ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που αργούν να απαντήσουν στα μηνύματα

Υπάρχουν δύο είδη ανθρώπων. Εκείνοι που σου απαντούν αμέσως στις κλήσεις και στα μηνύματα και εκείνοι που το θυμούνται μετά από ώρες, μέρες, ίσως και εβδομάδες και επανέρχονται, κάνοντάς σε να νιώθεις ότι μπαίνεις σε χρονοκάψουλα. Αν μιλάμε μάλιστα για το ερωτικό σου ενδιαφέρον, τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο πολύπλοκα γιατί εδώ μπαίνουν και παρεξηγήσεις. Μήπως δε με θέλει; Μήπως με αποφεύγει; Ρε μπας και μου κάνει caspering;

 

Για να μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα, είναι εκείνα τα ζώδια που ξεχνιούνται εύκολα, δεν έχουν τις άμεσες απαντήσεις ως προτεραιότητα και μπορούν να αποπροσανατολιστούν πολύ εύκολα. Μην τους παρεξηγείς, δεν το κάνουν επίτηδες. Δεν έχει να κάνει με σένα. Βασικά έχει να κάνει με σένα και σε κάνει τούρμπο, αλλά δεν το κάνουν τόσο από έλλειψη ενδιαφέροντος, αλλά από έλλειψη οργάνωσης (και μυαλού).

Δες κι αυτό: Caspering: Η νέα τάση στις σχέσεις που σε μπερδεύει ακόμα περισσότερο

Υδροχόος

Ε τώρα τα ζητάει ο οργανισμός σου. Περιμένεις από έναν Υδροχόο να ακολουθήσει κοινωνικές νόρμες και να μπει σε καλούπια; Μπορεί να έχει κινητό στην κατοχή του, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα είναι και συνέχεια από πάνω για να δει πότε θα τον πάρεις εσύ τηλέφωνο. Είναι τόσο απασχολημένος με το να προσπαθεί να αλλάξει τον κόσμο και να σετάρει σωστά τα ρούχα του, που δεν έχει χρόνο με το να σου απαντήσει αμέσως. Ό,τι θέλεις να το πεις, κάντο από κοντά.

Δίδυμοι

Το πιο κοινωνικό ζώδιο δεν προλαβαίνει να απαντήσει σε μηνύματα θαυμαστών και φίλων. Δύο χέρια έχει, μην περιμένεις τα πάντα. Επίσης, μην ξεχνάς ότι εκτός από κοινωνικός, είναι και τρομερά αναποφάσιστος και είναι ικανός να γράφει και να σβήνει αυτό που θέλει να σου πει, καταλήγοντας στο να μη σου στείλει τίποτα απολύτως. Αύριο είναι μία καινούρια μέρα (σκέφτεται) και επιστρέφει στη δουλειά του.

Αιγόκερως

Εδώ έχουμε μία ιδιαίτερη περίπτωση ανθρώπου. Ενώ είναι απόλυτα συνεπής και οργανωτικός, θα σου απαντήσει άμεσα μόνο στην περίπτωση που δεν κάνει κάτι πολύ σημαντικό εκείνη τη στιγμή. Αν δουλεύει (όλη μέρα δηλαδή), ξέχνα το. Η εργασία είναι πολύ πιο σημαντική από την προσωπική ζωή και δεν είναι να παίζεις με αυτά τα πράγματα. Κράτα τις σκέψεις σου για όταν θα βρεθείτε από κοντά.