ΖΩΔΙΑ

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου, 10-16/4/23

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις αστρολογικές, εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 9/4-15/4/23. Ακολουθεί η τάση της εβδομάδας για όλα τα ζώδια.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Πλούσια σε αστρολογικές όψεις η Μεγάλη εβδομάδα που ως επί το πλείστον είναι θετικές. Στις 11/04 η Αφροδίτη θα προχωρήσει στους Διδύμους όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 07/05. Στο ζώδιο των Διδύμων η Αφροδίτη είναι πιο ανάλαφρη, αγαπά την ποικιλία στα ερεθίσματα, ενώ το φλερτ είναι το οξυγόνο της.

Στις 12/04 έχουμε μια από τις πιο τυχερές όψεις στην αστρολογία. Τη σύνοδο Ήλιου-Δία στον Κριό. Αυτή η όψη μπορεί να βοηθήσει να ανοίξουμε τους ορίζοντες μας, να σημειώσουμε πρόοδο, να έχουμε μια ευχάριστη εξέλιξη στην προσωπική ή επαγγελματική μας ζωή. Το μόνο που χρειάζεται προσοχή είναι οι υπερβολές. Θέματα σχέσεων, αλλά και οικονομικών θα μας απασχολήσουν περαιτέρω τη Μεγάλη Παρασκευή. Αν έχετε επαγγελματικές διαπραγματεύσεις ή υπογραφές συμβολαίων, καλά θα κάνετε να συμβουλευτείτε οπωσδήποτε κάποιον ειδικό.

Κριός

Στις 11/04 η Αφροδίτη περνά στους Διδύμους σε ένα ιδιαίτερα φιλικό ζώδιο προς το δικό σας κι από κει και κάτω και μέχρι τις 07/05 η καθημερινότητα σας θα έχει μια πιο ευχάριστη διάσταση με ευκαιρίες για φλερτ, εξόδους με φίλους, γνωριμίες, ταξίδια. Η σύνοδος Ήλιου-Δία ολοκληρώνεται στις 12/04 στο ζώδιο σας, επηρεάζει όμως σε όλη τη διάρκεια της τη Μεγάλη εβδομάδα. Η τυχερή αυτή σύνοδος ανοίγει τους ορίζοντες σας, βοηθά σε θέματα σπουδών, καριέρας, στο να υλοποιήσετε ένα όνειρό σας, να κάνετε ένα απολαυστικό ταξίδι, αλλά ακόμη και σε προσωπικά ζητήματα. Τη Μεγάλη Παρασκευή, προσέξτε λίγο περισσότερο αυτά που λέτε και τον τρόπο που τα λέτε για να μην δημιουργηθούν παρεξηγήσεις.

Ταύρος

Η Αφροδίτη, θα περάσει στους Διδύμους στις 11/04 και θα παραμείνει μέχρι τις 07/05 σε αυτό το ζώδιο στρέφοντας την προσοχή σας σε τρόπους να αυξήσετε τα έσοδα σας. Η πιο σημαντική και τυχερή όψη της Μεγάλης εβδομάδας είναι αυτή που πραγματοποιείται στις 12/04 ανάμεσα στον Ήλιο και τον Δία στο ζώδιο του Κριού και αποτελεί την καλύτερη αφορμή για να θέσετε τους υψηλούς σας στόχους επαγγελματικούς, αλλά και στόχους υγείας. Η Μεγάλη Παρασκευή είναι μια απαιτητική μέρα σε θέματα κυρίως οικονομικά, αλλά και για κάποιους και στα προσωπικά σας. Μην απογοητεύεστε όμως γιατί η επιρροή είναι παροδική.

Δίδυμοι 

Πάνω ακριβώς στην περίοδο που το χρειαζόσασταν περισσότερο από καθετί άλλο η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης, της ομορφιάς και του χρήματος, θα περάσει στο ζώδιο σας στις 11/04 δημιουργώντας πολύ πιο θετικές δονήσεις στο περιβάλλον σας. Η σύνοδος Ήλιου-Δία στον Κριό στις 12/04 είναι η πιο τυχερή όψη της εβδομάδας και μπορεί να φέρει μια θετική εξέλιξη είτε στην προσωπική σας ζωή είτε στα θέματα της καριέρας σας. Τη Μεγάλη Παρασκευή, κάποιος μπορεί να παίζει με την υπομονή σας. Αποφύγετε μια κατά μέτωπο επίθεση ή αντίδραση που δεν μπορείτε να ελέγξετε.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Καρκίνος

