ΖΩΔΙΑ

Τα 4 ζώδια που μπορούν να σου καταστρέψουν τη ζωή

Pexels

Ενώ οι περισσότερες αστρολογικές γνώσεις, επικεντρώνονται σε θετικά χαρακτηριστικά και στην κοσμική αρμονία, υπάρχουν ορισμένα ζώδια που μπορούν να προκαλέσουν αρκετά προβλήματα στους ανυποψίαστους εκεί έξω.

Στις παρακάτω γραμμές, ρίχνουμε μια ματιά γύρω από συγκεκριμένες προσωπικότητες του ζωδιακού κύκλου. Συνέχισε λοιπόν να διαβάζεις για να ανακαλύψεις κατά πόσο το δικό σου ζώδιο, ανήκει στη λίστα με τα ζώδια εκείνα που έχουν τη δυνατότητα να καταστρέψουν την ευαίσθητη ισορροπία της ζωής των άλλων.

Εμείς προειδοποιήσαμε.

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί, γνωστοί για την ιδιαίτερα έντονη προσωπικότητά τους, μπορούν να λειτουργήσουν κάπως σαν «δίκοπο μαχαίρι». Τι ακριβώς εννοούμε: Ενώ το πάθος τους για τη ζωή ή για ανθρώπους είναι αδιαμφισβήτητα γοητευτικό, μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε κτητικότητα και ζήλια. Η εσωτερική ένταση του Σκορπιού είναι τεράστια όπως και η ανεξάντλητη σεξουαλική προθυμία του. Ωστόσο αν τα πράγματα πάνε στραβά, μπορεί να οδηγήσουν σε συναισθηματικές αναταραχές και ιδιαίτερα τεταμένες σχέσεις.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι, οδηγούμενοι από τη φιλοδοξία τους, μπορούν να γίνουν αδίστακτοι στην επιδίωξή τους για επιτυχία. Όταν οι στόχοι τους επισκιάζουν τις προσωπικές τους σχέσεις, μπορούν έστω άθελά τους, να καταστρέψουν τους γύρω τους. Ο Αιγόκερως είναι ο ακούραστος εργάτης που έχει ανάγκη ένα συναισθηματικό στήριγμα στο πρόσωπο ενός συντρόφου για να κατευνάζει τις ανασφάλειές του. Κι όταν αυτές οι ανασφάλειες κυριεύσουν έναν Αιγόκερω, τα πράγματα δεν θα κυλήσουν καθόλου καλά. Για κανέναν.

Λέων

Οι Λέοντες, με τις έμφυτες ηγετικές τους ιδιότητες, μπορούν να γίνουν καταστροφικοί, όταν η υπερηφάνειά τους κυριεύσει. Ο τεράστιος εγωισμός του,  μπορεί να οδηγήσει σε συγκρούσεις και να διαλύσει ακόμα και τις πιο ισχυρά δομημένες σχέσεις. Η κατανόηση της περίπλοκης προσωπικότητας ενός Λέοντα, είναι ζωτικής σημασίας για την αποφυγή πιθανών ακραίων συγκρούσεων.

Τα 4 ζώδια που μπορούν να σου καταστρέψουν τη ζωή – Κριός

Ο Κριός, τροφοδοτούμενος από πάθος και ενέργεια, μπορεί να είναι αμείλικτος στις επιδιώξεις του. Ωστόσο, όταν βγει εκτός ελέγχου, η παρορμητικότητά του, μπορεί να οδηγήσει σε βιαστικές αποφάσεις με μακροχρόνιες αρνητικές συνέπειες. Ο Κριός επίσης θεωρεί πως όλα του ανήκουν και πως όλα περιστρέφονται γύρω από εκείνον. Δεν έχει σταγόνα υπομονής στο αίμα του και το μόνο που κάνει είναι να γκρινιάζει και να απαιτεί να γίνουν όλα…χθες.