ΖΩΔΙΑ

Τα 4 ζώδια που δεν θα έβγαιναν ποτέ το Σάββατο

Unsplash

Όλοι έχουμε αυτόν τον φίλο ή συγγενή που δεν έχει βγει ποτέ στη ζωή του Σάββατο βράδυ. Που σου λέει ότι η Πέμπτη είναι το νέο Σάββατο και αυτή η μέρα τους βρίσκει στον καναπέ με delivery. Είμαι κι εγώ ένας από αυτούς.

Δεν άντεχα ποτέ αυτήν την πολυκοσμία και τον άνευ λόγου πανικό που επικρατεί έξω το Σάββατο. Τώρα βέβαια θα μείνουν μέσα και αυτοί που έβγαιναν και θα δουν και Στην Υγειά μας ρε Παιδιά και θα πιουν το ποτό τους στο σαλόνι. Ποια είναι όμως αυτά τα ζώδια που θα σου έλεγαν όχι σε πρόσκληση, ανεξαρτήτως πανδημίας;

Καρκίνος

Το Σάββατο είναι για να το περνάμε στο σπίτι με την οικογένειά μας, για να περνάμε ποιοτικό χρόνο και να φτιάχνουμε γλυκά. Ποιος έχει όρεξη να σηκωθεί να στολιστεί και να βγει έξω; Στο σπίτι θα βρουμε την ησυχία μας και θα μοιραστούμε τρυφερές σκέψεις. Αυτά θα σου έλεγε ένας αυθεντικός Καρκίνος.

Τοξότης

Αν και είναι μέγας γλεντζές, ποτέ δεν συμπάθησε το Σάββατο σαν μέρα. Στόχος του είναι να περνάει καλά κάθε μέρα και να ξεκινάει την εβδομάδα του με πάρτι και εξόδους για καλό φαγητό. Αυτήν την περίοδο που στερείται τα ταξίδια και τα πάρτι, περνάει κάπως δύσκολα. Το Σάββατο πάντως είναι για ξεκούραση και αναδιοργάνωση.

Αιγόκερως

Καμία μέρα δεν είναι κατάλληλη για να βγεις, σύμφωνα με έναν Αιγόκερω. Δεν υπάρχει ελεύθερος χρόνος για διασκέδαση, αλλά ακόμα κι αν μπορέσει να ξεκλέψει λίγες στιγμές, θέλει να είναι στην πολυθρόνα του, παρέα με λίγους και εκλεκτούς φίλους. Άσε που δεν θα βρούμε να παρκάρουμε.

Υδροχόος

Το ξέρω πως δεν το περίμενες αλλά αυτό το party animal δεν συμπαθεί τη μέρα που επιλέγουν όλοι για έξοδο. Αν τον πιέσεις πολύ, θα ντυθεί glamorous και θα βγει αλλά είναι αυτή η φίλη που σε παίρνει την Τρίτη το βράδυ γιατί έχει όρεξη για μπαρότσαρκα και φλερτ. Τις καλές εποχές τουλάχιστον.