ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που περιμένουν από εσένα την πρώτη κίνηση

Unsplash

Το θέμα φλερτ δεν είναι εξίσου εύκολη υπόθεση για εσένα. Για κάποιους ανθρώπους, το να κάνουν την πρώτη κίνηση και να εκδηλώσουν άμεσα και ξεκάθαρα το ενδιαφέρον τους, είναι ίδιο με το να γυμνάζονται μία ώρα ασταμάτητα. Τους προκαλεί ιδρώτα και ταχυπαλμία.

Ας πούμε ότι είναι αυτά τα εσωστρεφή ζώδια, που δυσκολεύονται κυρίως στο φλερτ. Μπορεί να τα δεις να είναι δυναμικά σε οτιδήποτε αφορά τη δουλειά και την καθημερινότητα. Αλλά σε θέματα καρδιάς, χρειάζονται ένα boost. Δεν θα ακούσεις από το στόμα τους τη φράση «Θέλεις να πάμε απόψε για ένα ποτό»; Τρέμουν στην ιδέα της απόρριψης, επομένως προτιμούν να μείνουν όλη τους τη ζωή με την απορία. Και περιμένουν από εσένα να κάνεις την πρώτη κίνηση.

Ταύρος

Το ζώδιο της λογικής βάζει κάτω τα πράγματα, τα ζυγίζει και κάνει την πιο ασφαλή επιλογή. Θέλει τα πράγματα να γίνονται με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να μην βγει από την άνεσή του. Μπορεί να κάνει πάρα πολλή υπομονή και θεωρεί ότι η αγάπη έρχεται και σε βρίσκει. Δεν την κυνηγάς εσύ. Αν κάνεις την πρώτη κίνηση εσύ, τότε θα δεις το άλλο πρόσωπο του Ταύρου. Αυτό που φλερτάρει, διεκδικεί και δεν ντρέπεται να δείξει τα συναισθήματά του.

Παρθένος

Άλλο ένα δυναμικό ζώδιο που σε εκπλήσσει με τις ντροπές που κάνει. Μπορεί να είναι killer στους περισσότερους τομείς της ζωής του, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ισχύει το ίδιο και για το φλερτ. Ο Παρθένος είναι κατά βάση εσωστρεφής και δυσκολεύεται αρκετά να εκδηλώσει τα συναισθήματά του. Μπορεί να σε γυροφέρνει για καιρό, αλλά δεν πρόκειται να σου πει με αμεσότητα πώς νιώθει. Δεν είναι και προτεραιότητά του εξάλλου. Αν κάνεις εσύ την πρώτη κίνηση για λογαριασμό του, όμως, μάλλον μιλάμε για μία σχέση ζωής.

Σκορπιός

Το ζώδιο του Νερού που κρύβει μέσα του όλα του τα συναισθήματα. Αν και έχει μία άκρως ενδιαφέρουσα προσωπικότητα, επιλέγει να την κρατήσει για τον εαυτό του. Δεν είναι ότι τον δυσκολεύει μόνο το φλερτ. Δεν αποκαλύπτεται γενικώς και το κάνει επιλεκτικά, σε 2-3 ανθρώπους της ζωής του. Παρόλα αυτά, μιλάμε για ένα άκρως ερωτικό και σεξουαλικό ζώδιο που δίνεται ψυχή και σώμα. Αν κάνεις εσύ την πρώτη κίνηση.