ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που θα χαρούν το τέλος της ανάδρομης Αφροδίτης

Pexels

Στις 29/1 και μετά από 6 εβδομάδες, έρχεται το τέλος της ανάδρομης Αφροδίτης. Μαζί της έρχεται και ένα τέλος στους προβληματισμούς σε θέματα σχέσεων, αλλά και εύνοια στην προσωπική μας ζωή.

Τα ζώδια που θα χαρούν το τέλος της ανάδρομης Αφροδίτης

Τα 3 ζώδια που θα χαρούν το τέλος της ανάδρομης Αφροδίτης

Ο Ιανουάριος έχει σχεδόν τελειώσει, και το ίδιο και η αστρολογική διέλευση που καθόρισε την είσοδό μας στο 2022, η ανάδρομη Αφροδίτη. Το Σάββατο 29 Ιανουαρίου, η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης τελειώνει επίσημα, επιτρέποντάς μας να πάρουμε τις σκληρές αλήθειες που μάθαμε και να τις χρησιμοποιούμε ως εφαλτήριο εξέλιξης.

Από τις 29 Ιανουαρίου μέχρι τις 6 Μαρτίου, η Αφροδίτη θα παραμείνει στον Αιγόκερω. Στις 16 Φεβρουαρίου, ο πλανήτης θα συναντηθεί με τον Άρη στον ίδιο ζώδιο, φέρνοντας μια όμορφη ευκαιρία για μια νέα αρχή.

Τα μαθήματα της ανάδρομης Αφροδίτης

Η ανάδρομη Αφροδίτη μάς επέτρεψε να ρίξουμε μια καλή ματιά στη ζωή μας και να ανακαλύψουμε τι πραγματικά θέλουμε από την αγάπη και την οικονομική ζωή μας. Εάν βιώσατε ένα τέλος σε μια σχέση ή μια επιθυμία να ανανεώσετε τον προϋπολογισμό σας, τότε η ανάδρομη Αφροδίτη έχει κάνει τη δουλειά της. Τώρα είναι η ώρα να αναλάβουμε δράση γύρω από αυτό που αποκαλύψαμε.

Επειδή ο πλανήτης της αγάπης, μπήκε σε ανάδρομη πορεία στον Αιγόκερω, ένα ζώδιο προσανατολισμένο στην καριέρα και την σκληρή δουλειά, δεν αποτελεί έκπληξη ότι πολλοί αμφισβήτησαν τον ορισμό της επιτυχίας στο status quo. Αναγκαστήκαμε να βουτήξουμε βαθιά στα κίνητρά μας και στους πραγματικούς λόγους για τους οποίους κάνουμε αυτό που κάνουμε.

Τα 3 ζώδια που θα χαρούν το τέλος της ανάδρομης Αφροδίτης

Δίδυμοι

Στις 29/1 γυρίζει σε ορθή πορεία η Αφροδίτη στον Αιγόκερω και σταδιακά θα φύγει η σύγχυση και η ένταση που μπορεί να βιώσατε τις προηγούμενες 6 εβδομάδες σε θέματα οικονομικών, συνεργασιών και σχέσεων. Τα μαθήματα που πήρατε με την ανάδρομη Αφροδίτη, είναι πολύτιμα. Μπορείτε επιτέλους να απολαύσετε την επαφή με τους άλλους, χωρίς να ξοδεύετε άσκοπα την ενέργειά σας.

Ζυγός

Από τις 29/1 τουλάχιστον η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή πορεία. Θα γίνει πιο ευνοϊκή για τις σχέσεις σας ερωτικές, φιλικές. Τα πράγματα στο σπίτι μπαίνουν σε τάξη και εσείς βάζετε επιτέλους ξανά τα όρια σας. Τα πάντα μοιάζουν να παίρνουν τη σωστή κατεύθυνση. Επιτέλους μπορείτε να χαμογελάσετε ξανά.

Υδροχόος

Με την ανάδρομη Αφροδίτη ο χρόνος που περάσατε με τον εαυτό σας ήταν αρκετός για να σκεφτείτε τα σημαντικά. Η ενδοσκόπηση που κάνατε σε αυτό το διάστημα, θα σας βοηθήσουν να πάρετε σωστές προσωπικές αποφάσεις. Η τοξικότητα και ό,τι άλλο σας κρατούσε, αποβάλλεται με θεαματικό τρόπο. Είστε έτοιμοι για να λάβετε, όλα τα δώρα της Αφροδίτης.