ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που βάζουν τους άλλους πάνω από τον εαυτό τους

Unsplash

Ανιδιοτέλεια, αγάπη και γενναιοδωρία. Οι 3 λέξεις που περιγράφουν τον άνθρωπο που βάζει τους άλλους πάνω από τον εαυτό του. Που πρώτα σκέφτεται τα συναισθήματα των ανθρώπων γύρω του και νιώθει ενοχές αν σε πληγώνει, έστω και άθελά του.

Είναι αυτά τα ζώδια που μπορείς πολύ εύκολα να εκμεταλλευτείς, και ντροπή σου γι αυτό. Ίσως βέβαια και εκείνα πρέπει  να θυμούνται ότι οι άλλοι δεν είναι πάντα πάνω από εμάς και καλό είναι να φροντίζουμε τον εαυτό μας, γιατί με εκείνον θα πορευόμαστε μέχρι το τέλος της ζωής μας. Ποια είναι λοιπόν τα ζώδια που γίνονται χαλί να τα πατήσεις;

Καρκίνος

Η Μάρθα Βούρτση του ζωδιακού. Η χαροκαμμένη μάνα που έχασε τα παιδιά της επειδή παντρεύτηκαν και έκαναν δική τους οικογένεια. Δεν το κάνει χειριστικά. Είναι ευαίσθητο, ευσυγκίνητο και έχει μάθει να φροντίζει. Δεν περιμένει κανένα αντάλλαγμα από εσένα. Μόνο να αναγνωρίζεις το ότι σε αγαπάει και σε προσέχει. Ο Καρκίνος είναι ικανός να μην ασχοληθεί καθόλου με τον εαυτό του προκειμένου να ευχαριστήσει όσους αγαπά. Δεν το βλέπει καθόλου σαν πρόβλημα. Θεωρεί ότι του αξίζει μετάλλιο.

Αιγόκερως

Στον αντίποδα του Καρκίνου, βρίσκεται ο λογικός και προσγειωμένος Αιγόκερως. Μπορεί να μην το περίμενες, αλλά ο Αιγόκερως πραγματικά βάζει τους άλλους πάνω από τον εαυτό του. Απλώς το κάνει με διαφορετικό στιλ. Είναι το ζώδιο που θα σπεύσει να σου λύσει τα προβλήματα, προτού καν αντιληφθείς ότι τα έχεις. Ξέρει ποιο είναι το καλό σου και πιστεύει ότι εκείνος τα καταφέρνει μόνος του, ενώ εσύ όχι. Ο Αιγόκερως είναι πιστός φίλος και εξαιρετικός σύντροφος.

Ιχθύς

Last but not least, ο Ιχθύς είναι το πιο ανιδιοτελές ζώδιο. Υπολογίζει πάντα τους άλλους και τους βάζει πάνω από τον ίδιο του τον εαυτό. Είναι ο άνθρωπος που θα παρατήσει τα πάντα προκειμένου να βρεθεί δίπλα σου σε μία δύσκολη κατάσταση. Η φίλη που θα σου συμπαρασταθεί και ο σύντροφος που θα συζητά επί ώρες για τα συναισθήματά του. Ο Καρκίνος έχει το όνομα και ο Ιχθύς τη χάρη.