ΖΩΔΙΑ

4 ζώδια που μπορούν να σε πείσουν για τα πάντα

Pexels

Μιλώντας για πειθώ, υπάρχουν μερικοί ανάμεσά μας που μπορούν να γοητεύσουν τους γύρω τους σε οποιοδήποτε σενάριο. Είτε μέσω φλερτ, είτε λόγω της αυξημένης παρατηρητικότητάς τους, είτε μέσω λογικών επιχειρημάτων.

Αυτές οι ισχυρές υπερδυνάμεις, μπορεί να έχουν κάποια σχέση με τα ζώδια αυτών των ανθρώπων, γι’ αυτό συνέχισε να διαβάζεις για να μάθεις αν ανήκεις σε ένα από τα 4 ζώδια που μπορούν να πείσουν τους πάντες για τα πάντα.

Τα ζώδια που μπορούν να σε πείσουν για τα πάντα:

Δίδυμοι

4 ζώδια που μπορούν να σε πείσουν για τα πάντα Pexels

Στην κορυφή της λίστας είναι αυτά τα εύθυμα ζώδια του αέρα, που θα σε πείσουν για τα πάντα και θα πάρουν αυτό που θέλουν, απλώς και μόνο επειδή σε έκαναν να συμφωνήσεις μαζί τους. Σκέψου τους Διδύμους, ως τον ανθρώπους, που απλά δεν μπορεί να δεχτούν το «όχι» ως απάντηση. Για κάθε άρνηση που δέχονται, βρίσκουν χίλιους λόγους για να μπεις στην ατζέντα τους. Τελικά, θα σε εξαντλήσουν με την επιμονή τους και προτού το καταλάβεις, κάνεις ό,τι θέλουν να κάνεις. Σίγουρα, μπορεί να είναι αναποφάσιστοι, αλλά είναι επίσης γνωστό ότι έχουν δύο πρόσωπα. Οπότε μην αφήνεις την παιχνιδιάρικη φύση τους να σε ξεγελάσει και να πιστεύεις ότι είναι αθώοι. Μπορεί να είναι απλώς ένα τέχνασμα για να σε συμπαρασύρουν στο (πανέμορφο, εδώ που τα λέμε) χάος τους.

Ζυγός

Αν υπάρχει ένα ζώδιο που θα μπορούσε να πουλήσει πάγο στην Ισλανδία, αυτό θα ήταν ο σούπερ φιλικός, σούπερ γοητευτικός Ζυγός. Οι Ζυγοί ξέρουν ακριβώς τι να πουν για να σε πείσουν να δεχθείς οποιαδήποτε πρόταση τους, ανεξάρτητα από το πόσο θα αντισταθείς. Προσπαθούν με συνέπεια να δημιουργήσουν ισορροπία και αρμονία στους κύκλους τους. Έτσι, ακόμα κι αν φημίζεσαι για την μνησικακία σου, ένας Ζυγός θα σε κάνει να μαλακώσεις, αφού είναι ο απόλυτος ειρηνοποιός. Στις ρομαντικές σχέσεις, οι Ζυγοί είναι οι σύντροφοι με τους οποίους απλά δεν μπορείς να τους θυμώσεις, ανεξάρτητα από το πόσο σκληρά προσπαθείς ή πόσο σε στενοχωρούν. Αυτά τα ζώδια που κυβερνώνται από την Αφροδίτη θα διοχετεύσουν όλο αυτό το γλυκό ρομαντισμό και θα καταφέρουν να σε ενθουσιάσουν ξανά.

Παρθένος

Σε αντίθεση με τους Ζυγούς, που συχνά θα φλερτάρουν για να πάρουν αυτό που θέλουν, οι εξαιρετικά αναλυτικοί και πρακτικοί Παρθένοι, έχουν να κάνουν με τη λογική που βασίζεται σε γεγονότα. Θέλεις να ζητήσεις αύξηση στη δουλειά; Μπορείς να βασιστείς σε αυτό το ζώδιο της γης για να σε ωθήσει να υποστηρίξεις τον εαυτό σου, βγάζοντας στατιστικά στοιχεία σχετικά με το πόσα κέρδη έχουν οι εργαζόμενοι στον τομέα σου. Δεν είσαι σίγουρη για το αν πρέπει να μετακομίσεις; Μην ανησυχείς, η έμπιστη Παρθένος φίλη σου, έχει μια λίστα πλεονεκτημάτων και μειονεκτημάτων σχετικά με το γιατί το διαμέρισμα, τρία τετράγωνα μακριά της είναι κατάλληλο για εσένα. Ο στόχος τους είναι να σε κάνουν να δεις τα πράγματα αντικειμενικά. Και με τον όρο αντικειμενικά, εννοούμε τον τρόπο που βλέπουν τα πράγματα οι Παρθένοι. Και ειλικρινά, επειδή είναι πιο διανοητικά πλάσματα, τα συναισθήματα δεν είναι αναγκαστικά το δυνατό τους σημείο. Οπότε το να σερβίρουν την όποια σκληρή ή όχι αλήθεια, μιλώντας με γεγονότα και όχι με συναισθήματα, είναι πολύ πιο εύκολο.

Σκορπιός

Περιστασιακά χειριστικοί και υπολογιστικοί, οι Σκορπιοί έχουν τον τρόπο να σε πείσουν ότι τα μερικές φορές τα διαβολικά τους σχέδια, είναι στην πραγματικότητα δική σου ιδέα. Αυτά τα ζώδια του νερού είναι οξυδερκείς παρατηρητές, που τους αρέσει να κινούνται στο παρασκήνιο. Οπότε πριν προσπαθήσουν να σε πείσουν να κάνεις οτιδήποτε, θα δημιουργήσουν πρώτα μια σύνδεση. Ποτέ δεν θα έδειχναν τα χαρτιά τους ευθέως, γιατί το να μένουν εκτός του ραντάρ, είναι το σήμα κατατεθέν τους. Θα κάνουν φριχτά σχόλια για πρόσωπα ή καταστάσεις, με έναν παθητικο-επιθετικό τρόπο. Χωρίς να εκτεθούν άμεσα, θα σε έχουν με κάποιο τρόπο πείσει πως έχουν δίκιο. Και εσύ απλά θα συμφωνείς.