Η Μεγάλη εβδομάδα εντείνει τις τάσεις φυγής και την ανάγκη σας να χαλαρώσετε λίγο. Στις 11/04 η Αφροδίτη προχωρά στους Διδύμους μέσα στον 12ο ψυχολογικό οίκο του ωροσκοπίου σας, κάνοντας τα ζητήματα του έρωτα και τις σχέσεις μια τελείως ιδιωτική σας υπόθεση για το υπόλοιπο του μήνα και μέχρι τις 07/05. Στις 12/04 η τυχερή σύνοδος Ήλιου-Δία στον Κριό που επηρεάζει όλη την εβδομάδα μπορεί να φέρει μια νέα και ξεχωριστή πρόταση σε επαγγελματικό επίπεδο. Τη Μεγάλη Παρασκευή, αποφύγετε τον σαρκασμό, το χιούμορ με ανθρώπους που δεν γνωρίζετε για να μην πληγώσετε κάποιον.

Λέων

Στις 11/04 η Αφροδίτη φεύγει από τον Ταύρο και προχωρά στους Διδύμους, παίρνοντας έτσι μια πολύ πιο βολική θέση για το ζώδιο σας που εξυπηρετεί καλύτερα τις επαφές σας με τους άλλους, φέρνει στήριξη και βοήθεια από φίλους κι ευνοεί και την προσωπική σας ζωή. Κι ερχόμαστε στην κορυφαία όψη της εβδομάδας, που δεν είναι άλλη από τη σύνοδο του κυβερνήτη σας Ήλιου με τον Δία στις 12/04 που επηρεάζει βέβαια όλη την εβδομάδα. Η όψη αυτή θέλει να σας βγάλει λίγο από τη ζώνη ασφαλείας σας και να σας οδηγήσει σε νέα μονοπάτια. Η Μεγάλη Παρασκευή, μπορεί να φέρει κάποια δυσκολία ή απογοήτευση σε σχέση με κάποιο συνεργάτη ή φίλο. Αποφύγετε να το μεγεθύνετε όμως στο μυαλό σας.

Παρθένος

Η Μεγάλη εβδομάδα έρχεται με σημαντικότερη προτεραιότητα μάλλον τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες και το μέλλον της καριέρας σας παρά άλλα θέματα. Ο έρωτας και οι περιπέτειες δεν θα είναι ιδιαίτερη προτεραιότητα από τις 11/04 και μέχρι τις 07/05, καθώς η Αφροδίτη παίρνει θέση στους Διδύμους στον τομέα της καριέρας. Στις 12/04, ο Ήλιος συναντά στον Δία στον Κριό στην πιο τυχερή συνάντηση του μήνα. Είναι μια εξαιρετική μέρα και κάποιοι ίσως βρεθείτε και με μια δελεαστική οικονομική πρόταση. Η Μεγάλη Παρασκευή, μπορεί να σας βρει αρκετά αγχωμένους με τη δουλειά και πιθανώς προβληματισμένους σε μια σχέση. Αλλά θα είναι παροδικό.

 

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Ζυγός

Η είσοδος της Αφροδίτης στους Διδύμους στις 11/04 αναζωπυρώνει τις προσδοκίες σας στα θέματα της αγάπης, των σχέσεων και του έρωτα είτε είστε σε κάποια σχέση είτε την ψάχνετε εναγωνίως. Στις 12/04 έχουμε την πιο τυχερή όψη του μήνα, στον τομέα σχέσεων-συνεργασιών που μπορεί να φέρει μια πρόταση σε επαγγελματικό επίπεδο για μια νέα συνεργασία ή μπορεί να συνδέεται και με μια γνωριμία σε προσωπικό επίπεδο που σας ενδιαφέρει. Τη Μεγάλη Παρασκευή, μπορεί να νιώσετε πως ό,τι κι αν κάνετε οι άλλοι δεν ευχαριστιούνται με τίποτε ή μπορεί να αισθάνεστε κάποια ψυχρότητα σε μια σχέση.

