ΖΩΔΙΑ

Τα 4 ζώδια που δεν τα πάνε καλά με τις ευθύνες

Unsplash

Ας ξεκινήσουμε με ένα ξεκαθάρισμα, ώστε να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις. Το να μην θέλεις να αναλαμβάνεις ευθύνες δεν μεταφράζεται πάντα ως κάτι κακό. Μπορεί να είναι και ανεμελιά και παρορμητική διάθεση, που θα σε οδηγήσει σε νέα και άγνωστα μονοπάτια. Το να μην έχεις καλή σχέση με τις ευθύνες, δεν είναι μόνο αρνητικό.

Όπως το βλέπει κανείς, βέβαια. Έτσι όπως υπάρχουν εκείνα τα ζώδια, στα οποία μπορείς να στηριχτείς για τα πάντα και οργανώνουν τη ζωή τους βήμα-βήμα (σε εσένα μιλάω Παρθένε), έτσι υπάρχουν και τα ζώδια που είναι τσιριμπίμ τσιριμπόμ, μένουν μακριά από ευθύνες και αρνούνται να μπουν σε καλούπι βρε αδερφέ. Ευχάριστο για τους ίδιους, ενοχλητικό για τους γύρω τους, ειδικά αν μιλάμε για τον τομέα των σχέσεων.

Δίδυμοι

Το ζώδιο αυτό δεν είναι ακριβώς ανεύθυνο. Αλλά έχει πάνω από μία προσωπικότητα και δυσκολεύεται να αποφασίσει. Να είμαι υπεύθυνος ή να τα κάνω όλα ώπα; Να δείξω ψυχραιμία ή να βάλω τις φωνές;. Να πω ναι στη μονογαμία ή είναι πολύ βαρετό; Εξού και η κακή φήμη που τον ακολουθεί. Ο Δίδυμος δεν θα καθίσει να υπεραναλύσει τα πάντα. Να περνάμε καλά και όλα θα γίνουν.

Τοξότης

Ο Τοξότης ζει το εδώ και τώρα. Αρνείται να κάνει πλάνα διότι «η ζωή ξέρει καλύτερα κι εγώ την εμπιστεύομαι». Είναι το ζώδιο που κλείνει ραντεβού σε 3 άτομα ταυτόχρονα και το ξεχνά την επόμενη στιγμή. Το μυαλό του ταξιδεύει συνέχεια και είναι δύσκολο να σου δείξει το υπεύθυνο πρόσωπό του. Δεν το κάνει επίτηδες, απλώς δεν είναι στη φύση του.

Υδροχόος

Ε τώρα, κι εσύ πας γυρεύοντας. Ο Υδροχόος δεν μπορεί να ασχοληθεί με σχέδια και οργάνωση. Πάει όπου τον φυσάει ο άνεμος. Εσύ τον λες ανεύθυνο, αλλά εκείνος θα χρησιμοποιούσε τη λέξη αιθεροβάμων. Επίσης, έχει μία ευκολία να αποσυνδέεται συναισθηματικά, όταν νιώθει να πνίγεται, επομένως μην εκπλαγείς αν δεν σου απαντήσει ξανά σε μήνυμα που θα του στείλεις.

Ιχθύς

Μιλάμε για το πιο ονειροπόλο ζώδιο που χάνεται πολύ εύκολα στον κόσμο της φαντασίας. Αυτό μπορεί πολύ εύκολα να το κάνει ανεύθυνο και να φαίνεται ότι δεν δίνει καμία σημασία σε ό,τι έχει να κάνει με τη λογική. Ως ζώδιο του Νερού, λειτουργεί περισσότερο με το συναίσθημα και δεν το κάνει επίτηδες. Απλά αδυνατεί να ακολουθήσει ένα πρόγραμμα και να επωμιστεί πολλές ευθύνες ταυτόχρονα.