ΖΩΔΙΑ

Τα 4 ζώδια που λένε όχι στη σχέση εξ αποστάσεως

Unsplash

Η σχέση εξ αποστάσεως ήταν μία πραγματικότητα για πολλά ζευγάρια μέσα στην περίοδο της καραντίνας. Ήθελες δεν ήθελες, είχες σχέση εξ αποστάσεως. Επικοινωνούσες με το ταίρι σου μόνο μέσω βιντεοκλήσης και το σεξ ήταν σχεδόν ανύπαρκτο.

Παρόλα αυτά, είναι αρκετά πιθανό να έχεις ένα ταίρι που βρίσκεται σε άλλη πόλη, ενδεχομένως και χώρα (και ήπειρο μην σου πω) και η σχέση εξ αποστάσεως να είναι η σταθερή σας πραγματικότητα. Εκτός αν ανήκετε στα 4 παρακάτω ζώδια. Οι συγκεκριμένοι λένε όχι σε αυτήν την επιλογή και πιστεύουν ότι δεν υπάρχει μέλλον σε μία ανάλογη κατάσταση.

Κριός

Το ζώδιο που κυβερνάται από τον Άρη, τον πλανήτη του πάθους και της επιθετικότητας, αδυνατεί να κάνει σχέση εξ αποστάσεως. Ο Κριός λειτουργεί κυρίως με το ένστικτό του, επομένως θέλει να βλέπει και να αισθάνεται την παρουσία του συντρόφου του. Επίσης, χάνει πολύ γρήγορα το ενδιαφέρον του και η απόσταση θα επιταχύνει τον χωρισμό.

Δίδυμοι

Άλλο ένα ζώδιο που εκτιμά τόσο την πνευματική όσο και τη σωματική σύνδεση. Η επικοινωνία κυλάει στο αίμα του και θεωρεί πολύ σημαντικό το να μπορείς να αγγίζεις τους ανθρώπους με τους οποίους συνδέεσαι. Δεν τον αδικούμε. Όπως ο Κριός, βαριέται πολύ εύκολα αν δεν νιώθει ότι διεγείρεται συνολικά.

Ζυγός

Ο Ζυγός συνδέεται με τον πλανήτη του έρωτα, την Αφροδίτη. Αναζητά λοιπόν ένα ταίρι που θα έχει το ίδιο πάθος και ανάγκη για έρωτα και τρυφερότητα. Η απόσταση δεν του δίνει την ισορροπία που χρειάζεται και το πιθανότερο είναι ότι θα απορρίψει αυτήν την επιλογή από την αρχή.

Σκορπιός

Δύο πράγματα εκτιμά βαθιά ένας Σκορπιός στη σχέση. Την αφοσίωση και τη σωματική επαφή. Με τη σχέση εξ αποστάσεως, το δεύτερο γίνεται κομμάτι δύσκολο και το πιθανότερο είναι ότι θα πει όχι. Η απόσταση του δημιουργεί ανασφάλεια, η οποία οδηγεί σε ζήλια και αυτή σε πιθανό χωρισμό.