ΖΩΔΙΑ

Τα 4 ζώδια που δεν ακολουθούν τους κανόνες

Unsplash

Όλοι κρύβουμε μέσα μας έναν μικρό Τσε Γκεβάρα. Τον θυμόμαστε όταν νιώθουμε να αδικούμαστε ή όταν θέλουμε να αλλάξουμε κάτι ριζικά στη ζωή μας. Ε, υπάρχουν όμως και αυτά τα ζώδια που λειτουργούν έτσι σε καθημερινή βάση και δεν το βάζουν ποτέ κάτω. Και σίγουρα δεν ακολουθούν τους κανόνες.

Δεν ενδιαφέρονται για το τι λένε οι κανόνες και κάνουν πάντα αυτό που θέλουν. Δεν υπάρχουν στερεότυπα και όρια, όταν θέλουν να κάνουν το δικό τους. Δεν πρόκειται να υποκύψουν στο κατεστημένο και κρατούν το λάβαρο της επανάστασης. Μήπως είσαι κι εσύ ένα από αυτά;

Δίδυμοι

Αν και είναι ένα ζώδιο που ζει μέσα σε αυτό που λέμε standards, καταλήγει να μισεί τον εαυτό του και να νιώθει πουλημένος. Όσο και να το προσπαθεί, πιστεύει ότι δεν είναι φτιαγμένος για αυτήν την κοινωνία. Και όταν πάει να κάνει τα πράγματα με τον δικό του τρόπο, δεν τα καταφέρνει και πολύ καλά. Η επανάστασή του περιορίζεται στο να του κόβουν πρόστιμο όταν οδηγεί.

Σκορπιός

Το περιμένεις από έναν Σκορπιό. Είναι μυστικοπαθής, κλειστός και αισθησιακός. Εκεί που νομίζεις ότι θα κάνει ό,τι του πεις, σηκώνεται και φεύγει. Δεν αντέχει στιγμή τα κοινωνικά πρέπει και τους κανόνες και ζει με τον δικό του τρόπο, χωρίς να το κάνει μεγάλο θέμα. Βαριέται τις τυπικούρες και τους ανθρώπους που είναι τυπολάτρες.

Τοξότης

Βλέπει τους Τοξότες και σκέφτεσαι πόσο φιλήσυχα και γλυκά παιδιά είναι. Μέχρι να του πεις πώς θα ζήσει τη ζωή του και πώς πρέπει να συμπεριφερθεί. Εκεί ξυπνά ο Άρης Βελουχιώτης μέσα του. Δεν τον ενδιαφέρει αν θα τον κοροϊδέψεις ή αν θα χλευάσεις το lifestyle του. Κάνει αυτό που θέλει και το υποστηρίζει πολύ καλά.

Υδροχόος

Ακόμα και αν ήθελε να ακολουθήσει τους κανόνες, είναι το ζώδιο που ζει στον κόσμο του και δυσκολεύεται να κάνει επαφή με τον πλανήτη Γη. Δε χωράει σε στερεότυπα, περνάει και μόνος του καλά, τα καταφέρνει μια χαρά. Το motto του είναι «γλέντα τη ζωή γλέντα τη ζωή, όλοι δύο μέτρα παίρνουμε γη». Έχει άδικο; Δε θα το έλεγα.