ΖΩΔΙΑ

Τα 3 πιο γλυκά ζώδια: Σκέτη γλύκα, σκέτο μέλι!

Pexels

Υπάρχουν τόσοι πολλοί διαφορετικοί παράγοντες που συμβάλλουν στη μοναδική προσωπικότητα, τη συμπεριφορά και τη διάθεση κάποιου. Και αν πιστεύεις στη δύναμη της αστρολογίας, τότε ξέρεις ότι η μοναδική διαμόρφωση των πλανητών στον γενέθλιο χάρτη σου μπορεί να είναι ένας από αυτούς τους παράγοντες.

Ενώ ορισμένα ζώδια σε κερδίζουν με την έντονη προσωπικότητα ή την αίσθηση του χιούμορ τους, υπάρχουν άλλα που το καταφέρνουν καθώς είναι αβίαστα γλυκά. Φυσικά, η γλυκύτητα δεν είναι ένα χαρακτηριστικό που προορίζεται μόνο για μερικά επιλεγμένα μέλη του ζωδιακού κύκλου. Ο καθένας μπορεί να είναι αξιαγάπητος, ευχάριστος και καλόβολος, ανεξάρτητα από το ζώδιο του. Τούτου λεχθέντος, ιδιότητες όπως η ευγένεια και η καλοσύνη, μπορούν να εκδηλωθούν με πολύ διαφορετικούς τρόπους, ανάλογα με τις πλανητικές τοποθετήσεις στον γενέθλιο χάρτη κάποιου. Συνέχισε να διαβάζεις για να μάθεις αν το δικό σου ζώδιο, είναι ανάμεσα στα πιο γλυκά του αστρολογικού κύκλου.

Τα πιο γλυκά ζώδια

Τα 3 πιο γλυκά ζώδια: Σκέτη γλύκα, σκέτη ζάχαρη! Pexels

Καρκίνος

Το κοσμικό καβούρι μπορεί να είναι εξοπλισμένο με αιχμηρές δαγκάνες και την περιστασιακή κυκλοθυμική του διάθεση, αλλά στο σύνολό τους, οι ευγενικοί Καρκίνοι εξακολουθούν να είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο γλυκά ζώδια. Συμπονετικοί και τρυφεροί, οι Καρκίνοι είναι γεννημένοι τροφοί, που δεν μπορούν παρά να κάνουν τα πάντα για να βεβαιωθούν ότι οι άνθρωποι γύρω τους αισθάνονται ασφαλείς και ότι τους φροντίζουν. Αυτό το ζώδιο, μισεί να βλέπει τους ανθρώπους γύρω του πληγωμένους ή ευάλωτους. Γι’ αυτό φροντίζουν πάντα να είναι ευγενικοί και να εξυπηρετούν τις ανάγκες των άλλων. Ως ζώδια του νερού που κυβερνώνται από το μητρικό φεγγάρι, είναι ιδιαίτερα ευαίσθητα και έχουν μια έμφυτη κατανόηση της δύναμης των συναισθημάτων. Κάτι που ενισχύει την ικανότητα ενός Καρκίνου να κάνει τους ανθρώπους να αισθάνονται άνετα.

Ζυγός

Οι Ζυγοί κερδίζουν επάξια μια θέση στη λίστα με τα πιο γλυκά ζώδια, αφού είναι τα ζώδια που αγαπούν την αρμονία. Οι Ζυγοί είναι γνωστοί για τον εγκάρδιο, ευγενικό και διπλωματικό τους χαρακτήρα. Γενικά η αβίαστη γλυκύτητά τους, τους διευκολύνει να τα πάνε καλά με σχεδόν οποιονδήποτε. Είναι ένα από τα κοινωνικά ζώδια του αέρα, αλλά είναι η Αφροδίτη (ο κυβερνήτης του ζωδίου) που τους χαρίζει την εμβληματική τους γλυκύτητα.

Η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης της αγάπης, της ομορφιάς και των σχέσεων. Επομένως η απολαυστικά γοητευτική επιρροή της στην προσωπικότητα του Ζυγού, βοηθά να στρογγυλέψει οποιαδήποτε αιχμηρή γωνία. Ως εκπρόσωποι της ισορροπίας, θέλουν φυσικά να διατηρήσουν την ειρήνη και να αποφύγουν τη σύγκρουση με κάθε κόστος. Και το να είναι πολύ ευγενικοί, είναι ένας από τους τρόπους με τους οποίους εμποδίζουν οποιαδήποτε κατάσταση, να μετατραπεί σε αντιπαραθέση.

Ιχθύες

Εάν έχεις συναντήσει ποτέ έναν Ιχθύ, τότε ξέρεις ότι είναι συνήθως ονειροπόλοι και όχι μαχητές. Το αιθέριο και ευαίσθητο ζώδιο των Ιχθύων, είναι απεριόριστα ιδεαλιστικό, με ανεξάντλητα αποθέματα συμπόνιας, που επιτρέπει τη γλυκύτητα να ρέει από την προσωπικότητά τους φυσικά. Ως το ευμετάβλητο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, οι τρυφεροί και ευχάριστοι Ιχθύες, απολαμβάνουν να ακολουθούν τη ροή και σπάνια αισθάνονται την ανάγκη να ταράξουν τα νερά γύρω τους, με αυθάδεια ή σκληρά λόγια. Χάρη στον ονειροπόλο και πνευματικό ρόλο του Ποσειδώνα ως πλανητικού κυβερνήτη τους, οι Ιχθύες διαθέτουν υψηλή ενσυναίσθηση και ισχυρή διαίσθηση. Είναι πάντα σε επαφή με τα δικά τους συναισθήματα και μπορούν να αντιληφθούν τα συναισθήματα των άλλων εξίσου εύκολα, προσφέροντας τους τη δυνατότητα να κάνουν τους ανθρώπους γύρω τους χαρούμενους. Πριν καν συνειδητοποιήσουν ότι δεν ήταν.