ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που νοιάζονται πολύ για τους άλλους

Unsplash

Τους ξεχωρίζεις αμέσως αυτούς τους ανθρώπους. Είναι απίστευτα δοτικοί, τρυφεροί και σου δείχνουν συνήθως το γλυκό τους πρόσωπο. Οι καλοί τρόποι και το νοιάξιμο είναι θέμα μεγαλώματος και κοινωνικού περίγυρου.

Αλλά μην αρνείσαι ότι κάτι έχει να κάνει με αυτό και η αστρολογία. Πολλές φορές, μπορείς να καταλάβεις εύκολα ένα ζώδιο από το πώς φέρεται στους άλλους. Πώς εκδηλώνει την αγάπη και την τρυφερότητά του. Και τα παρακάτω 3 ζώδια ανήκουν σε αυτήν ακριβώς την κατηγορία. Νοιάζονται πολύ για τους αγαπημένους τους αλλά όχι μόνο. Είναι μία ανοιχτή αγκαλιά για όλον τον κόσμο.

Καρκίνος

Ξεκινώ με το αναμενόμενο ζώδιο. Με αυτό που περίμενες να ακούσεις εξαρχής, όταν διάβασες για νοιάξιμο και τρυφερότητα. Ο μέσος Καρκίνος δεν θα κάτσει απλώς να ακούσει το πρόβλημά σου. Θα φροντίσει να σου αποδείξει ότι είναι εκεί για εσένα σε ό,τι χρειαστείς. Θα σου μαγειρέψει, θα αφιερώσει ώρες συζητώντας και θα σου επιτρέψει να κουρνιάσεις στην αγκαλιά του. Ακόμα και αν δεν του το πεις, θα το διαισθανθεί. Έχει γεννηθεί για να ανησυχεί και να νοιάζεται. Τι να κάνουμε;

Ζυγός

Ο Ζυγός έχει μία πιο διακριτική στάση από τον Καρκίνο, αλλά σε νοιάζεται πολύ βαθιά. Είναι τρομερά δοτικός και γενναιόδωρος και θα είναι πάντα εκεί για να σε βοηθήσει. Τον Ζυγό θα πάρεις αν μείνει το αμάξι σου στην εθνική. Τον Ζυγό θα πάρεις αν έχεις ξεμείνει εντελώς από λεφτά. Τον Ζυγό θα πάρεις να θέλεις να βάλεις ένα στιλάτο leather jacket, αλλά εσύ δεν έχεις.

Αιγόκερως

Σταμάτα πια να κακολογείς τον έρμο τον Αιγόκερω. Μην κρίνεις από τη σοβαρή εμφάνιση και την αυστηρότητα. Στο βάθος της καρδιάς του, κρύβει έναν άνθρωπο που νοιάζεται πάρα πολύ για τους άλλους. Αλλά λίγο παραπάνω για τους δικούς του. Θα κάνει ό,τι μπορεί για να πάρει ένα βάρος από πάνω σου και δεν θα το κάνει μεγάλο θέμα. Θα σου δείξει το νοιάξιμό του σε πιο πρακτικό επίπεδο, αλλά μπορείς πάντα να βασίζεσαι πάνω του.