ΖΩΔΙΑ

Ροζ πανσέληνος: Πώς θα επηρεάσει τα ζώδια η πανσέληνος του Απριλίου;

Pexels

Η Πανσέληνος του Απριλίου πραγματοποιείται στον άξονα Ζυγού-Κριού, το Σάββατο 16 Απριλίου 2022, φέρνοντας στην επιφάνεια την ανάγκη μας για ισορροπία στη ζωή, με κάθε τρόπο και κάθε κόστος.

Από πού πήρε το όνομά της η Ροζ πανσέληνος 

Ροζ πανσέληνος: Πώς θα επηρεάσει τα ζώδια η πανσέληνος του Απριλίου; Pexels

Η Πανσέληνος του φετινού Απριλίου είναι και η πρώτη ανοιξιάτικη πανσέληνος που θα δούμε για το 2022, καθώς η Πανσέληνος του Μαρτίου έλαβε χώρα στις 18 Μαρτίου, δύο μέρες πριν την εαρινή ισημερία, οπότε και μπαίνει επίσημα η άνοιξη.

Στα παλαιότερα χρόνια, η Πανσέληνος του Απρίλη συνέπιπτε με το άνθισμα των λουλουδιών και συγκεκριμένα ενός αγριολούλουδου, ιθαγενούς της ανατολικής Βόρειας Αμερικής. Ο λόγος για το Phlox subulata που είναι περισσότερο γνωστό σαν έρπουσα φλοξ ή βρύα phlox. Παράλληλα, είχε το όνομα “ροζ βρύα”. Έτσι, λοιπόν, έμεινε η συγκεκριμένες πανσέληνος να αποκαλείται και Ροζ.

Πανσέληνος Απριλίου 2022 – Το πασχαλινό φεγγάρι

Τόσο η πανσέληνος του Μαρτίου, όσο και εκείνη του Απριλίου, διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο για τη χριστιανική πίστη, καθώς τα δύο αυτά φεγγάρια συμπίπτουν με την πασχαλινή περίοδο, η οποία έχει μεγάλη σημασία για τους χριστιανούς. Έτσι, όταν η πανσέληνος λάβει χώρα λίγο πριν την εαρινή ισημερία (όπως έγινε φέτος με εκείνη του Μαρτίου), τότε ονομάζεται Σαρακοστιανό Φεγγάρι. Αντίστοιχα, η πανσέληνος που ακολουθεί χρονικά την ισημερία χαρακτηρίζεται ως το «Πασχαλινό Φεγγάρι», το οποίο φέτος συμπίπτει με τη Ροζ Πανσέληνο του Απριλίου.

Πώς θα επηρεάσει τα ζώδια η Ροζ Πανσέληνος;

Κριός

Οι σχέσεις σας βρίσκονται κάτω από αυτό το σεληνιακό φως τώρα, και θα σας βοηθήσει να δείτε πράγματα που μπορεί να μην είναι προφανή. Αγκαλιάστε αυτές τις φωτεινές ιδέες και βρείτε τρόπους να διευκολύνετε συνεργασίες και να λύσετε τυχόν προβλήματα που σας απέτρεψαν από την αληθινή δέσμευση. Η επικοινωνία, η διπλωματία και η προθυμία για συμβιβασμούς, είναι το κλειδί.

Ταύρος

Μόλις έχετε ένα σταθερό πρόγραμμα και μια τακτική ρουτίνα, μπορεί να είναι εύκολο για ένα συγκεντρωμένο και εργατικό ζώδιο σαν εσάς να χαθεί στο όχι και τόσο συναρπαστικό αυλάκι των καθημερινών ευθυνών. Αυτή η πανσέληνος σας ζητά να εστιάσετε σε μια καλύτερη ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής και να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο για ουσιαστικές συνδέσεις. Αφιερώστε χρόνο για πνευματική αναζήτηση ψυχής και δώστε την ευκαιρία στις μεγαλύτερες επιθυμίες σας να πραγματοποιηθούν.

Πώς θα επηρεάσει τα ζώδια η Ροζ Πανσέληνος – Δίδυμοι

Όλα έρχονται με λουλούδια για εσάς κάτω από αυτήν την πανσέληνο. Μπορείτε να περιμένετε φλερτ και μια έξαρση δημιουργικής έμπνευσης. Ξεχειλίζετε από όρεξη για ζωή και είστε έτοιμοι να εκφράσετε ελεύθερα τα πάθη σας, οπότε αφήστε τις βαριές σκέψεις και αφήστε την πιο παιχνιδιάρικη εκδοχή του εαυτού σας να εκφραστεί ελεύθερα.

Καρκίνος

Ήρθε η ώρα να απολαύσετε τις μικρές χαρές της καθημερινότητας. Οι ευθύνες που σχετίζονται με την εργασία σας μπορούν να περιμένουν μια άλλη μέρα. Η ψυχή σας ζητά να αποσυρθείτε στον πλούτο των συναισθημάτων σας και να βρείτε τις αλήθειες μέσα στην καρδιά σας. Περάστε λίγο χρόνο στο σπίτι μακριά από το άγχος της καθημερινότητας. Εστιάστε στο να φροντίσετε τον εαυτό σας και να δημιουργήσετε χώρο για συναισθηματική εξερεύνηση.

