ΖΩΔΙΑ

Τα 3 πιο ερωτικά ζώδια: Σέξι και όποιος αντέξει

Pexels

Είναι το σεξ με κάποιον, που σε κάνει να νιώθεις τόσο καλά, που σε κάνει να ξεχνάς τα πάντα, ακόμα και την ικανότητα σου να αρθρώνεις λέξεις. Το σεξ που κάνει τα μάτια σου να γυρνάνε στο πίσω μέρος του κεφαλιού σου, ενώ ένιωθες τον οργασμό να απλώνεται σε όλη σου την ύπαρξη.

Ανεξάρτητα από το πώς λειτούργησε αυτή η σχέση, είτε ήταν ένα one night stand, είτε ο σύντροφός σου για τρία χρόνια, υπάρχουν άνθρωποι που αφήνουν ένα ανεξίτηλο σημάδι πάνω σου. Και είναι πολύ πιθανό, αυτοί οι άνθρωποι να ανήκουν στη λίστα με τα πιο ερωτικά ζώδια. Για να μην παρεξηγούμαστε, αυτό, δεν σημαίνει ότι άλλα ζώδια δεν είναι ικανά για θαύματα στο κρεβάτι. Απλώς, η σεξουαλική ενέργεια, τείνει να έρχεται πιο φυσικά στα παρακάτω τρία ζώδια.

Τα 3 πιο ερωτικά ζώδια: Σέξι και όποιος αντέξει Pexels

Τα πιο ερωτικά ζώδια

Κριός: Το άγριο ζώο

Όταν ένας Κριός θέλει κάτι, το θέλει τώρα. Θα σε κυνηγήσει σαν να είσαι το πιο σέξι άτομο που έζησε ποτέ. Θα νιώσεις τόσο επιθυμητή, που απλά δεν θα μπορείς να πεις όχι. Οι Κριοί είναι γνωστοί για το πάθος τους: Πρακτικά αυτό μπορεί να σημαίνει σεξ, σε κάθε διαθέσιμη επιφάνεια, μέχρι να μην μείνει τίποτα όρθιο. Δεν τους νοιάζει. Το μόνο πράγμα στο μυαλό τους, είσαι εσύ. Αν και τα προκαταρκτικά παιχνίδια, δεν είναι το φόρτε τους, η άγρια πλευρά τους, αναπληρώνει το όποιο κενό. Το σεξ με έναν Κριό είναι συναρπαστικό και σίγουρα θα είναι μια από τις πιο αξέχαστες εμπειρίες της ζωής σου.

Ταύρος: Ο άρχοντας της απόλαυσης

Σε αντίθεση με τον Κριό, οι Ταύροι λατρεύουν τα προκαταρκτικά παιχνίδια. Αυτό το ζώδιο, βρίσκεται σε απόλυτη αρμονία και με τις πέντε ανθρώπινες αισθήσεις και θα φροντίσει για την ικανοποίηση σου, σε όλους τους τομείς. Θα σε χαϊδεύει μέχρι το δέρμα σου να πάρει φωτιά, θα σε φιλά μέχρι να μελανιάσουν τα χείλη σου, θα σου μιλάει βρώμικα μέχρι να αγριέψει η φαντασία σου και θα σε κοιτάει σαν να είσαι το πιο υπέροχο πλάσμα που έχει δει ποτέ. Όλα αυτά, θα σε κάνουν να παρακαλάς να κάνεις σεξ μαζί του. Το σεξ με έναν Ταύρο σε κάνει να νιώθεις ολοκληρωμένη.

Σκορπιός: Ο εφευρέτης των οργασμών

Οι Σκορπιοί φημίζονται για τις ικανότητές τους στο κρεβάτι. Μάλλον δεν χρειάζεται καν να πούμε, ότι είναι το πιο σεξουαλικό ζώδιο, ολόκληρου του αστρολογικού κύκλου. Πολλοί μπορούν να μιλούν για έναν πρώην τους που ήταν Σκορπιός, σαν να είναι ο χειρότερος άνθρωπος στον κόσμο. Αλλά ποτέ κανένας δεν θα σου πει ότι δεν πέρασε καλά στο σεξ με έναν Σκορπιό. Οι Σκορπιοί διαθέτουν πολύ συναίσθημα, αλλά και φιλοδοξία και ρίχνουν και τις δύο αυτές ιδιότητες στη σεξουαλική τους εμπειρία. Μπορούν, επίσης να μαντεύουν τις ανάγκες σου, βυθίζονται βαθιά στις γωνίες της ψυχής σου και ξεθάβουν όλες τις κρυφές επιθυμίες σου, μόνο και μόνο για να τις κάνουν πραγματικότητα. Οι Σκορπιοί δίνουν στους σεξουαλικούς τους συντρόφους τους, όλα όσα έχουν, σαν να είναι η τελευταία τους νύχτα στη Γη. Είτε είναι ρομαντικό, είτε πιο άγριο, το σεξ με έναν Σκορπιό, είναι εμπειρία ζωής.