ΖΩΔΙΑ

Τα 4 ζώδια που θα έχουν έναν δύσκολο Μάρτιο

Pexels

Η άνοιξη ξεκινά με τον Μάρτιο να φέρνει προκλήσεις και δυσκολίες σε μερικούς εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου. Συνέχισε να διαβάζεις για να ανακαλύψεις αν το ζώδιό σου βρίσκεται ανάμεσα στα 4 που θα έχουν έναν δύσκολο Μάρτιο.

Τα ζώδια που θα έχουν έναν δύσκολο Μάρτιο: Καρκίνος

Τα προβλήματά σας θα προκληθούν από τον Ανάδρομο Ερμή στους Ιχθύς που θα μετατρέψει αυτόν τον μήνα σε μήνα που ραγίζει την καρδιά. Αν μέχρι τώρα όλα πήγαιναν καλά σε ζητήματα καρδιάς, ο Μάρτιος έρχεται να «παγώσει» τα πράγματα. Αυτόν τον μήνα, ξέχνα οποιαδήποτε πρόοδο στα ερωτικά σου ραντεβού ή οποιαδήποτε πρόοδο σε κάθε είδους σχέση γενικά. Βάλε την ερωτική σου ζωή σε παύση και περιμένετε καλύτερες μέρες.

Παρθένος

Ο Ανάδρομος Ερμής στους Ιχθύς θα χαλάσει τα σχέδια όλων. Κάποιοι θα χτυπηθούν πιο δυνατά και πιο εύκολα. Και εσύ ανήκεις δυστυχώς και στις 2 αυτές κατηγορίες. Σίγουρα θα ανησυχείς περισσότερο αυτόν τον μήνα από άλλους. Στα δύσκολα του Μαρτίου και το γεγονός ότι θα χρειαστεί να δουλέψεις 2 φορές πιο σκληρά από οποιονδήποτε άλλον για κάτι που θέλει να πετύχεις.

Αιγόκερως

Αν και αυτή θα είναι η χρονιά σου, ο Μάρτιος σίγουρα δεν θα είναι ο μήνας σου. Άλλωστε δεν γίνεται να περιμένεις μόνο καλή τύχη στο μονοπάτι της ζωής. Πάντα πρέπει να υπάρχει λίγη ταλαιπωρία. Και πάλι, ο κύριος ένοχος που ευθύνεται για όποια ταλαιπωρία θα προκύψει για το ζώδιο σου τον Μάρτιο, είναι ο Ανάδρομος Ερμής. Τα μεγαλύτερα προβλήματα θα εμφανιστούν στις επικοινωνιακές σου ικανότητες. Κατά κάποιο τρόπο, δεν θα μπορείς να εξηγήσεις στους ανθρώπους τι σκέφτεσαι και τι θέλεις. Και ας μη γελιόμαστε, αυτό είναι κάτι που πάντα ξέρεις ακριβώς πώς να κάνεις. Άρα το πλήγμα θα είναι κάπως μεγάλο. Άουτς.

Τα ζώδια που θα έχουν έναν δύσκολο Μάρτιο: Ιχθύες

Οι Ιχθύες, είναι το ζώδιο που ολοκληρώνει την λίστα με τα ζώδια που θα έχουν έναν δύσκολο Μάρτιο. Για εσένα, η παρουσία του Δία θα έχει αρνητικές συνέπειες στη ζωή σου όπως θα έχει και για κάποια άλλα ζώδια. Επίσης, τα προβλήματά σου δεν θα σχετίζονται τόσο με τις σχέσεις, όσο με τα οικονομικά. Μη βιαστείς να πάρεις σημαντικές οικονομικές αποφάσεις. Και λάβε αυτή την προειδοποίηση σοβαρά, γιατί η περίοδος θα είναι φαινομενικά τέλεια για να πάρεις τέτοιου είδους αποφάσεις ενώ, στην πραγματικότητα, ισχύει το ακριβώς αντίθετο. Θα φέρει μόνο μεγαλύτερα και σοβαρότερα προβλήματα. Οπότε, φρόντισε να κάνεις υπομονή και να περιμένεις καλύτερες μέρες. Θα ‘ρθουν.