ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που θα ζοριστούν τον Ιούλιο, αλλά θα είναι για καλό

Unsplash

Ο Ιούλιος μπήκε με καύσωνα που δεν λέει να φύγει και διανύουμε έναν από τους πιο hot μήνες, περιμένοντας τη στιγμή που θα σαλπάρουμε για άλλη γη, άλλα μέρη.

Ξέρουμε ήδη τα ζώδια που θα περάσουν έναν υπέροχο μήνα, αλλά υπάρχουν και εκείνα που θα ζοριστούν ελαφρώς. Πίστεψέ με όμως, δεν θα είναι για κακό. Ας πούμε ότι είναι ένα απαραίτητο ζόρι που θα σε μεταμορφώσει και θα σε βοηθήσει να εξελιχθείς. Και μάντεψε ποιός θα περνάει ζάχαρη τον Αύγουστο. Ο Ιούλιος αυτός θα σου μείνει αξέχαστος, αλλά μην ανησυχείς.

Κριός

Αν και φημίζεσαι γιαζτον δυναμισμό και για το ότι κοιτάζεις μόνο μπροστά, ο Ιούλιος σε βάζει στη διαδικασία να νοσταλγήσεις και να επιστρέψεις στο παρελθόν σου. Ο Ήλιος περνά από τον 4ο οίκο του σπιτιού και της οικογένειας και αυτό σε οδηγεί αμέσως στις ρίζες σου. Αν έχεις περάσει δύσκολα ή δυσκολεύεσαι να αποδεχθείς το παρελθόν σου, έφτασε η ώρα να κάνεις ειρήνη και να συνειδητοποιήσεις ότι είναι ο λόγος που είσαι αυτή που είσαι σήμερα.

Λέων

Ώρα για λίγη ενδοσκόπηση. Ο Ήλιος περνά από τον 12ο οίκο της πνευματικότητας και μαθαίνεις πώς να λάμπεις κυρίως από μέσα προς τα έξω. Όσο αναλύεις αυτά που συμβαίνουν μέσα σου, θα έρθουν στιγμές αποκάλυψης, ακόμα και αν σε δυσκολέψουν στην αρχή. Ο Ιούλιος έρχεται να σου μάθει πολλά για τον εαυτό σου.

Τοξότης

Δεν υπάρχει το για πάντα, φίλε μου Τοξότη, και συνήθως αυτό είναι καλό. Ο Ήλιος περνά από τον 8ο οίκο της μεταμόρφωσης και σε ενθαρρύνει να απελευθερωθείς απ΄τα δεσμά του παρελθόντος και να ονειρευτείς το μέλλον σου. Πρόκειται φυσικά για μία επώδυνη διαδικασία αλλά το αποτέλεσμα θα σε ανταμείψει. Να θυμάσαι ότι για κάθε τέλος υπάρχει μία υπέροχη αρχή εκεί έξω που σε περιμένει.