ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια που κινδυνεύουν με απόλυση το 2022

Pexels

Αν δεν έχετε τη δική σας επιχείρηση, ο φόβος της απόλυσης είναι πραγματικός για τους περισσότερους από εμάς. Το 2022 είναι γεμάτο ευκαιρίες και δυνατότητες, αλλά για λίγους από εμάς, αυτοί οι φόβοι μπορεί να πραγματοποιηθούν. Δυστυχώς, αυτά τα ζώδια είναι τα πιο πιθανό να απολυθούν το 2022.

Τα ζώδια που κινδυνεύουν με απόλυση το 2022

Τα ζώδια που κινδυνεύουν με απόλυση το 2022 Pexels

Υπάρχουν τρία ζώδια συγκεκριμένα που θα πρέπει να προσέξουν αυτή τη σοβαρή αλλαγή σταδιοδρομίας το 2022, κυρίως λόγω των τρόπων με τους οποίους οι πλανήτες είναι (κακώς) ευθυγραμμισμένοι γι’ αυτούς φέτος.

Ενώ όλοι οι πλανήτες επηρεάζουν με διαφορετικό τρόπο τον αστρολογικό μας χάρτη, ορισμένοι έχουν τη μεγαλύτερη επιρροή στην καριέρα μας. Το πρώτο από αυτά τα επιδραστικά αστρικά σώματα είναι ο Κρόνος, που κυριαρχεί στην εργασία, την επιτυχία και την αφοσίωση. Η επιρροή του μπορεί να γίνει αισθητή στη συμπεριφορά μας στο χώρο εργασίας, καθώς και στο πόσο μας ωθεί να κερδίσουμε χρήματα και επιρροή. Ο δεύτερος πλανήτης που πρόκειται να επηρεάσει το εάν θα απολυθείτε ή όχι το 2022 είναι ο Δίας. Ο Δίας ελέγχει την τύχη, την περιπέτεια και πολλές πτυχές της κοινωνικής επιτυχίας.

Με μεγάλη πλανητική κινητικότητα, υπάρχουν τρία ζώδια που είναι πιο πιθανό να απολυθούν το 2022. Καλή τύχη και να ξέρετε ότι μια άλλη μεγάλη ευκαιρία καριέρας δεν είναι μακριά.

Τα ζώδια που κινδυνεύουν με απόλυση το 2022

Ταύρος

Οι Ταύροι είναι από τα ζώδια που συχνά πρέπει να αντιμετωπίσουν τη φήμη του «τεμπέλη». Ωστόσο, αυτή η φήμη πρέπει επίσης να εξισορροπηθεί με την κατανόηση ότι, ενώ αγαπάνε την πολυτέλεια, εκτιμάνε επίσης τη σταθερότητα. Οι Ταύροι είναι επίμονοι όταν εκτελούν την οποιαδήποτε εργασίες, γεγονός που τους κάνει μάλλον ταλαντούχους σε επαναλαμβανόμενες εργασίες (σκεφτείτε την εισαγωγή δεδομένων).

Η φετινή χρονιά μπορεί να είναι μια εποχή ισχνών αγελάδων. Η έλλειψη τρομοκρατεί, Ταύρους, που πρέπει να προετοιμαστούν σε κάθε επίπεδο για την περίπτωση που τελικά απολυθούν.

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι είναι ενθαρρυντικές παρουσίες για κάθε χώρο εργασίας. Μερικές φορές μοιράζονται υπερβολικά πολλές πληροφορίες ή κάνουν πάρα πολλές προσωπικές ερωτήσεις. Γενικά, είναι εξαιρετικοί συνεργάτες, όταν και εάν καταφέρουν να χειριστούν τα συναισθήματά τους με επαγγελματικό τρόπο. Από τη φύση τους, οι Καρκίνοι τείνουν προς τις εργασίες φροντίδας και προστασίας.

Με τον κίνδυνο απόλυσης στον ορίζοντα του 2022, στόχος για τους Καρκίνους θα πρέπει να είναι η αφοσίωση στην εργασία τους, χωρίς αυτή να γίνεται η ζωή τους. Η ψυχική, πνευματική και σωματική υγεία, είναι πολυτιμότερη από οποιαδήποτε θέση εργασίας.

Τα ζώδια που κινδυνεύουν με απόλυση το 2022

Σκορπιός

Στον χώρο εργασίας, ένας Σκορπιός είναι συνήθως αυτός που μπορεί να φέρει εις πέρας δουλειές που απαιτούν πειθώ και ανταγωνισμό (μάρκετινγκ, διαφήμιση, πωλήσεις). Οι Σκορπιοί είναι από τα ζώδια – ατού για κάθε χώρο εργασίας, χάρη στην ορμητικότητα και το πάθος τους. Ωστόσο το 2022, με τον Κρόνο να συνεχίζει να τετραγωνίζει το ζώδιό τους, οι δυσκολίες στην καριέρα τους, είναι πιθανό να αφθονούν.

Αντί να σχεδιάζουν την εκδίκησή τους εάν και όταν απολυθούν, ίσως είναι πιο γόνιμο να χρησιμοποιήσουν αυτή την αναποδιά, ως σημείο εκκίνησης για μια δημιουργική προσπάθεια. Μια ευκαιρία για να κάνουν κάθε κίνηση να μετράει.