ΖΩΔΙΑ

Τα 4 πιο εκδικητικά ζώδια: Δεν ξεχνούν ΠΟΤΕ το κακό που τους έκανες

Pexels

Γνωρίζεις κι εσύ κάποιον που μπορεί να πάρει εκδίκηση, ακόμα και μετά από χρόνια; Κάποιον που ούτε ξεχνά, ούτε συγχωρεί; Κάποιον/α που ο απώτερος στόχος στη ζωή του είναι να αναζητά τρόπους και μέσα για να κάνουν τους άλλους να πληρώσουν για το κακό που του έκαναν;

Μπορεί να είναι κάτι μικρό ή ένα πιο σημαντικό ζήτημα. Στην πραγματικότητα δεν έχει απολύτως καμία σημασία το πλαίσιο. Τα 4 πιο εκδικητικά ζώδια απλά δεν θα το αφήσουν να περάσει έτσι απλά. Τα πιο εκδικητικά ζώδια, απλά δεν μπορούν να αφήσουν τις αδικίες του παρελθόντος, τις πληγές, τις μνησικακίες και τις μικροπρέπειες, οπότε επικεντρώνονται στην εκδίκηση. Το αίσθημα δικαιοσύνης μέσα τους δεν ησυχάζει, παρά μόνο μέχρι να πάρουν την εκδίκησή τους.

Συνέχισε να διαβάζεις για να μάθεις ποια είναι 4 ζώδια που αναζητούν πάντα εκδίκηση, σύμφωνα με την αστρολογία.

Τα 4 πιο εκδικητικά ζώδια: Δεν ξεχνούν, δεν συγχωρούν Pexels

Κριός

Ένας Κριός, ξέρει πολύ καλά πώς να πάρει το αίμα του πίσω. Δεν συγχωρεί εύκολα τους ανθρώπους και πάντα πιστεύει στην εκδίκηση. Γενικά πιστεύουν αρκετά στο «οφθαλμός αντί οφθαλμού». Καταστρώνοντας το τέλειο σχέδιο για εκδίκηση, συχνά μπορεί να γίνει ιδιαίτερα κακός και μοχθηρός.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι, επίσης, δεν αφήνουν ποτέ καμία ευκαιρία για εκδίκηση, να πάει χαμένη. Εάν έχεις καταφέρει να αδικήσει, πληγώσει, ή κάνει κακό σε έναν Αιγόκερω, να είσαι σίγουρη ότι  θα φροντίσει να κάνει τη ζωή σου μίζερη. Θα συνεχίσει να αναζητά τρόπους για να πάρει την εκδίκηση του. Και καθότι Αιγόκερως, ό,τι βάλει στόχο θα το πετύχει, όσο χρόνος και αν μπορεί να χρειαστεί, ό,τι μέσα κι αν πρέπει να χρησιμοποιήσει. Το μόνο που μπορεί να σε σώσει, είναι η πιθανότητα απλά να βαρεθεί και να σταματήσει να ασχολείται. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα ξεχάσει το κακό που του έκανες. Απλά θα σε διαγράψει για πάντα από τη ζωή του. Ξηγημένα πράγματα.

Καρκίνος

Αυτά τα γλυκά, συναισθηματικά και ευαίσθητα πλάσματα, δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάς ότι έχουν δαγκάνες. Ακριβώς επειδή δυσκολεύονται αρκετά να χαρίσουν την εμπιστοσύνη τους κάπου, αν τους προδώσεις, δεν θα περάσεις καλά. H εκδίκηση είναι σοβαρή υπόθεση για τους Καρκίνους. Θα βάλουν τα δυνατά τους και θα φροντίσουν να μην χάσουν καμία ευκαιρία για να σε εκδικηθούν. Τα μέσα που θα χρησιμοποιήσουν προκειμένου να πάρουν το αίμα τους πίσω είναι συχνά, καταστροφικά και ιδιαίτερα επιζήμια.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός, επίσης, δεν συγχωρεί εύκολα. Θα πάρει την εκδίκησή του ακόμα κι αν έχουν περάσει χρόνια από τότε που του έκανες κάτι που θεώρησαν κακό. Και από τη στιγμή που το αποφασίσει, δεν θα κοιτάξει πίσω. Είναι δύσκολο να πείσεις έναν Σκορπιό ότι οι άνθρωποι κάνουν λάθη ή ότι η δύναμη της συγχώρεσης είναι μεγάλη. Για τους Σκορπιούς η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο. Δεν ξεχνούν, δεν συγχωρούν και μπορεί άνετα να κινηθούν παρασκηνιακά, όταν μπεις στο εκδικητικό τους ραντάρ. You’ve been worned.