ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που κάνουν εύκολα ghosting

Έχεις ακούσει πολλά για το ghosting. Είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις στις σχέσεις αυτές τις μέρες και προκαλεί προβλήματα. Γνωρίζεις κάποιον που σου αρέσει (δεν έχει σημασία το πώς) και βγαίνετε ραντεβού.

Όλα δείχνουν να πηγαίνουν περίφημα. Υπάρχει χημεία, διάχυτο φλερτ και ενίοτε μπορεί να υπάρχει και δεύτερο και τρίτο ραντεβού. Μπορεί να κάνατε σεξ και να υπήρχε και εκεί εξαιρετική χημεία. Και ξαφνικά, το αντικείμενο του ενδιαφέροντός σου εξαφανίζεται. Δεν ξαναμαθαίνεις νέα του και σε αφήνει να αναρωτιέσαι για το τι πήγε στραβά. Και αυτά είναι τα 3 ζώδια που είναι αρκετά πιθανό να σου κάνουν ghosting. Έστω και άθελά τους.

Δίδυμοι

Είναι σκέτη ειρωνεία που οι Δίδυμοι κάνουν κάτι τέτοιο, ενώ είναι οι βασιλιάδες της επικοινωνίας. Κι όμως είναι πολύ πιθανό να συμβεί. Ανοιχτόμυαλος κι ευπροσάρμοστος, είναι καλός στο να βλέπει όλες τις πλευρές μίας κατάστασης. Αυτό όμως του δίνει πολλές επιλογές και τον κάνει εντελώς αναποφάσιστο, πράγμα που είναι η αχίλλειος πτέρνα του. Αν βγει ραντεβού και του αρέσει κάποιος, χρειάζεται χρόνο μετά για να καταλήξει στον αν όντως του αρέσεις ή αν είσαι ένα one night stand. Αν διακόψει την επικοινωνία, άντε καρδιά μου κι άσπρο πάτο καιρός να πάμε παρακάτω.

Σκορπιός

Το πιο κλειστό και εσωστρεφές ζώδιο του Νερού. Κρατά την καρδιά του τριπλοκλειδωμένη ώστε να την προστατεύσει. Αν και αγαπά το παθιασμένο και περιπετειώδες σεξ, χρειάζεται πολύ χρόνο για να επεξεργαστεί τα συναισθήματά του. Μόνος. Μπορεί δηλαδή να κάνετε τέλειο σεξ ή να βγείτε ένα ωραίο ραντεβού και μετά να χαθεί για μέρες. «Να μείνει μόνος να σκεφτεί». Το πιθανότερο είναι ότι δεν πρόκειται να σε ενημερώσει, σε περίπτωση που καταλήξει στο ότι δεν ενδιαφέρεται να συνεχίσετε.

Τοξότης

Δεν κάνει ghosting από κακία. Πραγματικά. Είναι ότι παραείναι ενθουσιώδης και πάντα σε ετοιμότητα να δοκιμάσει νέα πράγματα. Μπορεί να του αρέσεις αλλά να θέλει να προχωρήσει αμέσως. Και κάπου εκεί ξεχνά ότι πρέπει να ενημερωθεί κι εσύ. Ακούει περισσότερο το ένστικτο και λιγότερο τη λογική (ή τους καλούς τρόπους). Δεν το κάνει από εγωισμό αλλά από υπέρμετρο παρορμητισμό. Θα το καταλάβεις από το πρώτο ραντεβού.