται συχνά, ότι ο κόσμος τους ανήκει. Απολαμβάνουν να βρίσκονται στο προσκήνιο και να έχουν θαυμαστές που τους λατρεύουν. Γεγονός το οποίο, μπορεί να τους κάνει να κοιτάζουν περιφρονητικά οποιονδήποτε δεν τους θαυμάζει, σε όλο τους το μεγαλείο. Ως γνήσιοι εκπρόσωποι ζωδίων της φωτιάς, είναι πολύ φιλόδοξοι και προσπαθούν πάντα να είναι οι καλύτεροι. Θέλουν πάντα να βρίσκονται στην κορυφή, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε κάποια επικριτική αύρα. Μερικοί Λέοντες θα κρίνουν επίσης τους άλλους, προσπαθώντας να απαλύνουν τις δικές τους ανασφάλειες.

Παρθένος

Αν ρωτήσεις κάποιον που ασχολείται έστω και λίγο με την αστρολογία ποιο είναι το πιο επικριτικό ζώδιο, το πιθανότερο είναι ότι θα ακούσεις πολύ την Παρθένο. Οι Παρθένοι είναι απόλυτα τελειομανείς και είναι γνωστοί ως το πιο επικριτικό ζώδιο του ζωδιακού κύκλου. Προσπαθούν πάντα να είναι σωστοί, κάτι που τους το κάνει εύκολο να ασκήσουν κριτική σε όσους δεν το κάνουν. Ως εκ τούτου, μπορεί να φανούν αρκετά επικριτικοί. Κυβερνούνται επίσης από τον Ερμή, πράγμα που σημαίνει ότι είναι πολύ οξυδερκείς. Δεδομένου ότι οι Παρθένοι τείνουν να είναι ένα από τα πιο έξυπνα ζώδια του ζωδιακού κύκλου, έχουν την τάση να κρίνουν, όσους φαίνονται λιγότερο έξυπνοι από εκείνους.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως κυβερνάται από τον Κρόνο, έναν πλανήτη έχει να κάνει με τη σκληρή δουλειά και την πειθαρχία. Έτσι οι Αιγόκεροι τείνουν να είναι πιο συγκρατημένοι, σοβαροί και ελαφρώς εκφοβιστικοί. Είναι πολύ καλοί στο να καμουφλάρουν τα συναισθήματά τους, καθιστώντας τα δυσανάγνωστα. Δεν μπορείς να καταλάβεις τι σκέφτονται κοιτάζοντας μόνο το πρόσωπό τους. Οι Αιγόκεροι έχουν ψηλούς τοίχους για κάθε τομέα της ζωής και είναι απίστευτα επιλεκτικοί, όταν πρόκειται για φιλικές ή ερωτικές σχέσεις. Αυτό, τους οδηγεί να κρίνουν τους ανθρώπους πριν τους αφήσουν να πλησιάσουν πολύ.