ΖΩΔΙΑ

Τα 4 ζώδια που θέλουν να δείχνουν ζόρικα

Unsplash

Όταν γνωρίζεις κάποιον και σκέφτεσαι ότι είναι ζόρικος ή σκληρός, είναι συνήθως αυτό που ο άλλος θέλεις να δεις. Ας μην γελιόμαστε, κανείς δεν γεννιέται έτσι. Απλώς δημιουργούμε μία περσόνα που θέλουμε να περνάμε προς τα έξω, ανάλογα με το πώς νιώθουμε και από πού ερχόμαστε.

Στην πραγματικότητα, όλοι είναι ευάλωτοι και στενοχωριούνται και κλαίνε. Δεν είμαστε μόνο εμείς οι Καρκίνοι έτσι, εντάξει; Είστε κι εσείς οι υπόλοιποι. Ποια είναι λοιπόν αυτά τα και καλά ζόρικα ζώδια που σε ξεγελούν με τη δήθεν μου και τάχα μου σκληρότητά τους και τα βλέπεις και ψαρώνεις; Εμείς είμαστε εδώ για να σε ενημερώσουμε ότι δεν πρέπει να μασάς. Είναι θέμα στιλ. Είναι ψυχούλες στην πραγματικότητα.

Δίδυμοι

Είσαι Δίδυμος, ξέρεις ότι είσαι ευαίσθητος αλλά δεν θες κανείς να το καταλάβει. Τι κάνεις λοιπόν; Γίνεσαι οριακά bully και δύσκολα τον πλησιάζεις. Νιώθει μεγάλη ανασφάλεια και συνήθως δεν θέλει να την αντιμετωπίσει. Αλλά το κυριότερο είναι ότι δεν θέλει να το καταλάβεις ούτε κι εσύ. Όποιος αγαπάει παιδεύει, είναι το motto του και μην απορείς αν σε ξυπνάει το βράδυ για να σου κάνει φάρσες ή αν σε κοροϊδεύει επειδή έχει βάλει δύο κιλάκια.

Παρθένος

Ο αληθινά ζόρικος του ζωδιακού κύκλου. Αν και διατηρεί το χιούμορ του, σου βάζει όρια με το καλημέρα σας και δυσκολεύεσαι να του μιλήσεις. Έχει πάντα ενέργεια και όρεξη, και προτιμά να κάνει τα πάντα μόνος του. Αν ο Παρθένος πιστεύει ότι δεν είσαι άξιος να σου μιλήσει, απλώς θα σε αγνοήσει. Αν ήταν μία γνωστή περσόνα, θα ήταν ο Clint Eastwood. Βαθιά μέσα του όμως, θέλει κι εκείνος λίγη αγάπη και ζεστασιά. Απλώς πρέπει να μην μασήσεις με το στιλ του.

Τοξότης

Εκ πρώτης όψεως, πρόκειται για ένα ζώδιο που δεν σηκώνει και πολλά πολλά. Είναι συνήθως το αφεντικό που δεν συμπαθείς και πολύ. Είναι ο συνάδελφος που μπαίνει κάθε μέρα στο γραφείο με ξινισμένη φάτσα. Είναι ο γείτονας που ρίχνει τα απόνερα στην μπουγάδα σου. Όταν όμως τον γνωρίσεις λίγο καλύτερα, διαπιστώνεις ότι πρόκειται για ψυχούλα, που θέλει αγκαλίτσα και επιβεβαίωση.

Λέων

Ένα λιοντάρι δεν θα μπορούσε να δείχνει ευαίσθητο και μαλθακό. Πρέπει να είναι ζόρικος για να τον εμπιστεύονται και να ακουμπούν πάνω του οι άλλοι. Ακόμα και αν δεν καταλάβεις ότι είναι ζόρικος, θα στο πει ο ίδιος. Όπως και όλα τα άλλα προτερήματα που έχει. Έχουν την πεποίθηση ότι πρέπει να δείχνουν σκληροί προκειμένου να τους αγαπάς. Είπαμε, μην μασάς. Έχει την τρυφερή καρδιά ενός μαρουλιού.