ΖΩΔΙΑ

Τα 3 πιο αθλητικά ζώδια

Unsplash

Υπάρχουν οι άνθρωποι που τους λες couch potatoes και είναι ξάπλα όλη μέρα. Εκείνοι που κινούνται και είναι σχετικά δραστήριοι. Και φυσικά οι άνθρωποι που είναι αθλητικοί, βρίσκονται σε μία μόνιμη εγρήγορση και θέλουν πάντα να κάνουν κάτι.

Είναι γυμναστήριο; Είναι άθλημα; Δεν έχει σημασία. Ξέρεις ότι όταν έρθει το Σαββατοκύριακο, δεν πρόκειται να ξεκουραστούν. Αν έχει καλή μέρα, το πιθανότερο είναι ότι θα πάνε για τρέξιμο σε ένα μεγάλο στάδιο. Ή θα συμμετάσχουν σε κάποιον μαραθώνιο της Κυριακής. Το brunch που ακολουθεί είναι συνήθως super healthy. Και αυτά είναι τα 3 πιο αθλητικά ζώδια.

Κριός

Ο τυπικός Κριός είναι από τα πιο αθλητικά ζώδια που θα γνωρίσεις. Λατρεύει τη γυμναστική, την προπόνηση και θέλει να κινείται αδιάκοπα. Βαριέται τα ίδια και τα ίδια και δεν πρόκειται να μείνει στο ίδιο είδος άσκησης. Κάθε εβδομάδα, είναι μία νέα εμπειρία. Μία νέα αφορμή να δοκιμάσει τα όριά του και να κάνει κάτι extreme. Δεν γυμνάζεται τόσο επειδή θέλει να έχει το πιο fit κορμί. Το κάνει για να μην βαριέται και για να ρουφάει τη ζωή. Sky is the limit.

Παρθένος

Μιλάμε φυσικά για το ζώδιο που γυμνάζει τόσο το μυαλό όσο και το σώμα. Πιστεύει πολύ στην ισορροπία και σαν αρχαίος Έλληνας, δεν παύει να μαθαίνει. Είναι το ζώδιο που ξέρει να σου πει αμέτρητες λεπτομέρειες για ένα νέο άθλημα και ξέρει ποια άσκηση γυμνάζει τι. Δεν μένει στα κλασικά και πατροπαράδοτα. Είναι πιο πιθανό να πάρει τα βουνά (ή μάλλον να τα σκαρφαλώσει) ή να κολυμπήσει σε μία απόμερη παραλία. Άλλο ένα ζώδια που γυμνάζεται για να έχει έναν υγιή οργανισμό αλλά και για να νιώθει ευεξία.

Σκορπιός

Είναι να μην βάλει κάτι στόχο ένας Σκορπιός. Όσο δύσκολη και να του φαίνεται η γυμναστική, θα το καταφέρει, ακόμα και αν καταλήξει με ακινητοποιημένη μέση. Δοκιμάζει αυτά που οι άλλοι φοβούνται. Όταν εκείνοι σταματούν, ο Σκορπιός συνεχίζει. Του αρέσει να νιώθει μυική ένταση. Θεωρεί ότι αυτός ο σκοπός της γυμναστικής. Βαριέται τα γυμναστήριο και επιδίδεται περισσότερο σε ιδιαίτερα αθλήματα.