ΖΩΔΙΑ

Τι είδους πρώην θα γίνεις, ανάλογα με το ζώδιο που είσαι (και τα ελληνικά καψουροτράγουδα)

Pexels

Οι άνθρωποι χωρίζονται σε δύο κατηγορίες. Σε εκείνους που χωρίζουν και μην τον είδατε και σε εκείνους που χωρίζουν και βάφουν τις κουρτίνες στο χρώμα που μισούσε, ενώ κοιτάνε φωτογραφίες και κλαίνε. Βέβαια αυτό δεν ισχύει 100% γιατί προφανώς υπάρχουν διάφοροι παράγοντες που επηρεάζουν ένα χωρισμό και τη συμπεριφορά του καθενός. Το τι πρώην θα γίνει κάποιος, για παράδειγμα, μπορεί να καθοριστεί και από το ζώδιο που είναι. Ή και τον ωροσκόπο του.

Τα άστρα και τα ζώδια ωστόσο είναι ξανά εδώ για να βάλουν τα πράγματα σε μια τάξη. Ανάλογα με τους πλανήτες, τις συναστρίες, τα αστέρια και τους δορυφόρους μπορούμε να μάθουμε, λοιπόν, με σχετική ακρίβεια τι είδους πρώην είμαστε, όπως μας διαμορφώνει το κάθε ζώδιο και τα χαρακτηριστικά του.

Ο Κριός δεν ξεχνιέται, δεν ξεχνιέται μες σε μια βραδιά

Όποιος χωρίζει έναν Κριό καταλήγει να τον σκέφτεται συνέχεια ενώ λείπει φοβερά στους εκάστοτε πρώην- όσο μ**** και να είναι (γιατί μπορεί να γίνει ΜΕΓΑΛΟΣ μ****). Εκείνος μπορεί να στεναχωρηθεί λίγο (εντάξει, δεν είναι τόσο αναίσθητος) αλλά δεν θα κάτσει να σκάσει βρε παιδί μου, θα χαζέψει στο tinder και θα βγει ξανά ραντεβού το επόμενο βράδυ. Από τους πρώην που το ζώδιο δείχνει ότι δεν σε υπολογίζουν και πολύ.

Ο Ταύρος τα βλέπει όλα χαλαρά, θα ‘ρθουν άλλα πιο ωραία, χαλαρά

Νομίζεις ότι θα κάτσει να σκάσει ο Ταύρος; Αμ, δε. Τα βλέπει όλα μέσα από το πρίσμα της λογικής, δεν αναλώνεται σε συναισθηματισμούς οπότε όταν λέει τέλος, είναι τέλος. Αυτό το χαρακτηριστικό του βέβαια του επιτρέπει να παραμένει φίλος με τους πρώην γιατί δεν είναι ζώδιο που θα κάνει πισωγύρισμα. Μένει πιστός στις αποφάσεις του.

Ο Δίδυμος ήρθε πάλι πίσω σαν τον δολοφόνο

Οι Δίδυμοι είναι αναποφάσιστοι, δεν μπορείς να τους πάρεις στα σοβαρά και σε καμία περίπτωση δεν μπορείς να τους εμπιστευτείς. Όντας άτομα που αγαπάνε την περιπέτεια και είναι σαν πεταλουδίτσες που πετάνε από εδώ και από εκεί δεν μπορούν να σταματήσουν να μιλάνε με τους πρώην, οπότε αυτό το ζώδιο όταν νιώσει την ανάγκη να στείλει ένα μήνυμα θα το κάνει, δεν θα κολλήσει.

Ο Καρκίνος επηρεάστηκε, σπάστηκε, βιάστηκε

Όλα τα συναισθήματα στο full. Στεναχώρια, μίσος, απογοήτευση, άρνηση μπαίνουν στο μπλέντερ και αυτό που ζει ο Καρκίνος είναι ένα ατέλειωτο δράμα. Θα μπλοκάρει/ σβήσει/ κάνει hide όπου μπορεί τον πρώην, θα γράψει γράμμα όοοχι πως θέλει να το δώσει, θα διαβάσει παλιά μηνύματα και θα κλάψει, θα κατηγορήσει τον εαυτό του και παράλληλα θα παριστάνει στους άλλους ότι όλα ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ. Μπαχαχαχα. Δεν είναι.

