ΖΩΔΙΑ

Ποιος είναι ο στόχος σου για το 2020, με βάση το ζώδιό σου

Unsplash

Δεν είναι μόνο ότι μπήκαμε για τα καλά στη νέα χρονιά. Ξεκίνησε μία νέα δεκαετία (κι ας είναι από του χρόνου στην πραγματικότητα) και ξεκινούν νέα σχέδια και στόχοι. Δεν χρειάζεται να έχεις θέσει New Year’s resolutions. Ο χρόνος ξεκινά ούτως ή άλλως μέσα στη γενέθλια περίοδο του Αιγόκερου. Άρα έχουμε την ενέργεια της σκληρής δουλειάς και της επίτευξης των στόχων.

Παρακάτω θα βρεις πώς θα συγκεντρωθείς καλύτερα και πώς θα παραμείνεις παραγωγική μέσα στο 2020, ώστε να επιτευχθεί ο σημαντικότερος στόχος σου. Πάντα με βάση το ζώδιό σου.

Κριός

Είσαι σε μία μόνιμη εγρήγορση και κίνηση για να τα προλάβεις όλα. Και δουλειά, και κοινωνική ζωή και σχέση. Για να τα πετύχεις όλα, θα πρέπει να κάνεις πού και πού shut down από τον έξω κόσμο και να αφήσεις κάτω το κινητό και ό,τι σου αποσπά την προσοχή. Ασχολήσου περισσότερο με τους ανθρώπους σου.

Ταύρος

Αυτό που χρειάζεσαι για το 2020, είναι να στήσεις ένα πλάνο για τα οικονομικά σου. Μπορεί να σου ακούγεται αγχωτικό, αλλά στην πορεία θα νιώσεις πιο ήρεμη αν ξέρεις ότι όλο και κάτι υπάρχει στην τράπεζα. Επίσης, χρειάζεται να βάλεις σε μία τάξη τα έξοδά σου. Θα σε βοηθήσει συνολικά.

Δίδυμοι

Έχεις θέσει υψηλούς στόχους για το 2020 αλλά δε θα τα καταφέρεις αν ασχολείσαι με τα δράματα των άλλων. Είσαι σε φάση προσωπικής αλλαγής και πρέπει να απαλλαχθείς από οτιδήποτε τοξικό ή από ανθρώπους που δεν σου κάνουν καλό.

Καρκίνος

Κάτι παρόμοιο ισχύει και για εσένα Καρκίνε. Είσαι σε φάση εξέλιξης και ολικής μεταμόρφωσης. Δώσε τον χρόνο σου στους ανθρώπους που το αξίζουν 100% και πες αντίο σε όσους δεν βλέπουν το μεγαλείο σου.

Λέων

Το μόνο εμπόδιο που υπάρχει στο να πετύχεις τους στόχους σου, είναι ο ίδιος σου ο εαυτός. Πίστεψε στην αξία σου και μην ζητάς την αγάπη από τους άλλους. Μπορείς να το κάνεις και μόνη σου. Κάνε πράγματα για τον εαυτό σου και μπορείς να καταφέρεις τα πάντα.

Παρθένος

Το 2020 είναι η χρονιά που θα βγεις από το comfort zone σου και θα πεις ναι σε καινούριες προοπτικές. Αγκάλιασε το άγνωστο που έρχεται προς το μέρος του. Το αποτέλεσμα; θα βρεις μία νέα ηρεμία μέσα σου.

Ζυγός

Το 2020 θα πετύχεις αυτό που θεωρείς σημαντικότερο όλων. Θα βρεις την πολυπόθητη ισορροπία στη ζωή σου. Με ποιον τρόπο; Προγραμμάτιζε αυτά που θέλεις να κάνεις και μοίρασε τον χρόνο σου μεταξύ δουλειάς και προσωπικής ζωής.

Σκορπιός

Είσαι η πρωταγωνίστρια της ζωής σου Σκορπιέ. Μην περιμένεις απλά για να συμβεί κάτι. Γίνε η ψυχή του πάρτι και ζήσε τη ζωή στο έπακρον. Ώρα να πετύχεις κάθε στόχο, χρησιμοποιώντας την ενέργεια και ζωτικότητά σου.

Τοξότης

Απόκτησε την οικονομική κατάσταση που σου αξίζει, δημιουργώντας το κατάλληλο πλάνο. Μπορεί η αποταμίευση να πηγαίνει κόντρα στο ελεύθερο πνεύμα σου, αλλά μόνο έτσι δεν θα αγχωθείς το 2020.

Αιγόκερως

Το χόμπι σου είναι να πετυχαίνεις όλους σου τους στόχους. Φέτος όμως θα χρειαστεί να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στην προσωπική σου ζωή. Αντιλαμβάνεσαι ότι η δημιουργία σχέσεων είναι πολύ σημαντική και σε βοηθά στο να βρεις την εσωτερική ηρεμία.

Υδροχόος

Αν θέλεις να εκπληρώσεις τους στόχους σου, μία είναι η κίνηση που πρέπει να κάνεις. Ξεκίνα να ακούς τις ανάγκες των άλλων και προσπάθησε να τους καταλάβεις. Θα αποκτήσεις πολύ πιο βαθιές και ουσιαστικές σχέσεις.

Ιχθύς

Θα βρεις την πιο δυνατή και ισχυρή εκδοχή του εαυτού σου, Ιχθύ. Μέχρι τώρα απέφευγες τις συγκρούσεις. Δεν είναι ότι δεν το κάνεις και φέτος, αλλά είσαι πιο έτοιμη να διεκδικήσεις τα θέλω σου. Κι εμείς μαζί σου!