ΖΩΔΙΑ

Πώς θα κάνεις το καλύτερο σεξ της ζωής σου σύμφωνα με το ζώδιό σου

PEXELS

Τα χαρακτηριστικά που έχει κάθε ζώδιο καθορίζουν άμεσα και την αντίληψή του γύρω από το σεξ. Πώς μπορείς όμως να απογειώσεις τη σεξουαλική σου ζωή με βάση αυτά τα χαρακτηριστικά;

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που στρέφονται στην αστρολογία επειδή θέλουν να μάθουν περισσότερα για τις ρομαντικές τους σχέσεις. Και σίγουρα, το να βρεις μια αδελφή ψυχή είναι υπέροχο, αλλά τι γίνεται όταν μιλάμε για σεξ και την απόλαυση γύρω από ό,τι το περιβάλλει; Δες παρακάτω πώς θα κάνεις το καλύτερο σεξ της ζωής σου, σύμφωνα με το ζώδιό σου.

Κριός – Ζήτα αυτό που θέλεις

Οι Κριοί είναι γνωστοί για τα υγιή επίπεδα αυτοεκτίμησή τους, αλλά σίγουρα μπορούν να ζητήσουν περισσότερα από όλα όσα θέλουν να δοκιμάσουν στο σεξ. Όσο περισσότερο ένας Κριός παίζει με το εσωτερικό του παιδί, τόσο περισσότερη ευχαρίστηση παίρνει. Ο Κριός μπορεί επίσης να θέλει να δοκιμάσει κάποιο παιχνίδι ρόλων για πρόσθετο δράμα.

Ταύρος – Βρώμικες κουβέντες στο σεξ

Οι Ταύροι είναι ρομαντικά, αισθησιακά πλάσματα και έχουν καταφέρει να κάνουν το παιχνίδι της φυσικής επαφής, επιστήμη. Τι γίνεται όμως με τις βρώμικες κουβέντες; Ή ακόμα και sexting; Όταν ένας Ταύρος εκφράζει τις σεξουαλικές του επιθυμίες με λέξεις, ξεκλειδώνει το επόμενο επίπεδο ευχαρίστησης. Το μυαλό είναι μια άλλη τεράστια ερωτογενής ζώνη.

Δίδυμοι – Το περιβάλλον είναι το παν

Είναι αρκετά δύσκολο για τους υπερκινητικούς Διδύμους να επιβραδύνουν και να χαλαρώσουν αρκετά για να κάνουν σεξ. Αυτός είναι ο λόγος που το περιβάλλον είναι το κλειδί. Η θερμοκρασία στο δωμάτιο πρέπει να είναι ακριβώς η σωστή, τα σεντόνια πρέπει να είναι κατασκευασμένα από λινό υψηλής ποιότητας και τα πάντα πρέπει να είναι στη σωστή θέση, έτσι ώστε ένας Δίδυμος να μπορεί να διασκεδάσει εδώ και τώρα…

Πώς θα κάνεις το καλύτερο σεξ της ζωής σου σύμφωνα με το ζώδιό σου UNSPLASH

Καρκίνος – Αγκάλιασε την kinky πλευρά σου στο σεξ

Οι Καρκίνοι έχουν μια κάπως «μητρική» φήμη, οπότε οι άνθρωποι μπορεί να υποθέσουν ότι είναι ευχαριστημένοι με το vanilla sex. Αλλά επειδή κυβερνάται από τη Σελήνη, ο Καρκίνος είναι περισσότερο διατεθειμένοι να ακολουθήσουν πιο «σκοτεινά» παρά γνωστά μονοπάτια ειδικά στο κρεβάτι. Όσο περισσότερο αγκαλιάζουν τις φαντασιώσεις τους και μοιράζονται τα βρώμικα μικρά μυστικά τους, τόσο πιο ικανοποιημένοι νιώθουν.

Λέων – Game on με  sex toys

Οι Λέοντες αγαπούν τα πάντα να είναι λαμπεροί, κομψοί και εκλεπτυσμένοι. Αλλά όταν μιλάμε για σεξ, οι Λέοντες πραγματικά χαλαρώνουν αντιμετωπίζοντας το σεξ ως παιχνίδι. Οι Λέοντες για να πάρουν το maximum σεξουαλικής απόλαυσης, πρέπει να πειραματίζονται με όλα τα είδη σεξουαλικών παιχνιδιών -από τα πιο απλά έως τα πιο περίπλοκα- τόσο μόνοι τους όσο και με τον/την σύντροφό τους.

