ΖΩΔΙΑ

Τα 4 πιο τυχερά ζώδια του Μαΐου

Pexels

Ο Μάιος, ο τελευταίος μήνας της άνοιξης φέρνει πολλές ευκαιρίες και νέα ξεκινήματα για τέσσερα ζώδια. Η Άση Μπήλιου ξεκαθαρίζει το αστρολογικό τοπίο και μάς ενημερώνει για το ποιοι θα είναι οι πιο τυχεροί του μήνα.

Στο ξεκίνημα του Μαΐου θα χρειαστεί να δείξουμε καλά αντανακλαστικά, προσαρμοστικότητα και ευελιξία. Η ανάγκη για αλλαγές και νέα ξεκινήματα θα είναι έντονη σε όλη τη διάρκεια του Μαΐου, αλλά θα χρειαστεί να περιμένουμε λίγες ημέρες να ολοκληρωθεί η ανάδρομη πορεία του Ερμή, δηλαδή μετά τις 16/05/2023 για να σιγουρέψουμε την επιτυχία κάθε νέου ξεκινήματος. Ποια θα είναι όμως πιο τυχερά ζώδια του φετινού Μαΐου;

Καρκίνος

Ο Μάιος είναι μήνας που δίνει έμφαση στην κοινωνικότητα, τη συλλογική δουλειά και στις σχέσεις με φίλους και συνεργάτες. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου εκτείνεται μέχρι τις 15/05 και σε αυτό το διάστημα θα πρέπει να ακούτε τη φωνή του ενστίκτου και των συναισθημάτων σας περισσότερο. Αν σας προτείνουν κάτι μην βιαστείτε να συμφωνήσετε. Στις 05/05 έχουμε μια έκλειψη στο ζώδιο του Σκορπιού. Αυτή η έκλειψη αναμοχλεύει τα συναισθήματα σας σε ερωτικό επίπεδο και μπορεί να φέρει κάποια απρόοπτα ή  σε κάποιες σχέσεις.

Στις 07/05 η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο σας κάνοντας σας πιο γοητευτικούς. Η ερωτική σας ζωή θα τονωθεί, δίνοντας μια πνοή αισιοδοξίας αλλά και κοινωνικότητας. Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 19/05 θα ευνοήσει σε νέους στόχους και δραστηριότητες. Στις 20/05 ο Άρης προχωρά στον Λέοντα και μπορεί να προκύψουν εξαιρετικές οικονομικές ευκαιρίες. Από τις 21/05, ξεκινά ένα διάστημα που συγκεντρώνεστε στις προσωπικές σας ανάγκες κι υποθέσεις.

Τα πιο τυχερά ζώδια του Μαΐου: Παρθένος

Ο Μάιος είναι μήνας με έμφαση στο μέλλον και σας καλεί να αναζητήσετε νέους ορίζοντες, νέες εμπειρίες και καινούριες προοπτικές στη ζωή σας. Ο Μάιος όμως σας ζητά να πιστέψετε με όλη σας τη δύναμη στον εαυτό σας και στο καινούριο που έρχεται, χωρίς απαισιόδοξες σκέψεις. Μέχρι τις 15/05 καλείστε να ξαναδείτε τους επαγγελματικούς ή σπουδαστικούς σας στόχους και πιθανώς να τροποποιήσετε ό,τι δεν σας αρέσει. Ακόμη είναι μια περίοδος που είναι πιθανόν να προκύψουν προτάσεις με επαγγελματικό ενδιαφέρον. Στα καινούρια project, προσπαθήστε να κερδίσετε χρόνο και να πάρετε αποφάσεις μετά τις 16/05.

Η Σεληνιακή έκλειψη στις 05/05 στον Σκορπιό, σάς καλεί να είστε προσεκτικοί στην επικοινωνία τόσο με φίλους και συνεργάτες  ή ίσως μάθετε κάποια είδηση που αλλάζει τα δεδομένα στα μακροπρόθεσμα πλάνα σας. Ο Μάιος σας καλεί να πιστέψετε ότι όλα όσα έρχονται στη ζωή σας έχουν κάποιο λόγο, ακόμη κι αν δεν τον αντιλαμβάνεστε τώρα με τη λογική σας. Ο Ήλιος θα προχωρήσει την 21η Μαΐου στους Διδύμους ενισχύοντας περαιτέρω τα θέματα της καριέρας. Αν είστε συνεπείς στα λόγια σας και στις δεσμεύσεις σας, δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα.

Αιγόκερως

Υψηλό ηθικό κι αυτοπεποίθηση, είναι το μότο του μήνα για εσάς. Θα είστε σε ιδιαίτερα δημιουργική φάση και θα θέλετε να εκφράσετε τις ικανότητες και τα ταλέντα σας με διαφορετικό τρόπο. Η έκλειψη Σελήνης στις 05/05 μπορεί να φέρει μια αλλαγή στην κοινωνική σας ζωή ή στον φιλικό σας κύκλο. Στις 07/05 η Αφροδίτη θα προχωρήσει στον Καρκίνο, φέρνοντας περισσότερη αρμονία και γλυκύτητα στις στενές σας σχέσεις, αλλά και ευκαιρίες δέσμευσης για τους αδέσμευτους. Ο Μάιος θα είναι από τους πιο θετικούς μήνες για μια εγκυμοσύνη. Στην ίδια κατεύθυνση κινείται και η Νέα Σελήνη στις 19/05. Θα νιώθετε πιο χαρούμενοι, θα έχετε περισσότερη αισιοδοξία και μεγαλύτερη όρεξη για διασκέδαση, φλερτ, εκδρομές.

Τα πιο τυχερά ζώδια του Μαΐου: Ιχθύες

Η πορεία του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου μέχρι τις 21/05, είναι βοηθητική σε ό,τι αφορά τους στόχους σας. Το σημαντικό είναι να έχετε ξεκαθαρίσει στο μυαλό σας, τί ακριβώς είναι αυτό που θέλετε και να το εκδηλώσετε, ώστε να ξεκινήσει και η υλοποίηση του. Η συμβουλή μου είναι τα νέα ξεκινήματα να τα προετοιμάσετε, αλλά να τα βάλετε μπροστά μετά τις 15/05. Στις 05/05 έρχεται η έκλειψη στο ζώδιο του Σκορπιού αναμοχλεύει τον συναισθηματικό σας κόσμο και μπορεί να δημιουργήσει προσωρινά μια αίσθηση απογοήτευσης.

Στις 07/05 η Αφροδίτη προχωρά στον Καρκίνο ανεβάζοντας τη διάθεση σας και φέρνοντας θετικές δονήσεις στην ερωτική σας ζωή. Στις 16/05 θα περάσει στον Ταύρο και ο Δίας, ευνοώντας θέματα σπουδών, δουλειάς, επικοινωνίας και θα ανοίξει την όρεξη σας για ταξίδια. Προς την ίδια κατεύθυνση θα στρέψει την προσοχή σας και η Νέα Σελήνη στις 19/05 στον Ταύρο. Οι άνθρωποι στο περιβάλλον που δραστηριοποιείστε θα είναι πιο πρόθυμοι να ακούσουν όσα έχετε να πείτε. Η είσοδος του Ήλιου στους Διδύμους στρέφει την προσοχή σας στα θέματα του σπιτιού και της οικογένειας και στις προσωπικές σας υποθέσεις.