ΖΩΔΙΑ

Τα 4 ζώδια που ξέρουν τι θέλουν από μία σχέση

Unsplash

Ποια είναι η κλασική συζήτηση που κάνεις με τους φίλους σου όταν γνωρίζεις ένα νέο πρόσωπο; Πόσο αργά ή γρήγορα πρέπει να προχωρήσεις, αν θα βάλεις ταμπέλα στη σχέση και αν είναι η ώρα να μιλήσεις για την εξέλιξή της.

Το άλλο θέμα είναι ότι οι σχέσεις έχουν δυσκολέψει και είναι αρκετά ρευστές. Με τόσο ghosting, whelming και δεν συμμαζεύεται, δεν προλαβαίνεις καν να αντιληφθείς αν έχεις δυνατά συναισθήματα για κάποιον. Δύσκολες οι εποχές αγαπητή, τι να κάνουμε; Έρχονται όμως τα παρακάτω 4 ζώδια να σου αποδείξουν πως υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που ξέρουν τι ζητούν από μία σχέση και έναν σύντροφο. Και αρνούνται να παίξουν ερωτικά παιχνίδια.

Ταύρος

Κανείς δεν είναι τόσο συνεπής και δεν τιμά τις σχέσεις όσο ο Ταύρος. Ως ζώδιο της Γης, είναι προσγειωμένος, παραδοσιακός και σταθερός στις απόψεις του. Μπορεί να τον λες και ξεροκέφαλο, αλλά αν μη τι άλλο, δεν αμφιβάλλεις για την αφοσίωσή του. Αν αποφασίσει να κάνει σχέση, ξέρει ακριβώς γιατί το κάνει και δεν παίζει παιχνίδια. Θα σου δείξει εξαρχής τις προθέσεις του και να ξέρεις ότι βλέπει τα πράγματα πάντα σοβαρά. Βαριέται τα πολλά γύρω γύρω και αποζητά έναν σύντροφο ζωής.

Παρθένος

Δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο από το πιο λογικό και προσγειωμένο ζώδιό. Ο Παρθένος είναι δομημένος, ψύχραιμος και λογικός. Μπορεί κάποιοι να βαριούνται τη ρουτίνα και το πρόγραμμα, αλλά ο Παρθένος βρίσκει γαλήνη σε αυτήν και την αποζητά και από το ταίρι του. Εξάλλου, αν θες να βασιστείς σε κάποιον για το οτιδήποτε, ο Παρθένος είναι ο άνθρωπός σου. Άσε που είναι τρομερά ειλικρινής. Ακόμα και αν το κάνει με παγερό τρόπο.

Ζυγός

Ο Ζυγός μπορεί να είναι ζώδιο του Αέρα και να μην το έχεις τόσο στους σταθερούς συντρόφους, αλλά έλα που είναι. Δεν πρόκειται να σε απογοητεύσει και δύσκολα θα χαλάσει την ισορροπία στη ζωή του. Ο Ζυγός χαίρεται όταν ξέρει ότι είσαι κι εσύ καλά και θα κάνει ό,τι μπορεί γι αυτό. Οι προσωπικές σχέσεις είναι πολύ σημαντικές για έναν Ζυγό και τις κρατάει για μία ολόκληρη ζωή.

Αιγόκερως

Τα ζώδια της Γης είναι εκείνα που θα εμπιστευτείς εύκολα διότι ξέρεις ότι κρατούν τον λόγο τους. Αν μιλάμε για ερωτικές σχέσεις, ο Αιγόκερως κάνει μόνο σοβαρές, που έχουν να του προσφέρουν κάτι. Δεν θέλει να χάνει τον καιρό του σε περιπετειούλες και θα στο κάνει λιανά από την αρχή. Είναι ένας σύντροφος που θα σε φροντίσει όσο καλύτερα μπορεί και θα επενδύσει πολλά σε εσένα.