ΖΩΔΙΑ

Ζώδια και χωρισμός: Τα πράγματα που μισεί κάθε ζώδιο όταν χωρίζει

Pexels

Κανένα ζώδιο – ούτε καν οι ανεξάρτητοι Κριοί – δεν απολαμβάνει έναν χωρισμό. Ακόμη και οι χωρισμοί που τελειώνουν με τον πιο φιλικό και ομαλό τρόπο, μπορεί να είναι οδυνηροί.

Ζώδια και χωρισμός: Από το «happy ending» στο απόλυτο τίποτα

Ζώδια και χωρισμός: Τα πράγματα που μισεί κάθε ζώδιο όταν χωρίζει Pexels

Για κάποιους, το πιο αβάσταχτο στοιχείο ενός χωρισμού, είναι να εγκαταλείψουν την φαντασίωση του happy ending. Άλλοι μισούν κάθε είδους αλλαγή και άλλοι απλά παραλύουν από τον πόνο του χωρισμού. Οι χωρισμοί σε κάθε περίπτωση δοκιμάζουν τα όρια μας, απλά με διαφορετικό τρόπο. Συνέχισε να διαβάζεις για να μάθεις τον πραγματικό λόγο που μισεί κάθε ζώδιο να ρίχνει τίτλους τέλους στη σχέση του.

Κριός – Μισεί να πετάει πράγματα

Ο Κριός είναι το ζώδιο της αυτοαγάπης. Αγαπούν την ανεξαρτησία τους και δεν δένονται συχνά συναισθηματικά με τα άτομα που βγαίνουν. Όταν όμως ερωτεύονται, ερωτεύονται για τα καλά. Θέλουν η αγάπη τους να είναι Η ΑΠΟΛΥΤΗ ιστορία αγάπης. Φυσικές υπενθυμίσεις των πρώην τους —κάρτες γενεθλίων, αποκόμματα εισιτηρίων, βιβλία-  τους δυσκολεύουν αφάνταστα. Οι πρώην μπορεί να έχουν φύγει, αλλά είναι δελεαστικό να ζουν ανάμεσα στις υπενθυμίσεις τους.

Ταύρος – Μισεί να αλλάζει τη ρουτίνα του

Ο Ταύρος είναι σταθερός, πιστός και ένα σούπερ επίμονο πλάσμα συνήθειας. Το πράγμα που μισούν περισσότερο στους χωρισμούς (και βασικά σε οτιδήποτε άλλο) είναι η αλλαγή. Ειδικά η σκέψη ότι θα αλλάξει η καθημερινή τους ρουτίνα.

Ζώδια και χωρισμός: Ο Δίδυμος μισεί να είναι μόνος

Οι Δίδυμοι συμβολίζονται από ένα ζευγάρι διδύμων, πράγμα που σημαίνει ότι είναι κοινωνικές πεταλούδες, που συχνά αντιμετωπίζουν δύο ανταγωνιστικές αφηγήσεις στο μυαλό τους. Σε έναν χωρισμό, η μία πλευρά είναι πιθανό να αποσυρθεί από τον πόνο και να προσποιηθεί ότι όλα είναι καλά. Η άλλη πλευρά μπορεί, να μηρυκάζει την κατάσταση σε σημείο εμμονής. Οι Δίδυμοι έχουν επίσης τη φήμη ότι ξεπερνούν τον πόνο ενός χωρισμού, περνώντας άμεσα στην επόμενη σχέση. Γενικά το να μένουν μόνοι είναι το λιγότερο αγαπημένο σημείο τους σε έναν χωρισμό.

Ζώδια και χωρισμός: Ο Λέων μισεί να χάνει (γενικώς)

Οι Λέοντες είναι οι κατεξοχήν drama queens του ζωδιακού. Ωστόσο, είναι επίσης αθεράπευτα ρομαντικοί και πιστοί στους ανθρώπους που αγαπούν. Τους αρέσει να διατηρούν την “τέλεια εικόνα” ακόμα και όταν όλα γύρω τους καταρρέουν. Μέρος αυτού, προέρχεται από την πεποίθησή τους, ότι θα μείνουν στο πλευρό του συντρόφου τους, μέχρι το πικρό τέλος. Ποιος βασιλιάς μπορεί να υπάρξει χωρίς πιστούς υπηκόους;

Παρθένος –  Μισεί να χάνει τον έλεγχο

Οι Παρθένοι είναι σκληρά εργαζόμενοι τελειομανείς. Πάντα αναζητούν λύσεις για κάθε πρόβλημα. Αυτό που τους δυσκολεύει περισσότερο σε έναν χωρισμό, είναι η συνειδητοποίηση πως ορισμένα προβλήματα, απλά δεν λύνονται. Κι ό,τι δεν λύνεται, πρέπει να κοπεί. Τίποτα δεν μπορεί να παραλύσει περισσότερο έναν Παρθένο, από την αίσθηση ότι χάνει τον έλεγχο. Και οι χωρισμοί μπορεί να ανατρέψουν κάθε είδος ελέγχου στη ζωή και στην καθημερινότητά τους.

 

Ζυγός – Μισεί την απώλεια ισορροπίας

Ο Ζυγός είναι το απόλυτο ζώδιο της ισορροπίας. Ενώ δεν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα να φλερτάρουν και να βγαίνουν ραντεβού σωρηδόν, στις σχέσεις τους τείνουν να είναι πιστοί και αφοσιωμένοι. Και για αυτό ακριβώς το λόγο, με έναν χωρισμό μπορεί να νιώσουν ότι ο κόσμος τους ανατρέπεται πλήρως. Το χειρότερο μέρος ενός χωρισμού για έναν Ζυγό είναι συχνά ότι χάνει την αίσθηση ισορροπίας στη ζωή του.

Σκορπιός – Μισεί τα οριστικά «αντίο»

Αν υπάρχει κάτι που φοβάται ένας Σκορπιός στους χωρισμούς, αυτό είναι η κατάρρευση μιας σχέσης που κάποτε φαινόταν άθραυστη. Αυτό το ζώδιο του νερού είναι έντονο, συναισθηματικό και βαθιά εσωστρεφές. Δυσκολεύονται απίστευτα να αφήσουν πράγματα και πρόσωπα, που κάποτε ήταν ιδιαίτερα ή σημαντικά στη ζωή τους. Δεν αφήνουν (σχεδόν) κανέναν να μπει, γιατί ξέρουν ότι αν εξαφανιστεί ποτέ, θα νιώσουν το έδαφος να χάνεται κάτω από τα πόδια τους.

Τοξότης –  Μισεί την παραίτηση

Ο Τοξότης παραμένει πάντα αισιόδοξος, ακόμα και όταν δεν υπάρχει κανένας λόγος. Μπορεί να είναι τόσο θετικός, που πολλές φορές μπορεί να μην δει καν τον χωρισμό, που έρχεται. Το να εθελοτυφλεί κανείς δεν είναι ποτέ διασκεδαστικό. Ωστόσο, οι Τοξότες θα ψάξουν να βρουν οτιδήποτε μπορούν για να κρατήσουν ζωντανή τη σχέση τους. Αρνούνται να εγκαταλείψουν τα όπλα και να τα παρατήσουν.

Αιγόκερως – Μισεί να ζητά υποστήριξη

Οι Αιγόκεροι τείνουν να είναι πεισματάρηδες, στωικοί και έτοιμοι να σκαρφαλώσουν στην κορυφή του κόσμου. Είναι εξοικειωμένοι με τον πόνο και δεν κρύβονται από αυτόν – αλλά δεν τον εκφράζουν και πολύ. Νιώθουν πιο άνετα να επωμίζονται τα βάρη των άλλων, παρά να αντιμετωπίζουν τα δικά τους συναισθήματα. Η εργασιοθεραπεία μπορεί να κρατήσει προσωρινά μακριά τη θλίψη ενός χωρισμού, αλλά δεν είναι μια μακροπρόθεσμη λύση. Αυτό που θα δυσκολέψει περισσότερο έναν Αιγόκερω, είναι να ζητήσει βοήθεια και υποστήριξη (και) σε μια δύσκολη στιγμή της ζωής του.

Ζώδια και χωρισμός: Ο Υδροχόος μισεί να χάνει την ενέργεια του

Οι Υδροχόοι μπορεί να φαίνονται ήρεμοι και συγκεντρωμένοι μετά από έναν χωρισμό. Η αλήθεια, ωστόσο, είναι ότι περνάνε πολύ πιο δύσκολα από όσο δείχνουν. Μπορεί να βιώσουν έναν χωρισμό αποστασιοποιημένοι. Το σώμα τους όμως, δυσκολεύεται περισσότερο από την καρδιά ή το κεφάλι τους. Πράγμα που τους δημιουργεί σύγχυση και μπορεί να τους κάνει να χάνουν ενέργεια. Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο για έναν Υδροχόο, από τα πράγματα και τις καταστάσεις που τους στερούν την αίσθηση εσωτερικής γαλήνης.

Ιχθύες: Μισεί τη βάναυση ειλικρίνεια

Διαισθητικοί και ρομαντικοί, οι Ιχθύες τείνουν να μισούν τους χωρισμούς. Στην αγάπη, βλέπουν τα πάντα μέσα από ροζ γυαλιά και μερικές φορές, χάνουν την πραγματική εικόνα. Όταν βρεθούν αντιμέτωποι με τη σκληρή πραγματικότητα ενός χωρισμού, οι Ιχθύες θέλουν απλά να κολυμπήσουν μακριά και να νιώσουν ασφαλείς.. Έχουν την τάση να αφήνουν τα πράγματα όσο το δυνατόν πιο ασαφή, για να μην πληγώσουν κανένα συναίσθημα – δικό τους ή του πρώην τους.