ΖΩΔΙΑ

Τα 4 ζώδια που χαίρονται περισσότερο τη ζωή

Unsplash

Ο τρόπος που βλέπεις τη ζωή είναι θέμα οπτικής και φιλοσοφίας. Υπάρχουν οι άνθρωποι που βλέπουν πάντα μισοάδειο το ποτήρι και ξεκινούν τη μέρα τους με απαισιοδοξία. Είναι σίγουρη ότι όλα θα πάνε στραβά και πέφτουν ψυχολογικά πριν καν φτάσουν στην αποτυχία.

Υπάρχουν όμως και εκείνοι που δεν το βάζουν κάτω. Εκείνοι που έχουν βρει το νόημα της ζωής. Έχουν μάθει να χαίρονται και να απολαμβάνουν τα μικρά της ζωής και αυτό αρκεί για να έχεις πάντα καλή διάθεση. Προφανώς και ξέρουν ότι η ζωή δεν είναι τέλεια, αλλά ξέρουν ότι είναι μικρή και δεν αξίζει να σκας για βλακείες. Ας παραδειγματιστούμε από τα 4 παρακάτω ζώδια.

Κριός

Ο Κριός ξέρει να την απολαμβάνει τη ζωή του και έχει τόση ορμητικότητα, που δεν μπορεί να τον σταματήσει τίποτα. Βλέπει την ομορφιά όπου κι αν πάει και για αυτό επιλέγει πάντοτε να βρίσκεται στη φύση. Δεν έχει ελεγκτικό χαρακτήρα και συνήθως δεν κρίνει τους άλλους. Πηγαίνει απλώς με τη ροή της ζωής και δεν υπεραναλύει.

Ταύρος

Ο Ταύρος χαίρεται τη ζωή με έναν πιο λογικό τρόπο. Μπορεί να μην αφήνεται και να μην χαλαρώνει εύκολα, αλλά είναι bon viveur και αρνείται να ζήσει μία ζωή χωρίς επίγειες απολαύσεις. Ναι σε ένα ποτήρι σαμπάνια, ναι στο καλό φαγητό, ναι σε ένα πολυτελές ταξίδι. Το αξίζει και το πιστεύει.

Λέων

Ο Λέων έχει τεράστια ενέργεια και αισιοδοξία. Λατρεύει να πηγαίνει σε πάρτι αλλά φροντίζει να δημιουργεί την ανάλογη ατμόσφαιρα και στο σπίτι του. Δεν αντέχει τη βαρεμάρα και βρίσκει πάντα έξυπνους τρόπους και χόμπι για να γεμίζει την καθημερινότητά του. Θα ξεσηκώσει κι εσένα.

Ζυγός

Ο Ζυγός είναι το πιο πνευματικό ζώδιο αυτής της λίστας. Χαίρεται και απολαμβάνει τη ζωή γιατί πάντα αναζητά ένα βαθύτερο νόημα. Δεν εφησυχάζει και νιώθει πάντοτε ευγνωμοσύνη απέναντι στη ζωή, είτε του συμβαίνουν καλά πράγματα, είτε συναντά δυσκολίες. Δεν παίρνει τίποτα ως δεδομένο και αναγνωρίζει τη σημασία των ανθρώπων στη ζωή του.