Λέων

Ο ψυχικός και πνευματικό σας κόσμος διευρύνεται και ο καλύτερος τρόπος για να κατανοήσετε αυτές τις αλλαγές είναι να μιλήσετε γι’ αυτές. Αυτή η πανσέληνος θα σας εμπνεύσει να συνδεθείτε με τους ανθρώπους γύρω σας και να είστε πιο κοινωνικοί. Ακόμη και οι γρήγορες και χαλαρές συζητήσεις μπορεί να προσφέρουν μια διαφωτιστική προοπτική ή να εμπνεύσουν νέες ουσιαστικές ιδέες.

Πώς θα επηρεάσει τα ζώδια η Ροζ Πανσέληνος – Παρθένος

Ζούμε σε έναν υλικό κόσμο και αυτή η πανσέληνος σας ζητά να απολαύσετε και την τελευταία σταγόνα της. Πείτε ναι σε ό,τι μπορεί να ικανοποιεί τις αισθήσεις σας, είτε αυτό σημαίνει ένα φανταχτερό ραντεβού, είτε κάποιου είδους ξεχωριστή απόλαυση. Το να είσαι ολιγαρκής είναι καλό, αλλά το να επιτρέπεις στον εαυτό σου κάποιες πολυτέλειες είναι θεϊκό.

Ζυγός

Ποιος είναι αυτός ο σούπερ σταρ που σε κοιτάζει στον καθρέφτη, Ζυγέ; Έκπληξη: Είσαι εσύ! Και αυτή η πανσέληνος θέλει να ενσωματώσεις πλήρως την έμφυτη δύναμή σου. Αντί να διοχετεύσετε όλη σας την εστίαση στις σχέσεις σας, βάλτε τον εαυτό σας πρώτο για αλλαγή και δώστε στον αυθεντικό εαυτό σας λίγο χώρο για να κάνει το δικό του. Μην ανησυχείτε για το τι θα σκεφτούν οι σύντροφοί σας ή οι φίλοι σας – αφήστε την καρδιά σας να σας οδηγήσει.

Πώς θα επηρεάσει τα ζώδια η Ροζ Πανσέληνος – Σκορπιός

Ήρθε η ώρα να βρείτε λίγη εσωτερική γαλήνη και αυτό σημαίνει να δώσετε στον εαυτό σας τον απαραίτητο χρόνο. Η υπερβολική διέγερση και το άγχος από την καθημερινή σας ζωή μπορεί να σας ρίχνουν, αλλά δεν είναι τίποτα, που μια νύχτα ξεκούρασης δεν μπορεί να διορθώσει. Κάντε έναν ήρεμο διαλογισμό για να βοηθήσετε το πνεύμα σας να συγκεντρωθεί και να συνδεθεί με τη μυστικιστική πλευρά σας.

Τοξότης

Η ροή της κοινωνικής σας ζωής θα εστιαστεί κάτω από αυτή την πανσέληνο και θα έχετε την ευκαιρία να εξομαλύνετε τυχόν θέματα. Ενώ τα φλογερά σας ένστικτα μερικές φορές σάς δελεάζουν να αναζωπυρώσετε τις φλόγες του δράματος, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα ταλέντα σας για να γίνετε οι μεσολαβητές μεταξύ φίλων και να φέρετε λίγη αρμονία στους γύρω σας.

Πώς θα επηρεάσει τα ζώδια η Ροζ Πανσέληνος – Αιγόκερως

Πιάνεις περισσότερες μύγες με μέλι παρά με ξύδι. Το να είστε διπλωματικοί με στελέχη εξουσίας ή υψηλόβαθμα στελέχη στη δουλειά, μπορεί να βοηθήσει να ενισχύσετε τη θέση σας και τελικά να σας φέρει αυτό που θέλετε. Μετριάστε οποιαδήποτε επιθυμία για άμυνα, δείχνοντας απλά συμπόνια και κατανόηση. Υπάρχει πολλή δύναμη στο να είστε ευγενικοί και δίκαιοι.

Υδροχόος

Κρατήστε το μυαλό σας ανοιχτό σε νέες προοπτικές και την καρδιά σας ανοιχτή στην πραγματοποίηση των ονείρων σας. Είστε απασχολημένοι με το να εστιάζετε στις μικρές λεπτομέρειες της ζωής σας τον τελευταίο καιρό. Αλλά αυτή η πανσέληνος φωτίζει μια πολύ πιο μεγαλειώδη εκδοχή αυτού που θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί. Εμπιστευτείτε ότι το σύμπαν σας φροντίζει και διευρύνετε την ιδέα όσων μπορείτε να καταφέρετε.

 

Πώς θα επηρεάσει τα ζώδια η Ροζ Πανσέληνος – Ιχθύες

Η ζωή μάλλον φαίνεται σαν ένα ζωντανό όνειρο. Και αυτό το γεμάτο φαντασία συναίσθημα, είναι υπέροχο για να τροφοδοτήσει τη δημιουργικότητά σας και να δημιουργήσει ρομαντισμό. Αλλά να θυμάστε ότι ορισμένα αόρατα πράγματα μπορούν να είναι αλλιώς στον πραγματικό κόσμο. Είναι σημαντικό να μην αφήσετε τις γραμμές της σχέσης να γίνουν πολύ θολές και να θέσετε κάποια προσωπικά όρια όπου χρειάζεται. Κρατήστε το ένα πόδι στο έδαφος.