ΖΩΔΙΑ

Σεπτέμβριος: Οι μηνιαίες προβλέψεις για κάθε ζώδιο, από την Άση Μπήλιου

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την  Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει την τάση του μήνα για όλα τα ζώδια. Ακολουθούν οι μηνιαίες προβλέψεις για τον Σεπτέμβριο 2023.

Σεπτέμβριος: Οι μηνιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Μπήκαμε στον Σεπτέμβριο, τον μήνα που ξεκινά με τους περισσότερους πλανήτες σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία, αλλά στην πορεία του θα αρχίσουν να επιστρέφουν σε ορθή και να εξομαλύνουν κάποια πράγματα αλλά και να πυροδοτούν εξελίξεις. Μπορεί το καλοκαίρι να μην τελειώνει ουσιαστικά ακόμη και οι θερμοκρασίες να είναι υψηλές, αλλά με τόσους πλανήτες στην Παρθένο η δουλειά, οι σπουδές, η υγεία, τα πρακτικά θέματα της καθημερινότητας, κλέβουν την προσοχή από τις παραλίες και τις διακοπές του καλοκαιριού. Η ορθή πορεία της Αφροδίτης από τις 04/09 σταδιακά θα βοηθήσει να έχουμε καλύτερη και πιο αισιόδοξη διάθεση, να αναθερμάνουμε τις σχέσεις που είναι ουσιαστικές και σημαντικές αλλά να κάνουμε και νέες γνωριμίες. Στο διάστημα του πρώτου δεκαπενθήμερου μπορεί να υπάρχει μεγαλύτερη σύγχυση σε θέματα επαγγελματικών, θέματα υγείας, να είμαστε πιο αναβλητικοί κι αναποφάσιστοι, να βιώνουμε καθυστερήσεις, αναβολές, μικροαναποδιές στην επικοινωνία και στις μετακινήσεις, λόγω του ανάδρομου Ερμή. Η Νέα Σελήνη στις 15/9 δείχνει ότι παγκοσμίως οι άνθρωποι θα εστιαστούν περισσότερο σε θέματα που αφορούν την υγεία, αλλά και τα θέματα του περιβάλλοντος. Σε ένα πιο προσωπικό επίπεδο μας δίνεται η ευκαιρία να αναδιοργανώσουμε την καθημερινότητά μας. Ο Άρης στον Ζυγό ήδη από τις 27/8 βρίσκεται σε θέση αδυναμίας, καθώς κυβερνά το απέναντι ζώδιο του Κριού. Γίνεται πιο αναβλητικός στη δράση του, δύσκολα ξεκινά μια διαμάχη και προτιμά να αρέσει και να είναι αποδεκτός στους άλλους, παρά να υπερασπίζεται τις απόψεις του. Τέλος, στις 29/9 θα σχηματιστεί η Πανσέληνος του Σεπτεμβρίου, στο ζώδιο του Άρη, τον Κριό, δημιουργώντας εντάσεις και τάση για εγωιστικές προσεγγίσεις στις σχέσεις μας με τους άλλους, νεύρα, θυμό, ενώ τα πάθη, η βιασύνη και η παρόρμηση θα περισσεύουν.

Δείτε παρακάτω αναλυτικά τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου, για κάθε ζώδιο για τον Σεπτέμβριο

Κριός

Το πρώτο δεκαπενθήμερο μπορεί να συναντήσετε δυσκολίες, αναβολές, καθυστερήσεις, παρεξηγήσεις με συνεργάτες ή πελάτες σε θέματα καθημερινότητας της δουλειάς σας λόγω της ανάδρομης πορείας του Ερμή, αλλά τα πράγματα θα εξομαλυνθούν στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα. Στα θετικά του Σεπτεμβρίου είναι η ορθή πορεία της Αφροδίτης στον Λέοντα μετά τις 04/09 που θα σας δώσει μεγαλύτερη διαύγεια και σταθερότητα στην ερωτική σας ζωή, ενώ αν είστε αδέσμευτοι θα φέρει και περισσότερες ευκαιρίες για νέες γνωριμίες.

Σεπτέμβριος: Οι μηνιαίες προβλέψεις για τον Ταύρο

Θέματα που σχετίζονται με το σπίτι, την οικογένεια μπορεί να πάνε καλύτερα μέσα στον Σεπτέμβριο και να βρείτε λύσεις σε ό,τι σας προβλημάτισε από τον Ιούλιο μέχρι τώρα. Την ίδια μέρα που η Αφροδίτη γυρίζει ορθή, ο Δίας από το ζώδιο σας γυρίζει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία και σας ζητά να δείτε με λεπτομέρεια ό,τι καινούριο θέλετε να εγκαινιάσετε ώστε το αποτέλεσμα να σας ικανοποιεί πλήρως. Ο Ήλιος μέχρι τις 22/09 και ο Ερμής ανάδρομος και ορθός στην Παρθένο, σε ένα ζώδιο της γης φιλικό προς το δικό σας, είναι βοηθητικοί παράγοντες για να έχετε μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Δίδυμοι

Στο πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα ο κυβερνήτης σας Ερμής θα είναι φαινομενικά ανάδρομος στο ζώδιο της Παρθένου, επηρεάζοντας την οικογενειακή σας ζωή αλλά και τα θέματα του σπιτιού ως ακίνητο. Προσπαθήστε να είστε κοντά στα πρόσωπα που νιώθετε άνετα, τακτοποιήστε τον χώρο που μένετε και προσπαθήστε να βρείτε λύσεις σε προβλήματα που έχουν προκύψει τον τελευταίο καιρό. Ακόμη δώστε ενέργεια και προσοχή σε νέα ξεκινήματα. Φυσικά για ένα σημαντικό νέο ξεκίνημα στη δουλειά ή για μια μετακόμιση προτιμήστε το διάστημα μετά τη Νέα Σελήνη.

