ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια που δεν μπορούν για κανένα λόγο να κρατήσουν μυστικό

PEXELS

«Έχω ένα μυστικό, αλλά μην το πεις πουθενά» έχουμε πει όλοι σε κάποιο φίλο, συνάδελφο, συγγενή ή σύντροφο. Το να ανοίγεσαι σε κάποιον, είναι φυσιολογικό για οποιαδήποτε σχέση που θέλει να στηρίζεται στην εμπιστοσύνη. Υπάρχουν όμως μερικές περιπτώσεις που τα πράγματα περιπλέκονται.

Μιλάμε για τα ζώδια που όταν τους ανοίξεις την καρδιά σου, θα είναι εκεί για να σε ακούσουν. Το γεγονός ότι είναι καλοί ακροατές, σε εμπνέει να τους εκμυστηρευτείς ακόμα και το μεγαλύτερο μυστικό. Βέβαια αυτή η ασφάλεια που νιώθεις κοντά τους, δεν είναι πάντα πραγματική.

Τα παρακάτω ζώδια δεν δυσκολεύονται ή αδυνατούν να κρατήσουν μυστικό. Δεν το κάνουν από κακή πρόθεση, απλά συμβαίνει.

Τοξότης

Τα ζώδια που δεν μπορούν για κανένα λόγο να κρατήσουν μυστικό PEXELS

Ως φιλόσοφος του ζωδιακού κύκλου, οι Τοξότες ασχολούνται λιγότερο με τα γεγονότα και περισσότερο με την αλήθεια. Θέλουν να «φτάσουν στο βάθος». Αυτοί οι ζωντανοί, έντονοι και χαρισματικοί άνθρωποι, είναι γνωστοί για τις δεξιότητές τους στην αφήγηση και αγαπούν να υπερβάλλουν και να ενισχύουν το drama.

Να είστε επιφυλακτικοί όταν τους λέτε κάτι που πρέπει να κρατηθεί εμπιστευτικό, γιατί αν πρόκειται για μια αρκετά καλή ιστορία, δεν μπορούν παρά να τη μοιραστούν.

Ζώδια που δεν μπορούν να κρατήσουν μυστικά; Οι Δίδυμοι

Τα ζώδια που δεν μπορούν για κανένα λόγο να κρατήσουν μυστικό PEXELS

Οι Δίδυμοι είναι οι γνωστοί κουτσομπόληδες του ζωδιακού κύκλου, οπότε φυσικά δεν μπορούν να κρατήσουν το στόμα τους κλειστό. Ο κυβερνήτης πλανήτης τους είναι ο Ερμής – ο αγγελιοφόρος – και αυτό θέλουν να κάνουν. Να επικοινωνήσουν! Αν και είναι η ψυχή σε κάθε πάρτι, δεν πρέπει να περιλαμβάνονται στον προγραμματισμό κάποιας μεγάλης έκπληξης.

Δεν είναι ότι θέλουν να το καταστρέψουν για όλους, απλώς τους αρέσει να παίζουν με τους δικούς τους κανόνες. Ναι, είναι προσεκτικοί με πληροφορίες που είναι σοβαρές, αλλά αν είναι διασκεδαστικές, όλο και κάτι θα τους ξεφύγει.

Στα ζώδια που δεν μπορούν να κρατήσουν μυστικά είναι και οι Παρθένοι

Τα ζώδια που δεν μπορούν για κανένα λόγο να κρατήσουν μυστικό PEXELS

Οι Παρθένοι κυβερνώνται επίσης από τον επικοινωνιακό πλανήτη Ερμή και αγαπούν απόλυτα την επικοινωνία. Όπως οι Ιχθύες, οι Παρθένοι τείνουν να εμπλέκονται πολύ στη ζωή των άλλων ανθρώπων. Αλλά ενώ οι Ιχθύες μπορεί συχνά να είναι πολύ ανιδιοτελείς, οι Παρθένοι μπορεί να είναι λίγο υπερβολικά εγωιστές.

Εάν πρόκειται να σε βοηθήσουν, πρέπει να το κάνεις με τον δικό τους τρόπο. Και αν κάνεις το λάθος να αντισταθείς στο σχέδιο ενός Παρθένου, είναι βέβαιο ότι θα ξεκαθαρίσει το πόσο λάθος χειρίστηκες τα πράγματα, σε όποιον έχει αυτιά για να ακούσει. Και αυτό περιλαμβάνει την αφήγηση όλων των μυστικών, που είναι απαραίτητα για να γίνει κατανοητός.