ΖΩΔΙΑ

Τα 4 ζώδια που σιχαίνονται τα ψέματα

Pexels

Το έχουμε πει και θα το ξαναπούμε: Όλοι λέμε ψέματα. Είτε για να αποφύγουμε προβλήματα, είτε για να εξωραΐσουμε την εικόνα μας, είτε απλώς επειδή είναι εύκολο. Μικρά ή μεγάλα, «λευκά» ή «βαριά», το ψέμα υπάρχει στη ζωή των ανθρώπων, από την αρχή του χρόνου.

Και όπως συμβαίνει και με πολλά άλλα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς μας, το ποιος μπορεί να είναι πιο επιρρεπής στα ψέματα και ποιος τα απεχθάνεται, μπορεί να έχει να κάνει μεταξύ άλλων και με το ζώδιό του. Ενώ όλα τα ζώδια μπορεί να εκτιμούν την ειλικρίνεια σε κάποιο βαθμό, ορισμένα ζώδια απλά σιχαίνονται τα ψέματα. Συνέχισε να διαβάζεις για να μάθεις με ποια ζώδια δεν έχεις να φοβάσαι αν θα σου κρύψουν την αλήθεια ή όχι. Δεν είναι ότι δεν μπορούν. Είναι ότι ΔΕΝ θέλουν να λένε (και να τους λένε) ψέματα.

Ζυγός

Ο Ζυγός κερδίζει μια θέση ανάμεσα στα ζώδια που σιχαίνονται τα ζώδια για προφανείς λόγους. Οι Ζυγοί αποφεύγουν πάση θυσία τις συγκρούσεις, εκτιμούν την ακεραιότητα και μπορεί να αναστατωθούν αρκετά όταν κάποιος τους λέει ψέματα. Έχουν επίσης την ικανότητα να εντοπίζουν ένα ψέμα με συνοπτικές διαδικασίες. Αν καταλάβουν ότι τους λένε ψέματα, το πιο πιθανό είναι να απομακρυνθούν εντελώς.

Παρθένος

Οι Παρθένοι κερδίζουν επίσης μια θέση ανάμεσα στα ζώδια που σιχαίνονται τα ψέματα, καθώς περιμένουν από τους γύρω τους ειλικρίνεια και ακρίβεια. Έχουν μεγάλη ακεραιότητα και μπορεί να αναστατωθούν όταν κάποιος τους λέει ψέματα, ειδικά αν το ψέμα έχει σχεδιαστεί για να τους χειραγωγήσει ή να τους εξαπατήσει. Πώς θα αντιδράσουν; Θα αντιμετωπίσουν τον ψεύτη ευθέως και θα ζητήσουν εξηγήσεις.

Λέων

Οι Λέοντες προτιμούν πάντα την αυθεντικότητα και την ειλικρίνεια, ενώ εντοπίζουν αρκετά εύκολα, κάποιον που προσπαθεί να τους παραπλανήσει. Είναι από τη φύση τους ένα από τα πιο ειλικρινή και άμεσα ζώδια και περιμένουν το ίδιο από τους άλλους. Αν πιάσουν ένα ψέμα, μπορεί να νιώσουν βαθιά πληγωμένοι και προδομένοι. Πολύ πιθανόν μάλιστα να κόψουν κάθε επαφή με αυτό το άτομο.

Ταύρος

Οι Ταύροι είναι αξιόπιστοι, σταθεροί και αφοσιωμένοι και περιμένουν το ίδιο από τους άλλους. Εκτιμούν την ειλικρίνεια και την ακεραιότητα και μπορεί να πληγωθούν βαθιά όταν κάποιος τους λέει ψέματα. Είναι απίθανο να συγχωρήσουν εύκολα και μπορεί να κρατούν κακία σε κάποιον που πρόδωσε την εμπιστοσύνη τους.