ΖΩΔΙΑ

Τα 4 ζώδια που θέλουν να έχουν τον απόλυτο έλεγχο στη σχέση

Unsplash

Οι σχέσεις είναι μία κατηγορία με την οποία δεν βγάζεις άκρη. Υπάρχουν όλα τα είδη ανθρώπων εκεί έξω και ποτέ δεν ξέρεις ποιο θα σου λάχει.

Υπάρχουν εκείνοι που δρουν με ανεξαρτησία, οι μονογαμικοί, οι χαλαροί και οι «θα δούμε», οι νορμάλ (λέμε τώρα) και οι κτητικοί. Αυτοί που θέλουν να ελέγχουν τη σχέση. Αυτό στην αρχή θεωρείς πως δείχνει ενδιαφέρον και νοιάξιμο για τη σχέση, αλλά καταλήγει να γίνεται θηλιά στο λαιμό και ψάχνεις τρόπο διαφυγής.

Ταύρος

Ο Ταύρος θέλει να ελέγχει τη σχέση γιατί έτσι νιώθει ότι επιτυγχάνει το αίσθημα της ασφάλειας που χρειάζεται. Περιμένει πίστη και αφοσίωση από το ταίρι του και μπορεί να τον δει σαν κτήμα του. Σαν τα ακριβά κοσμήματα που κρύβει στο σπίτι. Αν δεν του βάλει κάποιος όρια, μπορεί να το κάνει για πάντα.

Καρκίνος

Υπάρχει κάποιος που εξεπλάγη; Ο Καρκίνος δείχνει το ενδιαφέρον και την αγάπη του με το να κολλάει σαν βδέλλα στον σύντροφό του. Θέλει να ελέγχει τα πάντα. Τι θα βάλει, τι θα φάει, πού θα πάνε διακοπές, αν του μιλάει περίεργα εκείνη η σερβιτόρα. Ο Καρκίνος οδηγείται εύκολα στην παράνοια και δεν το αντιλαμβάνεται καν.

Σκορπιός

Δεν του φαίνεται, αλλά ο Σκορπιός είναι αρκετά ζηλιάρης και ελέγχει τη σχέση, αλλά με πιο υπόγειο τρόπο από τους υπόλοιπους. Θέλει να ξέρει κάθε λεπτομέρεια των κινήσεων του συντρόφου του και γίνεται έξαλλος αν κάτι του φανεί ύποπτο. Αν και ο ίδιος είναι μυστικοπαθής, δεν ισχύει αυτό για εκείνους που συναναστρέφεται.

Αιγόκερως

Είναι στη φύση του Αιγόκερου να ελέγχει τα πάντα, και όχι μόνο τη σχέση. Θέλει να υπάρχει ένα πρόγραμμα, το οποίο θα φτιάχνει και θα ανανεώνει μόνο αυτός. Επενδύει πολύ σε μία ερωτική σχέση, επομένως τίποτα δεν χαλάει, αν δεν το ξέρει ο ίδιος πρώτα. Άλλο ένα ζώδιο που δυσκολεύεται να εκφράσει πιο ήπια την ανάγκη για ασφάλεια.