Σεπτέμβριος: Οι μηνιαίες προβλέψεις για τον Καρκίνο

Στο πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα θα παιδευτείτε λίγο περισσότερο, καθώς ο Ερμής ανάδρομος φέρνει παρεξηγήσεις, παρανοήσεις, δυσκολίες στην επικοινωνία και θα πρέπει να είστε κι εσείς ιδιαίτερα προσεκτικοί τόσο στον προφορικό όσο και στον γραπτό σας λόγο.  Ακόμη, προσοχή και στις φιλικές σας σχέσεις ή στις σχέσεις με συνεργάτες. Στα καλά νέα η ορθή πορεία της Αφροδίτης στον Λέοντα μετά τις 04/09, που θα βοηθήσει αρκετά και στην ενίσχυση των εσόδων σας. Σημαντικός σε όλη τη διάρκεια του μήνα είναι ο τομέας του σπιτιού και της οικογένειας, καθώς ο Άρης από το τέλος Αυγούστου θα βρίσκεται σε αυτόν τον τομέα.

Λέων

Με ανανεωμένη αυτοπεποίθηση, πίστη στον εαυτό σας, αλλά και φρέσκια διάθεση, θα αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις του φθινοπώρου και θα πάτε σαφώς καλύτερα. Θα τονωθεί η ερωτική σας διάθεση και θα έχετε ευκαιρίες για νέες και ικανοποιητικές γνωριμίες. Ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας που φέρνει τις πρακτικές έγνοιες στο προσκήνιο τόσο των επαγγελματικών όσο και των οικονομικών. Σε αυτό συνηγορούν τόσο ο κυβερνήτης σας Ήλιος που βρίσκεται στην Παρθένο μέχρι τις 22/09 όσο και ο Ερμής ανάδρομος μέχρι τις 15/09 και ορθόδρομος στο ίδιο ζώδιο για το υπόλοιπο του μήνα.

Σεπτέμβριος: Οι μηνιαίες προβλέψεις για τον Παρθένο

Η νέα Σελήνη στις 15/9 αποτελεί την κατάλληλη χρονική στιγμή να θέσετε τους νέους σας στόχους, να γράψετε τι θα θέλατε να επιτύχετε μέχρι τα επόμενα γενέθλια σας του 2024 και συχνά πυκνά να ξαναδιαβάζετε αυτή τη λίστα για να σας υπενθυμίζει προς τα πού πρέπει να κατευθύνετε την ενέργειά σας. Δεν υπάρχει όριο στο τι μπορείτε πραγματικά να δημιουργήσετε με την ενέργεια μιας τόσο δυναμικής Σελήνης. Ακόμη και σε ερωτικό επίπεδο μπορεί να έχετε τεράστια εύνοια αυτές τις μέρες που περιβάλλουν τη Νέα Σελήνη. Παρόλα αυτά, ο επόμενος μήνας είναι αυτός που θα φέρει τον έρωτα σε πρώτο πλάνο, καθώς η Αφροδίτη θα επισκεφτεί το δικό σας ζώδιο.

Ζυγός

Διανύετε μια περίοδο που είναι σημαντικό να αποφεύγετε τις περιττές συναναστροφές και να αξιοποιείτε καλύτερα τον χρόνο που διαθέτετε στον εαυτό σας. Το πρώτο δεκαπενθήμερο θα υπάρχει και έντονο παρασκήνιο σε επαγγελματικό επίπεδο ή ζυμώσεις και αλλαγές που θα δουν το φως στη διάρκεια του δευτέρου δεκαπενθήμερου. Στις 15/09, τη μέρα που ο Ερμής θα γυρίσει σε ορθή πορεία, σχηματίζεται και η Νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου.Δεν είναι αρνητική, αλλά η ευνοϊκή επιρροή της δεν είναι τόσο έκδηλη τουλάχιστον όχι για τους άλλους. Θα μπορούσε να συνδεθεί με ένα οικονομικό όφελος, μια μυστική οικονομική συμφωνία.