Παρθένος – Πάρε τον έλεγχο

Οι Παρθένοι λατρεύουν να είναι εξυπηρετικοί, ακόμα και στην κρεβατοκάμαρα. Τι θα γινόταν όμως αν η Παρθένος τολμούσε να γίνει το αφεντικό στην κρεβατοκάμαρα; Η ανάληψη του κυρίαρχου ρόλου σε κάποιο παιχνίδι ρόλων, ανοίγει μια εντελώς νέα πτυχή στη σεξουαλικότητα της Παρθένου και σχεδόν εγγυάται το καλύτερο σεξ της ζωής τους.

Ζυγός – Παίξ’ το  δύσκολη

Γνωστοί για τη ρομαντική φύση τους, οι Ζυγοί θα μπορούσαν να επωφεληθούν από το να εγκαταλείψουν για λίγο το ρομαντισμό τους και να απομακρυνθούν λίγο περισσότερο, πριν από το σεξ. Όταν ένας Ζυγός κάνει το αντικείμενο του πόθου του να δουλεύει σκληρά για να τον ρίξει στο κρεβάτι, το σεξ είναι πολύ πιο καυτό. Το να αισθάνεσαι επιθυμητός είναι πάντα ένα extra bonus για το πώς βιώνει κάθε σεξουαλική εμπειρία.

Σκορπιός – Πειραματίσου

Όσο κι αν οι Σκορπιοί έχουν τη φήμη ότι είναι το πιο σεξουαλικό ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, ως σταθερό ζώδιο, τείνουν επίσης να μένουν σε ό,τι ξέρουν και εμπιστεύονται. Οι Σκορπιοί που έχουν πέσει σε κάποιο τέλμα στην σεξουαλική τους ζωή, πάντα ωφελούνται από την αλλαγή των πραγμάτων. Το να γνωρίζετε τι λειτουργεί δεν πρέπει να υποτιμάται, αλλά η το στοιχείο της έκπληξης μπορεί να ανεβάσει τη θερμοκρασία στα ύψη.

Τοξότης – Πάρε περισσότερα ρίσκα στο σεξ

Οι Τοξότες είναι παθιασμένοι εραστές. Αυτά τα περιπετειώδη ζώδια της φωτιάς χρειάζονται κάποιο κίνδυνο, ή λίγο ρίσκο στην κρεβατοκάμαρα. Τίποτα δεν ανάβει τον Τοξότη περισσότερο από το να τρυπώσει με το ταίρι του σε εκείνο το δωμάτιο στο πάρτι, όπου κάποιος θα μπορούσε να μπει ανά πάσα στιγμή.

Πώς θα κάνεις το καλύτερο σεξ της ζωής σου σύμφωνα με το ζώδιό σου UNSPLASH

Αιγόκερως – Χαλάρωσε

Όλοι γνωρίζουν ότι ο Αιγόκερως είναι ο εργάτης του ζωδιακού κύκλου. Αλλά στην κρεβατοκάμαρα, ένα μασάζ μπορεί να τους φτιάξει τη διάθεση. Είναι ιδιαίτερα sexy για έναν Αιγόκερω να κάνει ντους (ή μπάνιο) στα προκαταρκτικά παιχνίδια, πειραματιζόμενος με λάδια και κρέμες για ένα super sexy μασάζ.

Υδροχόος – Ανοίξτε τη σχέση σας

Ως σταθερό ζώδιο, ο Υδροχόος είναι εξαιρετικά πιστός. Οι μακροχρόνιες σχέσεις δεν αποτελούν κανένα απολύτως πρόβλημα για τους Υδροχόους και ξέρουν πώς να κρατούν τα πράγματα ενδιαφέροντα με τον σύντροφό τους. Αλλά είτε πρόκειται για πρόσκληση τρίτου είτε πειραματισμό με μια ανοιχτή σχέση, η σεξουαλική ζωή των Υδροχόων με τον/την σύντροφό τους γίνεται ακόμα καλύτερη όταν προσθέτουν άλλους στη συνταγή ευτυχίας τους. Η ζήλια τους φτιάχνει.

Ιχθύες – Τα προκαταρκτικά ως κυρίως πιάτο του σεξ

Οι Ιχθύες είναι το τελευταίο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου και ξέρουν περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον, ότι είναι το ταξίδι και όχι ο προορισμός που έχει πραγματικά σημασία. Οι Ιχθύες είναι πάντα έτοιμοι για φιλιά και χάδια και κατά τη γνώμη τους το προκαταρκτικό παιχνίδι θα πρέπει να είναι το κύριο γεγονός.