ΖΩΔΙΑ

Τα 4 ζώδια που καταλαβαίνουν πότε δεν είσαι καλά

Unsplash

Εναλλακτικά, τα ζώδια που έχουν πολύ καλό ένστικτο και μπορούν να εντοπίσουν πότε σου συμβαίνει κάτι και πότε δεν είσαι καλά. Όλοι έχουμε ενσυναίσθηση. Άλλοι λιγότερη και άλλοι περισσότερη. Όταν γνωρίζεις κάποιον πολύ καλά, είναι πιθανό να ξέρει τις αλλαγές της διάθεσή σου.

Υπάρχουν όμως και εκείνα τα ζώδια που πιάνουν στον αέρα την ένταση ή τη λύπη και κάνουν ό,τι μπορούν για να σε βοηθήσουν. Αν και αυτό μπορεί να τους στραγγίξει συναισθηματικά, είναι σίγουρα οι άνθρωποι που θα σε καταλάβουν όταν δεν είσαι καλά και θα φροντίσουν να σου το δείξουν.

Ιχθύς

Η ενσυναίσθηση ανήκει δικαιωματικά στα ζώδια του Νερού, διότι είναι γεμάτα ευαισθησίες και κατανόηση. Ο Ιχθύς ειδικά, μπορεί να καταλάβει αμέσως αν έχεις κάτι και θα κάνεις ό,τι μπορεί για να σε δει να χαμογελάς. Ενίοτε το κάνει γιατί έχει την ανάγκη να σε ευχαριστήσει και όχι επειδή το θέλει πραγματικά. Ωστόσο, είναι καλό να έχεις δίπλα σου έναν Ιχθύ. Η παρουσία του είναι αρκετά γαλήνια και καθησυχαστική.

Καρκίνος

Καμία έκπληξη εδώ. Το πιο μητρικό ζώδιο σε βλέπει αρκετά προστατευτικά, ειδικά αν σε αγαπάει, και δεν αντέχει να βλέπει η θλίψη στα μάτια σου. Του ραγίζεις την καρδιά. Θα σου μαγειρέψει, θα σε πάει βόλτα, αλλά το κυριότερο; Θα σε βάλει κάτω και δε θα σε αφήσει να φύγεις αν δεν του κάνεις κατάθεση ψυχής. Το πιθανότερο είναι ότι θα μιλάτε για ώρες, κι ας μη βρεθεί κάποια λύση.

Υδροχόος

Αν και δεν του το’χεις, είναι ένα ζώδιο που νοιάζεται πολύ για τους ανθρώπους. Απλώς δεν το κάνεις με τον προφανή τρόπο. Λειτουργεί πιο πρακτικά, αλλά ταυτόχρονα και αποτελεσματικά. Θα σε βγάλει έξω για ποτό, μέχρι να ξεχάσεις τι σε στενοχώρησε. Θα σου μιλήσει για την κοσμοθεωρία του και για το πώς πρέπει να παίρνεις τα πράγματα ανάλαφρα. Αλλά το σίγουρο είναι ότι θα σου φτιάξει τη διάθεση.

Παρθένος

Το ζώδιο που έχει μέσα του τα δύο άκρα. Την απόλυτη τελειομανία αλλά και μία ευαισθησία που συνήθως κρύβει. Γι αυτόν τον λόγο καταλαβαίνει αμέσως πότε αν δεν είσαι καλά και προσπαθείς να το κρύψεις. Μπορεί οι άλλοι να νομίζουν ότι ασχολείσαι μόνο με τον εαυτό σου, αλλά ήρθε η ώρα να αποκατασταθεί η αλήθεια. Ο Παρθένος νοιάζεται πραγματικά αλλά το δείχνει στις δύσκολες καταστάσεις.