ΖΩΔΙΑ

Τα 4 πιο έμπιστα ζώδια: Αξιοπιστία πάνω από όλα

Pexels

Δεν αντιμετωπίζουν όλοι οι άνθρωποι τα μυστικά με τον ίδιο τρόπο. Όλοι γνωρίζουμε ένα άτομο που αφήνει τα κουτσομπολιά να ξεφύγουν αμέσως ή που θα αποκαλύψουν ένα μυστικό σου με ταχύτητα φωτός, μόνο και μόνο για να φανούν υπεράνω.

Προτού λοιπόν αφήσεις τη γλώσσα σου να πάει ροδάνι και ανοίξεις την ψυχούλα σου σε κάποιον, σκέψου λίγο καλύτερα με ποιον θα μοιραστείς τις βαθύτερες ανησυχίες σου. Για να καταλάβεις ποιον μπορείς να εμπιστευτείς, μπορείς πάντα να στραφείς στην αστρολογία. Παρακάτω θα βρεις τα 4 πιο έμπιστα ζώδια, για τα οποία μπορείς να είσαι απόλυτα σίγουρη για την ακεραιότητα και την αξιοπιστία τους.

Τα 4 πιο έμπιστα ζώδια Pexels

Τοξότης

Ο Τοξότης είναι ένα ζώδιο που βρίσκεται στο κατώφλι της αξιοπιστίας. Οι εκπρόσωποι του ζωδίου, αναζητούν τη συγκίνηση και την περιπέτεια, γεγονός που τους κάνει πολύ ανοιχτόμυαλους, αν και καμιά φορά μπορεί μερικές φορές να τους κάνει απερίσκεπτους. Το κλειδί είναι να βεβαιωθείς ότι οι Τοξότες στη ζωή σου, αντιλαμβάνονται πόσο σημαντικό είναι να σιωπούν. Είναι απόλυτα ειλικρινείς για όλα όσα είναι. Κυβερνώμενοι από τον Δία, τον πλανήτη της επέκτασης, ό,τι κάνουν, λένε ή πιστεύουν, είναι μεγάλο και σημαντικό. Έχουν αυτοπεποίθηση στο να εκφράζονται και δεν καταλαβαίνουν γιατί οι άνθρωποι προσπαθούν να κρύψουν την αλήθεια. Επομένως, προτιμούν να κρατούν ένα μυστικό, παρά να τους λένε ψέματα. Αυτό είναι επίσης ένα σημάδι που του αρέσει να χαράζουν το δικό του μονοπάτι, ελπίζοντας ότι οι άλλοι θα θέλουν να ακολουθήσουν τα βήματά τους. Αντιλαμβάνονται τους εαυτούς τους ως ηγέτες και γκουρού. Επομένως νιώθουν πάντα υπεύθυνοι για τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Στους Τοξότες δεν αρέσει να αποτυγχάνουν, οπότε όταν μοιράζεσαι μαζί τους εμπιστευτικές πληροφορίες, θα αποφύγουν να σε απογοητεύσουν.

Παρθένος

Αν έχεις αδικήσει έναν Παρθένο στο παρελθόν, πιθανότατα θα σου κρατήσει κακία, ενώ μετά από υπερβολική ανάλυση, μπορεί να γίνει λίγο μοχθηρός. Αλλά όταν πρόκειται για τους ανθρώπους του στενού τους κύκλου, είναι εξαιρετικά αξιόπιστοι. Μπορείς να βασιστείς σε έναν Παρθένο, επειδή είναι πολύ σχολαστικός, εργατικός και οργανωμένος. Δεδομένου ότι δίνουν τόση προσοχή στη λεπτομέρεια, είναι σε θέση να συλλάβουν τις βαθύτερες σκέψεις και τα συναισθήματά σου και ποιες από αυτές δεν πρέπει να τις μοιραστούν με άλλους. Αυτή η κριτική προσέγγιση, τους καθιστά επίσης μια σταθερή και ορθολογική παρουσία σε περιόδους χάους. Όσο είσαι ειλικρινής μαζί τους, θα είναι και εκείνοι μαζί σου. Με τους Παρθένους what you see is what you get. Γι’ αυτό μην διστάσεις να μιλήσεις ειλικρινά με έναν Παρθένο στη ζωή σου.

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί είναι μυστηριώδεις τύποι και μέρος αυτού του αέρα μυστηρίου, σημαίνει ότι ξέρουν πώς να κρατήσουν μυστικά. Ξέρουν πώς να μοιράζονται προβλήματα και δύσκολες στιγμές, παρόλο που δεν εμπιστεύονται εύκολα. Ως εγγενώς καχύποπτα ζώδια, γνωρίζουν πόσο σημαντικό είναι να είναι οι ίδιοι αξιόπιστοι και έμπιστοι. Αν μοιραστείς ένα μυστικό με έναν Σκορπιό, θα το πάρει μαζί του στον τάφο του. Βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι θα είναι το ίδιο ειλικρινείς μαζί σου. Κυβερνούνται από τον Πλούτωνα, τον πλανήτη των μυστικών και των πραγμάτων που κρύβονται κάτω από την επιφάνεια, οπότε είναι δύσκολο για αυτούς να ρίξουν τις άμυνές τους.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως είναι ένα ζώδιο που δεν του αρέσει να μοιράζεται τα συναισθήματά του. Έτσι όταν κάποιος του δείχνει εμπιστοσύνη, θεωρεί δεδομένο ότι έχει καταβάλει προσπάθεια για αυτό. Πράγμα που σέβεται απόλυτα. Οι Αιγόκεροι όχι μόνο θα λειτουργήσουν ως πυλώνας στήριξης, όταν είναι απαραίτητο, αλλά θα φυλάξουν και τα πιο σκοτεινά μυστικά σου, κάτω από το φαινομενικά σκληρό περίβλημά τους. Είναι εξαιρετικά αξιόπιστοι και κρατάνε πάντα τις υποσχέσεις τους. Ενώ ο Αιγόκερως εκτιμά πολύ τα χρήματα, το κοινωνικό status και τη θέα από την κορυφή του κόσμου, είναι πολύ φιλότιμοι και δεν θα πουν ψέματα, ούτε θα εξαπατήσουν κανέναν για να φτάσουν τους στόχους τους. Γνωρίζουν ότι τυχόν αδιακρισίες, θα εμποδίσουν τα σχέδιά τους για επιτυχία.