Σκορπιός

Με τη Νέα Σελήνη στις 15/9 στον τομέα των στόχων, των φίλων, των ομάδων στις οποίες ηγείστε ή συμμετέχετε θα έχετε μια εξαιρετική ευκαιρία να πραγματοποιήσετε ένα νέο στόχο, να κάνετε ένα όνειρό σας πραγματικότητα με τη στήριξη των φίλων ή των συνεργατών σας. Μάλιστα η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία για το υπόλοιπο του Σεπτεμβρίου θα σας κάνει αν μη τι άλλο ασταμάτητους. Τα επικοινωνιακά σας ταλέντα θα είναι στα καλύτερα τους και θα μπορείτε να πείσετε και τον πιο δύσπιστο για τις ικανότητές σας. Να είστε πιο προσεκτικοί στον τομέα της υγείας και να ξεκουράζεστε, καθώς μετά τις 23/09 και τη φθινοπωρινή ισημερία μπαίνετε στο πιο ευαίσθητο σημείο για τις άμυνες του οργανισμού σας, την περίοδο πριν την εκκίνηση των δικών σας γενεθλίων.

Σεπτέμβριος: Οι μηνιαίες προβλέψεις για τον Τοξότη

Σε όλη τη διάρκεια του μήνα ο πλανήτης της δράσης, των διεκδικήσεων και της υψηλής ενέργειας, ο Άρης, θα βρίσκεται στον Ζυγό, σε ένα φιλικό σας ζώδιο τονίζοντας την κοινωνική σας ζωή, τις φιλικές σας σχέσεις, τις επαφές με φίλους και συνεργάτες, ενώ θα είστε και πιο ενεργοί σε επίπεδο κοινωνικής δικτύωσης. Όμως Άρης είναι αυτός και θα πρέπει να είστε λίγο πιο προσεκτικοί στις σχέσεις σας με φίλους και συνεργάτες γιατί μπορεί να δημιουργηθούν προβλήματα. Ειδικά στο πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα, που είναι παράλληλα ανάδρομος και ο Ερμής, οι παρεξηγήσεις και οι παρανοήσεις μπορεί να «χτυπήσουν» και μια φιλική σας σχέση ή τη σχέση με ένα στενό συνεργάτη.

Αιγόκερως

Τα επαγγελματικά και η πορεία της καριέρας σας είναι από τις προτεραιότητες του μήνα, καθώς ο Άρης από τον Ζυγό θα περιδιαβαίνει τον τομέα της καριέρας σε όλη τη διάρκεια του εντείνοντας τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες. Είναι η στιγμή να παλέψετε για όσα θέλετε να κατακτήσετε, να προωθήσετε τη δουλειά ή τα προϊόντα της εργασίας σας, να κάνετε πιο αισθητή την παρουσία σας στον χώρο που δραστηριοποιείστε. Ο ίδιος τομέας θα ενισχυθεί περαιτέρω μετά τις 23/09 που θα περάσει κι ο Ήλιος στον Ζυγό. Όμως προς το τέλος του μήνα, καθώς έχουμε την Πανσέληνο στον άξονα Κριού-Ζυγού και την αντίθεση Άρη-Χείρωνα, μπορεί να περάσετε κάποιες δυσκολίες στον ίδιο τομέα.

Υδροχόος

Μια νέα δουλειά, μια οικονομική συμφωνία, μια πηγή εσόδων από την εκμετάλλευση των ταλέντων σας είναι μέσα στα σενάρια του μήνα. Εννοείται σε όλη τη διάρκεια του θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στη διαχείριση σας, καθώς και τα έξοδα θα είναι αρκετά. Το πνεύμα της περιπέτειας, της εξερεύνησης θα είναι έντονο σε όλη τη διάρκεια του μήνα με την παρουσία του Άρη στον φιλικό σας Ζυγό. Η τελευταία εβδομάδα του μήνα θα είναι ακόμη πιο βοηθητική, καθώς στο ίδιο ζώδιο θα προχωρήσει και ο Ήλιος φέρνοντάς σας περισσότερη αισιοδοξία για το μέλλον και νέες προοπτικές και ευκαιρίες να ανοίξετε τους ορίζοντες σας είτε μέσω σπουδών, ενός νέου επαγγελματικού πονήματος ή ενός μακρινού ταξιδιού.

Ιχθύες

Ο Άρης σε όλη τη διάρκεια του μήνα στο ζώδιο του Ζυγού αυξάνει την περιέργειά σας για οτιδήποτε είναι μυστικό, κρυμμένο, ταμπού ή αγγίζει τα όρια της μεταφυσικής. Άλλωστε το ζώδιο σας έχει τις πνευματικές του ανησυχίες και ποτέ δεν σταματά να ψάχνεται. Από την άλλη, ο Ζυγός για σας αντιπροσωπεύει και τα θέματα των οικονομικών. Θα ψαχτείτε περισσότερο σε οικονομικές συνεργασίες, φορολογικά θέματα, επενδύσεις, διατροφές, ασφάλειες, κλπ. Οι λύσεις μπορεί να έρθουν πιο εύκολα, καθώς στο ζώδιο του Ζυγού θα περάσει κι ο Ήλιος την ημέρα της φθινοπωρινής ισημερίας στις 23/09. Η Πανσέληνος στις 29/09 στον άξονα Κριού-Ζυγού ενεργοποιεί τον τομέα των οικονομικών και σας δίνει την «άδεια» να κάνετε κάποια έξοδα για να φροντίσετε τον εαυτό σας.