ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που μιλούν διαρκώς για τα συναισθήματά τους

Unsplash

Υπάρχουν τα ζώδια που διακατέχονται από ψυχρή λογική και αρνούνται πεισματικά να εκδηλωθούν συναισθηματικά. Υπάρχουν εκείνα που δεν ντρέπονται για αυτά που εκφράζουν τα συναισθήματα που νιώθουν. Η κατηγορία ζωδίων που τα ρωτάς τι ώρα είναι και σου κάνουν κατάθεση ψυχής.

Λειτουργούν περισσότερο με το συναίσθημα αυτά τα ζώδια και δεν το έχουν σε τίποτα να σου μιλήσουν για κάθε ερωτική ιστορία που έχουν βιώσει, ακόμα και αν σε γνωρίζουν μόλις 5 λεπτά. Όχι, δεν είναι πρόβλημα για αυτά τα ζώδια. Θα στα πουν όλα. Καλό είναι λοιπόν να τα έχεις στη ζωή σου, γιατί σε βοηθούν να έρθεις αντιμέτωπη και με τα δικά σου συναισθήματα. Και καταλήγετε να κλαίτε ο ένας στην αγκαλιά του άλλου.

Καρκίνος

Για το μόνο πράγμα που δυσκολεύεται να μιλήσει ένας Καρκίνος, είναι για όλα εκείνα που χρειάζονται λίγη λογική. Εκεί μπορεί να μείνει άλαλος. Γι αυτό και στις πρώτες κοινωνικές συναναστροφές, νομίζεις ότι είναι απόμακρος κι εσωστρεφής. Δως του όμως λίγη ώρα και θα τον δεις να ρητορεύει για τον έρωτα, την αληθινή αγάπη και για τη Μαιρούλα που τον πλήγωσε στο νηπιαγωγείο. Δεν έχει καμία σημασία αν δεν ρώτησες. Το θετικό στοιχείο είναι ότι θα σου δώσει χώρο να μιλήσεις κι εσύ για τα δικά σου προβλήματα και να προσφέρει και κάποια συμβουλή. Είναι ειδήμων εξάλλου.

Ζυγός

Αν και μιλάμε για ένα καθαρόαιμο ζώδιο του Αέρα, εκτιμά βαθύτατα τις πολύ σημαντικές διαπροσωπικές σχέσεις. Επενδύει πολλά στους ανθρώπους της ζωής του και είναι έτοιμος να μιλήσει για τα συναισθήματά του, αν κρίνει ότι πρέπει να το κάνει. Ακριβώς επειδή αποζητά την ισορροπία, δεν επιτρέπει στη λογική να πάρει το πάνω χέρι.  Προτιμά όμως το συναίσθημα σε ιδιωτικούς χώρους και δεν θέλει να κλαίει μπροστά σε πολύ κόσμο.

Ιχθύς

Στην ίδια συλλογιστική με τον Καρκίνο. Ως ζώδιο του Νερού, ο Ιχθύς συνδυάζει τη βαθιά ευαισθησία με την ονειροπόληση. Αυτό σημαίνει ότι θα πει οτιδήποτε υπάρχει στο μυαλό του, ενίοτε χωρίς  να το φιλτράρει. Διαθέτει μία πολύπλοκη ψυχοσύνθεση, την οποία είναι έτοιμος να μοιραστεί με οποιονδήποτε το επιθυμεί. Μπορεί να μιλά για ώρες για τα συναισθήματά το, τις σκέψεις και τα ταξίδια που κάνει με τη φαντασία.