ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που διαχειρίζονται ιδανικά το άγχος

Unsplash

Όλοι νιώθουμε άγχος. Αυτό είναι δεδομένο. Αυτό που μάς διαφοροποιεί είναι το πώς το διαχειριζόμαστε. Ενώ κάποιοι παθαίνουν κρίσεις πανικού και αδυνατούν να αντεπεξέλθουν σε στρεσογόνες καταστάσεις, υπάρχουν και εκείνοι που τους θες παρόντες σε αυτές τις περιπτώσεις.

Είναι ο ψύχραιμος της παρέας. Εκείνος που παραμένει λογικός, δεν τρελαίνεται και θα βρει λύση στο πρόβλημα. Μπορεί να πάρει τον έλεγχο της κατάστασης και, το σημαντικότερο, δεν νιώθει να τον καταβάλλει το άγχος. Αν δεν είσαι ένα από αυτά τα ζώδια, φρόντισε να τα έχεις στη ζωή σου σε διαφορετικούς ρόλους.

Ταύρος

Ως λογικό και προσγειωμένο ζώδιο, ξέρει πώς να παραμένει ψύχραιμο σε μία κατάσταση γεμάτη ένταση. Μην περιμένεις κάτι παρορμητικό ή ανόητο από έναν Ταύρο. Κάθε κίνησή του είναι καλά μελετημένη και προσεκτική. Επίσης, είναι ένα ζώδιο που είναι πάντα πρόθυμο να βοηθήσει και να δώσει. Και αυτό τον κάνει πολύτιμο σε μία κατάσταση με μπόλικο άγχος. Δεν χάνει την ηρεμία του και το μεταδίδει με ευκολία και στους άλλους.

Λέων

Ο βασιλιάς του ζωδιακού δεν θα μπορούσε να ηγηθεί, αν δεν ήξερε πώς να διαχειριστεί το άγχος του. Έχει δυνατές ηγετικές δεξιότητες και αντιμετωπίζει τα προβλήματα κατάματα. Το βασικότερο στοιχείο του Λέοντα είναι ότι καταφέρνει και διατηρεί το χιούμορ του, ακόμα και τις στιγμές που νιώθει άγχος. Ωστόσο, ξέρει πότε πρέπει να είναι σοβαρός και να βρίσκει λύσεις σε προβλήματα. Τον θες για φίλο σου, τον θες και για αφεντικό σου.

Αιγόκερως

Καμία έκπληξη εδώ. Αν έχεις έναν Αιγόκερω στη ζωή σου, ξέρεις ήδη ότι είναι ο πρώτος άνθρωπος που θα φωνάξεις σε περίπτωση πανικού. Έχει υπομονή, σοφία και απαντήσεις σε κάθε πρακτικό πρόβλημα. Δεν θα σπαταλήσει όλη του την ενέργεια. Θα κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα, θα σκεφτεί πολύ ήρεμα και η παρουσία του ανακουφίζει τους γύρω του. Αλλά όλα ξεκινούν από το γεγονός ότι διαχειρίζεται με ψυχραιμία το δικό του άγχος.