ΖΩΔΙΑ

Τα 5 πιο ανταγωνιστικά ζώδια: Η νίκη είναι το μόνο που μετράει

iStock

Σύμφωνα με την αστρολογία, υπάρχουν μερικά ζώδια που δεν σταματούν σε τίποτα, όταν θέλουν να εξασφαλίσουν μια νίκη.

Τα πιο ανταγωνιστικά ζώδια έχουν μια έμφυτη τάση να επιδεικνύουν τη δύναμη και την εξουσία τους, προκειμένου να εξασφαλίσουν την κυριαρχία τους. Αυτά τα ζώδια, έχουν την ικανότητα να μετατρέπουν ακόμα και τις πιο βαρετές ή μη ανταγωνιστικές καταστάσεις σε διαγωνισμό. Ποια είναι λοιπόν τα πιο ανταγωνιστικά ζώδια;

Τα 5 πιο ανταγωνιστικά ζώδια Pexels

Κριός

Οι Κριοί απολαμβάνουν να είναι μπροστάρηδες, σε κάθε πράγμα στη ζωή τους. Και ο μόνος τρόπος που ξέρουν, για να εξασφαλίζουν αυτή την πρωτιά, είναι να ανταγωνίζονται τους άλλους. Μπορεί να το παίζουν παιχνιδιάρηδες και χαλαροί, αλλά στην πραγματικότητα, ο ανταγωνισμός είναι για κάθε Κριό σοβαρή υπόθεση. Και αυτός είναι κι ένας από τους λόγους που δεν ξέρουν να χάνουν και παίρνουν μια ήττα, ή μια αποτυχία πολύ βαριά. Πολύ απλά, ο ανταγωνισμός δίνει ενέργεια και νόημα στη ζωή τους.

Λέων

Ο βασιλιάς του ζωδιακού κύκλου, έχει επίσης μια έμφυτη τάση για ανταγωνισμό, η οποία προέρχεται από το γεγονός ότι θέλει να είναι ο καλύτερος από τους καλύτερους, στη δουλειά. Οι Λέοντες λατρεύουν την ιδέα, ότι προχωρούν στην καριέρα τους μέσω του ανταγωνισμού. Το ανταγωνιστικό τους πνεύμα εξαντλείται στην επαγγελματική τους ζωή, όπου μπορούν πραγματικά να λάμψουν, χωρίς να ανησυχούν αν θα πληγώσουν κάποιον. 

Σκορπιός

Προφανώς, οι Σκορπιοί δεν θα μπορούσαν να λείπουν από τη λίστα με τα πιο ανταγωνιστικά ζώδια. Η αγάπη τους για τον ανταγωνισμό πηγαίνει χέρι-χέρι, με το πάθος τους για τη ζωή. Μπορεί να μην τους αρέσει απαραίτητα να ανταγωνίζονται κάποιον, αλλά ενθουσιάζονται πολύ με όσα μπορεί να φέρει η ζωή και δεν μπορούν πάντα να ελέγξουν τον εαυτό τους. Ε και μερικές φορές, η ζωή έχει και ανταγωνισμό. Μην γελιέσαι όμως. Οι Σκορπιοί μπορεί να σέβονται την ευγενή άμυλα, αλλά ξέρουν πότε και πώς να βγάλουν ένα πιθανό εμπόδιο από το δρόμο τους.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι αγαπάνε τον ανταγωνισμό, γιατί είναι ο τρόπος τους να δείχνουν στους άλλους ότι είσαι πραγματικά οι καλύτεροι όλων. Τους αρέσει να είναι οι αρχηγοί της παρέας και ξέρουν ότι ο ανταγωνισμός, είναι ο απλούστερος τρόπος για να κερδίσουν. Δεν θα πούνε πολλά, αλλά στην πράξη είναι killers. Επιπλέον, οι Αιγόκεροι απολαμβάνουν να τους βλέπουν οι γύρω τους ως ειδικούς σε οτιδήποτε και να τους ζητάνε την σωτήρια άποψη ή βοήθειά τους. Όταν ανταγωνίζονται τους γύρω τους, η μόνη τους σκέψη, είναι η νίκη. Με κάθε κόστος.

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι κερδίζουν μια θέση ανάμεσα στα πιο ανταγωνιστικά ζώδια, ακόμα κι αν δεν παραδέχονται εύκολα ότι τους αρέσει ο ανταγωνισμός. Γι’ αυτό το ζώδιο, ο ανταγωνισμός έχει να κάνει με το να αποδείξει στον ίδιο του τον εαυτό ότι είναι ο καλύτερος. Οι Υδροχόοι δεν νοιάζονται απαραίτητα για την νίκη, αλλά θέλουν να αποδείξουν ότι σε κάθε περίπτωση είναι έτοιμοι για μια καλή αναμέτρηση. Επίσης, όσο κι αν δυσκολεύονται να το παραδεχτούν, μερικές φορές μπορεί να ζηλεύουν πολύ τους άλλους. Έτσι, ακόμα κι αν πρακτικά δεν τίθεται ζήτημα ανταγωνισμού, έχουν ήδη φτιάξει ένα σενάριο «ποιος είναι καλύτερος» στο κεφάλι τους.