ΖΩΔΙΑ

Τα 3 πιο άπιστα ζώδια: Thank you, Next

Pexels

Η εμπιστοσύνη είναι το πιο ουσιαστικό συστατικό για την επιτυχία οποιασδήποτε σχέσης, ιδιαίτερα αυτών που έχουν σεξουαλικό ή/και ρομαντικό χαρακτήρα. Όταν αυτή η εμπιστοσύνη σπάσει με οποιαδήποτε τρόπο, τα πράγματα μπορεί να πάνε πολύ γρήγορα, πολύ στραβά και καρδιές μπορεί να πληγωθούν.

Ενώ όλοι θα πρέπει να θέλουμε να δώσουμε στους συντρόφους μας το πλεονέκτημα της αμφιβολίας, ανεξάρτητα από το αστρολογικό ζώδιο, οι αστρολόγοι θεωρούν ότι αυτά τα παρακάτω 3 ζώδια είναι τα πιο πιθανό να απατήσουν. Αυτό δεν σημαίνει ότι όλοι με αυτά τα ζώδια θα απατήσουν τ@ σύντροφό τους, σώνει και ντε. Μην γινόμαστε παρανοϊκοί! Αυτά τα 3 ζώδια απλώς… τείνουν, όταν λυγίζουν ή βαδίζουν σε λάθος μονοπάτι, να επιδεικνύουν αναξιόπιστη συμπεριφορά γενικά.

Αιγόκερως

Ξέρω. Ένα ζώδιο που ίσως να μην περίμενες να βρεις στη λίστα με τα πιο άπιστα ζώδια. Όμως Αιγόκερε, είσαι ο πιο άπιστος του ζωδιακού κύκλου. Μπορεί να διαθέτεις μερικά αξιοζήλευτα χαρακτηριστικά πού όλοι θαυμάζουν, ωστόσο, δεν είσαι η καλύτερη περίπτωση όταν μιλάμε για αφοσιωμένες, ρομαντικές σχέσεις. Είσαι ο τύπος του ατόμου που εάν σε αδικήσουν ή σε πληγώσουν σε μια σχέση μια φορά, ορκίζεται να μην δεσμευτεί ποτέ ξανά. Το να αντιμετωπίζεις τα τραύματα του παρελθόντος όμως είναι μια απαραίτητη διαδικασία, για να προχωρήσεις. Συμπεριφέρσου στους άλλους όπως θα ήθελες να σου συμπεριφερθούν σε μια σχέση: Με τρυφερότητα, αγάπη και αφοσίωση.

Δίδυμοι

Μια όχι και τόσο μεγάλη έκπληξη. Οι Δίδυμοι, φημίζονται για την αναξιοπιστία τους για ΟΛΟΥΣ τους σωστούς λόγους. Ως Δίδυμοι, η διττή σου φύση σε κάνει επιρρεπή σε μια διπλή ζωή και σε διπλό «ταμπλό». Είσαι ιδιαίτερα κοινωνικός άνθρωπος και όπως εύκολα συναναστρέφεσαι με αγνώστους, το ίδιο εύκολα μπορεί να δημιουργήσεις κρυφά δύο σχέσεις. Μάθε να βάζεις υγιή όρια στις σχέσεις σου και χρησιμοποίησε τις μαγικές σου δυνάμεις για καλό, όχι για κακό.

Υδροχόος

Είναι στη φύση σου να είσαι απόμακρη και απλά περίεργη. Και δεν υπάρχει τίποτα κακό με αυτό, αρκεί να φροντίζεις να έχεις εποικοδομητικές διεξόδους. Ωστόσο, μερικές φορές μπορεί να είσαι τόσο συναισθηματικά απόμακρη που απλά δεν σε ενδιαφέρει τι συμβαίνει με τους άλλους ανθρώπους. Παρεούλα με τον Αιγόκερω κουβαλάς αυτό το βάρος με παρόμοιο τρόπο. Ωστόσο, είσαι ακόμα πιο απόμακρη συναισθηματικά από τους Αικόκερους, καθώς είσαι ζώδιο του αέρα. Καλό θα είναι να κάνεις κάθε τόσο ένα reality check, για να βεβαιωθείς ότι πραγματικά τιμάς τις σχέσεις σου. Και λίγη εξάσκηση στην ενεργή ακρόαση δεν βλάπτει!