ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που ερωτεύονται πιο γρήγορα

Πόσο γρήγορα ερωτεύεσαι; Πιστεύεις στον έρωτα με την πρώτη ματιά ή μήπως με την πέμπτη, έκτη και βάλε; Όπως κι αν λειτουργείς εσύ καλό είναι να ξέρεις τι να περιμένεις όταν ξεκινάς το φλερτ με κάποιο από τα παρακάτω τρία ζώδια. Το πιο πιθανόν είναι το περιμένεις, δεν το περιμένεις να ακούσεις πόσο τους ενθουσίασες από την αρχή. Γιατί αυτοί οι τρεις είναι οι Flash Gordon του έρωτα.

1. Κριός

Αυτό το ζώδιο είναι γνωστό για το περιπετειώδες πνεύμα και τον αυθορμητισμό του και δεν χάνει αυτά του τα χαρακτηριστικά ούτε στον έρωτα. Όταν κάποιος τους κεντρίζει το ενδιαφέρον θα τον κυνηγήσουν με πάθος και χωρίς να μετανιώσουν στιγμή. Εξάλλου τι είναι ο έρωτας όταν δεν κυνηγάς το αντικείμενο του πόθου σου; Ο Κριός είναι ο μεγαλύτερος υποψήφιος από όλο το ζωδιακό κύκλο για να πάθει αυτό που λένε «κεραυνοβόλο έρωτα» και είναι πιθανόν να στο πει κιόλας στο πρώτο ραντεβού. Μην είσαι επιφυλακτική, οι Κριοί αυτό που λένε αυτό εννοούν. Εκείνη τη στιγμή βέβαια, γιατί λίγες στιγμές αργότερα μπορεί να νιώθουν κάτι διαφορετικό. Αλλά κι αυτό θα στο πουν. Όλα κι όλα.

2. Ταύρος

Είναι το πιο ερωτεύσιμο από τα 12 ζώδια με τη ζεστή του καρδιά και την τάση του να σου δημιουργεί ασφάλεια και να σε κάνει να νιώθεις ότι επιτέλους μπορείς να ανοιχτείς. Αυτά τα χαρακτηριστικά δεν τα έχουν τυχαία όμως. Είναι η προδιάθεση των Ταύρων για την αγάπη τέτοια που θέλουν να ανοίγονται και θέλουν να ερωτεύονται γρήγορα γιατί στο δέσιμο τους με τους άλλους ανθρώπους βρίσκουν την ασφάλεια που τόσο απλόχερα θα προσφέρουν στη συνέχεια. Οι Ταύροι είναι ανοιχτοί στον έρωτα και σε εσένα.

3.Καρκίνος

Είπε κανείς τη λέξη «συναισθηματικός»; Μάλλον θα αναφερόταν σε κάποιον Καρκίνο. Ο Καρκίνος είναι το πιο ευαίσθητο ζώδιο του κύκλου και έτσι δεν είναι να απορείς που ερωτεύεται όχι μόνο γρήγορα αλλά και πολύ δυνατά. Είναι άνετοι με τα έντονα συναισθήματα γιατί έτσι ζουν όλη τους τη ζωή, κι αν τους ερωτευτείς κι εσύ θα καταλάβεις ότι είναι το ζώδιο στο οποίο μπορείς να βασίζεσαι για πλάνα και όνειρα στο μέλλον. Έχε βέβαια υπόψη σου ότι όσο δυνατα ερωτεύονται τόσο δυνατά πληγώνονται κι αν τους πληγώσεις, δύσκολα θα τους ξαναβγάλεις από το καβούκι του κάβουρα που τους περιβάλλει.