ΖΩΔΙΑ

Τα 4 πιο επικοινωνιακά ζώδια, εντός κι εκτός σχέσης

Αστρολογικά μιλώντας, υπάρχουν αυτά τα ζώδια που προτιμούν να παρατηρούν και να μένουν έξω από τις συζητήσεις. Όπως υπάρχουν και εκείνα που θέλουν αρκετό χρόνο πριν φτάσουν στο σημείο να αντιμετωπίσουν μία δύσκολη κατάσταση. Αυτά τα 4 ζώδια όμως είναι άριστοι συνομιλητές και ξέρουν τι να πουν και πότε να το πουν ώστε να μη χάνουν την επικοινωνία με το ταίρι τους. Είναι οι μαλαγάνες του ζωδιακού και προσαρμόζονται σε κάθε συνθήκη.

 

Παρθένος

Νιώθω ότι απορείς με αυτήν την έναρξη, αλλά σκέψου το λίγο. Η τελειομανία και η λογική του Παρθένου τον κάνει να μελετά με μανία κάθε του λέξη, πώς θα ξεκινήσει την κουβέντα και πώς θα σε προσεγγίσει σωστά. Ειδικά αν μιλάμε για ερωτική σχέση, πασχίζει να βελτιώσει τον εαυτό του μέσα από μεθοδική εξάσκηση. Άσε που δε θα αφήσει τίποτα να πέσει κάτω. Εάν υπάρχει πρόβλημα, θα το ξεψειρίσει και θα στα πει όλα πολύ συγκεκριμένα. Καθόλου κουραστικό και καθόλου αγχωτικό.

Δες κι αυτό: Είσαι Ζυγός: Αυτά είναι τα 4 ζώδια που σου ταιριάζουν ερωτικά

Τοξότης

Τι αποζητά ένας Τοξότης από τη σχέση του; Να μπορεί να συζητά με τις ώρες για πάρα πολλά θέματα. Μεταξύ αυτών, είναι και τα προβλήματα που ίσως προκύπτουν. Όταν δημιουργείται μία ένταση, ξέρει πολύ καλά ότι δεν πρέπει να υψώσει τον τόνο της φωνής του, αλλά αντίθετα, προτιμά να κατευνάσει τα πράγματα λέγοντας κάτι άσχετο, αλλά αρκετά ευχάριστο. Δε λειτουργεί πάντα αυτό αλλά προσαρμόζεται στις ανάγκες του συντρόφου του και δε θέλει πολλά προβλήματα πάνω από το κεφάλι του.

Ιχθύς

Ο Ιχθύς είναι ένα από τα πιο ευαίσθητα ζώδια, και αυτό τον κάνει να έχει πολύ καλή επαφή με τα συναισθήματά του. Ξέρει να ξεχωρίζει το καλό από το κακό αλλά και να δείχνει ενσυναίσθηση στους ανθρώπους που έχουν δύσκολες προσωπικότητες. Αυτό σημαίνει ότι όσο κακός και αν είσαι, θα σε αποδεχθεί, θα δείξει κατανόηση και θα φροντίσει τα παιδικά σου τραύματα.

Δίδυμοι

Το βλέπω ότι έχεις εκπλαγεί πραγματικά σε αυτό το σημείο, και δε σε αδικώ. Δεν έχεις σκεφτεί όμως ότι οι Δίδυμοι είναι υπερκοινωνικά και επικοινωνιακά πλάσματα και ξέρουν πώς να ικανοποιούν τους άλλους και να τους λένε αυτό που θέλουν να ακούσουν. Μπορεί να μην αποκαλύψουν πραγματικά ποτέ αυτό που σκέφτονται και νιώθουν οι ίδιοι, αλλά είναι μανούλες στο να επικοινωνούν μαζί σου και να σε κάνουν να νιώθεις καλύτερα για τη σχέση. Μπορεί να λένε ψέματα; Μπορεί.