Σκορπιός

Στις 11/04 η Αφροδίτη προχωρά στους Διδύμους μέσα στον τομέα των οικονομικών. Δεν είναι απίθανο να προκύψουν δυο διαφορετικές πηγές εσόδων, ενώ μπορεί να κλιμακωθούν κάποιες εμπορικές δοσοληψίες Γενικώς τα οικονομικά των συνεργασιών σας θα είναι στο μυαλό σας αυτή την περίοδο και θα θέλετε να τα ενισχύσετε με κάθε τρόπο. Στις 12/04 ολοκληρώνεται η τυχερή όψη συνόδου ανάμεσα στον Ήλιο και τον Δία, η ναυαρχίδα των ευεργετικών όψεων της αστρολογίας και μπορείτε να επωφεληθείτε τόσο σε θέματα δουλειάς όσο και φυσικής κατάστασης. Η Μεγάλη Παρασκευή δημιουργεί μια πρόσκαιρη ευτυχώς απογοήτευση

Τοξότης

Στις 11/04 η Αφροδίτη παίρνει θέση στους Διδύμους δημιουργώντας περισσότερες ευκαιρίες για θετικές εξελίξεις σε θέματα προσωπικών κι επαγγελματικών σχέσεων. Μέχρι τις 07/05 θα είναι μια περίοδος που μπορεί να δεχτείτε κάποιες προτάσεις για συνεργασίες, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα υπάρχει και στην προσωπική σας ζωή. Η σύνοδος του Ήλιου με τον κυβερνήτη σας Δία στις 12/04 είναι σίγουρα η πιο θετική, τυχερή και ευχάριστη όψη του μήνα για το ζώδιο σας, η οποία μπορεί να φέρει μια ευχάριστη τροπή στην προσωπική σας ζωή ή στις δημιουργικές σας διεξόδους. Τη Μεγάλη Παρασκευή πιθανώς να βγουν στην επιφάνεια ελλείψεις και παράπονα σε μια σημαντική σας σχέση.

Αιγόκερως

Η Αφροδίτη περνά στους Διδύμους στις 11/04 δημιουργώντας καλύτερη ατμόσφαιρα στον χώρο εργασίας και πνεύμα συνεννόησης και σύμπνοιας με τους συνεργάτες σας. Μέχρι τις 07/05 είναι ένα εξαιρετικό διάστημα για να προωθήσετε τη δουλειά σας. Στις 12/04 σχηματίζεται η πιο τυχερή όψη του Απριλίου, που για το δικό σας Ηλιακό ωροσκόπιο, αφορά κυρίως στα θέματα της οικογένειας, του σπιτιού, της ακίνητης περιουσίας σας. Μπορεί να έχετε ένα θετικό νέο για μια μετακόμιση ή μια αγοραπωλησία. Τη Μεγάλη Παρασκευή, προσέξετε σχέσεις στη δουλειά με συνεργάτες, ανωτέρους και υφισταμένους, αλλά και τις σχέσεις με στενούς συγγενείς και φίλους.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Υδροχόος

Στις 11/04 η Αφροδίτη περνά στους φιλικούς σας Διδύμους ζωντανεύοντας τη διάθεση σας αλλά και το ευχάριστο κλίμα στις προσωπικές σας σχέσεις.  Μέχρι τις 07/05 που θα παραμείνει σε αυτό το ζώδιο οι προοπτικές στον τομέα του έρωτα, των φλερτ, της επιχειρηματικότητας και των παιδιών θα είναι εξαιρετικές. Η πιο τυχερή όψη του Απριλίου, η σύνοδος Ήλιου-Δία στον Κριό στις 12/04, σας ανοίγει έναν ορίζοντα ιδιαίτερα τυχερό σε θέματα σπουδών, ταξιδιών, προβολής ακόμη και στα ΜΜΕ. Προσπαθήστε να αδράξετε αυτή τη μέρα για να ανοίξετε ένα νέο κεφάλαιο στην επαγγελματική σας ζωήΤη Μεγάλη Παρασκευή το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο μπορεί να δημιουργεί πίεση σε μια ερωτική ή φιλική σχέση, ακόμη και στα οικονομικά.

Ιχθύες

Τη Μεγάλη Τρίτη η Αφροδίτη περνά στους Διδύμους και στρέφει την προσοχή σας στον χώρο του σπιτιού, την οικογένεια, την ακίνητη περιουσία σας. Στις 12/04 έχουμε την πιο τυχερή όψη του μήνα με τη σύνοδο του Ήλιου με τον Δία στον Κριό στον τομέα των οικονομικών σας που μπορεί να φέρει μια επιτυχία η οποία έχει οικονομικό όφελος. Μπορεί να είναι μια πρόταση οικονομική ή μπορεί να κερδίσετε κάποιο μπόνους ή άλλα χρήματα που δεν τα περιμένατε. Τη Μεγάλη Παρασκευή, πιθανώς να έρθετε αντιμέτωποι με κάποια ασυμφωνία ή να νιώθετε ότι δεν συντονίζεστε με κάποια αγαπημένα σας πρόσωπα στις επιθυμίες και τις απόψεις.

Διάβασε τις αναλυτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου.