ΖΩΔΙΑ

Τα 3 χαρακτηριστικά του Ταύρου που τον κάνουν ακαταμάχητο

Unsplash

Αφήνουμε πίσω τον δυναμικό και αγαπημένο μας Κριό και περνάμε στον επίσης δυναμικό αλλά πολύ πιο γήινο Ταύρο. Μόλις ξεκίνησαν τα δικά του γενέθλια και θυμόμαστε τους λόγους για τους οποίους αγαπάμε τόσο πολύ αυτό το προσγειωμένο (λέμε τώρα) ζώδιο.

Τι κι αν περάσει τα γενέθλιά του στην καραντίνα, ή έστω με πολλούς περιορισμούς; Εμείς οι υπόλοιποι είμαστε εδώ για να του υπενθυμίσουμε ότι δεν είναι μόνος, να του στείλουμε ένα δώρο ή να του κάνουμε μία έκπληξη βρε αδερφέ. Και αυτά είναι τα 3 χαρακτηριστικά που τον κάνουν ακαταμάχητο. Έναν κλασικό Ταύρο.

Γήινος αλλά και αισθησιακός

Τα 3 γήινα ζώδια είναι ο Ταύρος, ο Παρθένος και ο Αιγόκερως. Αν και όλοι έχουν αυτό το κοινό χαρακτηριστικό, ο Ταύρος ξεχωρίζει γιατί είναι ο πιο προσγειωμένος. Υπάρχει περίπτωση να μην τον πάρεις χαμπάρι μέσα στο πλήθος, διότι προτιμά την ησυχία του και όχι τις πολλές αναλύσεις. Ταυτόχρονα όμως, δεν ξεχνά τη σημασία του πάθους και του ερωτισμού. Απλώς ξέρει να βρίσκει την ισορροπία.

Πετυχαίνει κάθε στόχο

Ταύρος είναι. Βάζει τα κέρατα μπροστά και ξεκινάει δίχως φόβο και πάθος. Έχει τεράστια αυτοπεποίθηση αλλά όχι έπαρση. Αν βάλει έναν στόχο, θα το αναλύσει, θα το δει ρεαλιστικά και στο τέλος θα τα καταφέρει. Με τόσο πείσμα και ξεροκεφαλιά εξάλλου, είναι δύσκολο να μην φτάσει εκεί που θέλει. Αυτό σημαίνει όμως ότι δυσκολεύεται να προσαρμοστεί και να ελιχθεί. Αλλά αυτό είναι και το σήμα κατατεθέν του.

Αγαπά τις απολαύσεις

Εκεί που θα τον έλεγες υλιστή γιατί λατρεύει ένα καλό σπα, το ακριβό κρασί και το γκουρμέ φαγητό, αναθεωρείς αμέσως. Στην πραγματικότητα, είναι ηδονιστής και ξέρει να περνάει καλά ακόμα και αν είναι κλεισμένος μέσα στο σπίτι. Και αυτό είναι ένα σημαντικό προσόν. Δεν είναι μίζερος και ξοδεύει. «Μαζί μας θα τα πάρουμε;» θα σε ρωτήσει ο Ταύρος ενώ πίνει την πιο ακριβή σαμπάνια.