ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από τον ανάδρομο Ερμή

Unsplash

Να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Όλοι επηρεαζόμαστε από τον ανάδρομο Ερμή. Και κάθε φορά που μάς επισκέπτεται (πολύ συχνά συμβαίνει τώρα τελευταία) διαταράσσει την επικοινωνία με τους άλλους και γενικώς προκαλεί διάφορες αναταραχές.

Με ημέρα εκκίνησης την 16η Φεβρουαρίου, θα διαρκέσει έως τις 9 Μαρτίου και θα είναι δύσκολα δύσκολα δύσκολα. Αυτήν τη φορά θα βρίσκεται στον Ιχθύ και αυτό σημαίνει ότι θα αποχαιρετήσουμε τη λογική. Άρα, δεν είναι καλή περίοδος για σοβαρές και δεσμευτικές αποφάσεις. Με ανάδρομο Ερμή, είναι προτιμότερο να εξερευνήσεις τις επιλογές σου και όχι να περάσεις στην πράξη. Κάνε λίγη υπομονή. Στο μεταξύ, 3 συγκεκριμένα ζώδια θα ζοριστούν λίγο περισσότερο από τα υπόλοιπα.

Κριός

Αν φημίζεσαι για κάτι, αυτό είναι η δυναμική και ενίοτε θορυβώδης σου προσωπικότητα. Αυτά στις κανονικές εποχές. Όταν ο Ερμής γίνεται ανάδρομος, κλείνεσαι στο καβούκι σου και σε πιάνουν οι κλειστές σου. Ξαφνικά, θέλεις να κάνεις ένα διάλειμμα από την κοινωνική ζωή και να κάτσεις σπίτι να δεις Netflix. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι είσαι και μόνη στη ζωή. Μην μπερδεύεσαι. Υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ μοναξιάς και μοναχικότητας. Μπορείς να περάσεις λίγο χρόνο με τον εαυτό σου, χωρίς να νιώσεις άσχημα γι αυτό.

Δίδυμοι

Ο ανάδρομος Ερμής σε καταβάλει κάθε φορά. Επειδή είναι ο πλανήτης που σε κυβερνά, το καταλαβαίνεις μέχρι το μεδούλι. Αυτήν τη φορά, θα νιώσεις τη διαφορά στα επαγγελματικά σου. Τα πλάνα σου δεν θα πάνε όπως περίμενες και ίσως υπάρξουν ανατροπές. Ίσως τώρα αντιληφθείς ότι κάνεις τη λάθος δουλειά. Ωστόσο, όπως είπαμε, κάτσε καλά και σκέψου και μην βιαστείς να κινηθείς προς κάποια κατεύθυνση. Η σωστή στιγμή θα εμφανιστεί μπροστά σου, μετά τις 9 Μαρτίου.

Παρθένος

Οι περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν απλά ότι ο ανάδρομος Ερμής είναι ενοχλητικός. Κανείς δεν ξέρει το βάθος του εκνευρισμού που προκαλεί, όπως εσύ. Είναι και ο δικός σου κυβερνήτης πλανήτης και αυτό σημαίνει ότι τον καταλαβαίνεις για τα καλά. Τώρα, θα επηρεάσει τον τομέα των σχέσεων. Μπορεί να επιστρέψει κάποιος πρώην και να σε κάνει να αναρωτηθείς γιατί χωρίσατε τελικά. Μην αφήσεις το συναίσθημα να σε αποπροσανατολίσει. Παρθένος είσαι, μην ντροπιάζεις το ζώδιό σου. Βάλε τα όριά σου και περίμενε λίγο μέχρι να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα και να επανέλθει η λογική σου.