ΖΩΔΙΑ

Είσαι Δίδυμος; Τα 4 ζώδια που σου ταιριάζουν ερωτικά

Unsplash

Καταλαβαίνεις ότι καλοκαίριασε, όταν ξεκινούν τα γενέθλια των Διδύμων. Εκεί στα τέλη του Μαΐου, αρχίζουν οι πρώτες μεγάλες ζέστες, αλλά και τα καλέσματα για γενέθλια. Ένας κλασικός Δίδυμος θα σε βγάλει έξω για να το γλεντήσει μέχρι το πρωί, αλλά φέτος θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές.

Μπορεί τα δικά σου γενέθλια να μην σε βρίσκουν στην καραντίνα, αλλά δεν συνίσταται να κάνεις πάρτι με πολυκοσμία στο σπίτι. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα περάσεις όμορφα. Ή ότι δεν θα γνωρίσεις τον έρωτα αυτό το καλοκαίρι (ως Δίδυμος που σέβεται τον εαυτό του). Εκτός αν τον έχεις ήδη βρει, οπότε για δες αν θα τον κρατήσεις. Η απάντηση βρίσκεται στα παρακάτω 4 ζώδια.

Κριός

Κουβαλάνε την ίδια τρέλα, επομένως δεν είναι να απορείς που κάνουν το απόλυτο ζευγάρι. Έχουν πολύ έντονη σεξουαλική χημεία και το ίδιο πνεύμα που δεν ησυχάζει ποτέ. Εξίσου παρορμητικοί, με ιδιαίτερες ιδέες και επικοινωνιακή άνεση. Το μοναδικό πρόβλημα που μπορεί να προκύψει μεταξύ τους είναι τα θέματα εμπιστοσύνης. Είναι πολύ εύκολο να υπάρξει ζήλια με τόσο παρορμητισμό.

Ζυγός

Τα δύο ζώδια του Αέρα είναι μάλλον τα πιο επικοινωνιακά. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα χάσουν καθόλου χρόνο στο φλερτ και θα φροντίσουν να είναι γρήγορα μαζί. Μαζί θα ανακαλύψουν νέους δρόμους στο σεξ. Έχουν και οι δύο την ανάγκη να δείχνουν το μυαλό και τη σπιρτάδα τους και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ανάγκη επιβολής. Παρ’ όλα αυτά, ο ένας μπορεί να μάθει από τον άλλον.

Τοξότης

Ένας από τους πιο δυνατούς και ουσιαστικούς συνδυασμούς. Μαζί περνάνε υπέροχα, γελάνε συνέχεια και δύσκολα θα βαρεθούν. Έχουν την ίδια ανάγκη φυγής, επομένως υπάρχει κατανόηση. Αυτό που τους κάνει ξεχωριστούς είναι ότι, αν και δυσκολεύονται να εκδηλωθούν συναισθηματικά, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα μεταξύ τους. Είναι σαν να εμπνέεται ο ένας από τον άλλον.

Υδροχόος

Εδώ κι αν μιλάμε για τρέλα. Είναι περίεργοι και εκκεντρικοί, αλλά με την καλή έννοια. Ένα ζευγάρι που μόνο βαρετό δεν λες. Μαζί ταξιδεύουν, μοιράζονται πρωτοποριακές ιδέες και θα είναι σίγουροι το πιο στιλάτο δίδυμο στον δρόμο. Αυτό που ίσως να τους δυσκολέψει (και να τους μπερδέψει) είναι η αμφότερη δυσκολία στο να γίνουν συναισθηματικοί και να μιλήσουν για όσα νιώθουν.