Ο Λέων σαν πρώην είναι το ζώδιο που αναρωτιέται, τολμάς και έχεις παράπονο ΕΣΥ;

Χώρισες ένα λιοντάρι και πιστεύεις ότι θα κάτσει να κλαίει; Μπαχαχαχαχα, ναι προφανώς και θα στεναχωρηθεί- δεν είναι ρομπότ- αλλά το κυρίαρχο συναίσθημα είναι ΤΟΛΜΗΣΕΣ ΝΑ ΜΕ ΧΩΡΙΣΕΙΣ, ΕΣΥ; ΕΜΕΝΑ; Στάνταρ κάθεται σε μια καρέκλα που γυρνάει και χαϊδεύει τη γάτα του ενώ φωνάζει ”ποταπό, σκουλήκι, που δεν με λάτρεψες όσο έπρεπε, εξαφανίσου από μπροστά μου”.

Ο Παρθένος σ’ έχει κάνει Θεό, να σου πει σ’αγαπώ γύρνα πίσω

Το περίμενες εσύ ότι ο Παρθένος δεν ξεκολλάει ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ; Τους καρκίνους λέμε εμμονικούς αλλά τα παρθενάκια κερδίζουν πανηγυρικά τον τίτλος του ”Γύρνα πίσω άπονε, μην μ’αφήνεις μόνη”. Η αλήθεια είναι βέβαια ότι το κάνει αυτό γιατί ψάχνει μανιωδώς να βρει τι έφταιξε. Ποια ήταν τα σημάδια και γιατί δεν τα είδε; Δεν πρόκειται να ηρεμήσει και να βάλει τελεία μέσα του αν δεν βρει τις απαντήσεις που ψάχνει για αυτό καλό είναι να κλειδώσεις τα social σου.

Ο Ζυγός είναι ο πρώην που ως ζώδιο είναι καλά, περνάει μια χαρά, θέλει να σου πουν ψέματα

Δεν είναι πολύ σίγουρος αν σε μισεί και θέλει να μην σε ξαναδεί μπροστά του ή αν θέλει να μείνετε φίλοι και να κρατήσετε επαφή. Η αλήθεια είναι ότι οι Ζυγοί αποφεύγουν να αντιμετωπίσουν καταστάσεις γιατί μπορεί να εκραγούν και να κάνουν χειρότερα τα πράγματα ωστόσο όταν δουν τον πρώην θα κάνουν χαρούλες και γελάκια και ”α, και εσύ εδώ; τι κάνεις όλα καλά;” ενώ μέσα τους θα υποφέρουν κάπως.

Ο Σκορπιός νεκρός ή ζωντανός εσένα θα ζητάει #νοτ

Αν έχεις χωρίσει σκορπιό ή σε έχει χωρίσει εκείνος γνωρίζεις πολύ καλά, πόσο ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΙ. Αν σε χωρίσει τότε έχεις αυτόματα διαγραφεί από το χάρτη του, δεν υπάρχεις, δεν τον νοιάζεις, δεν θα σε αναζητήσει, γιατί όταν ένας σκορπιός λέει τέλος το εννοεί, δεν κάθεται να το κουράσει το θέμα. Σε περίπτωση που τον χωρίσεις, μην περιμένεις δράματα και μηνύματα στις 2.45 το βράδυ. Θα αποδεχτεί το αίτημα σου και δεν θα σε ενοχλήσει ποτέ ξανά. Ενδέχεται να οργανώσει την καταστροφή σου βέβαια, μην πεις ότι δεν σε προειδοποίησα.

Ο Τοξότης πάντα επιμένει, περιμένει ένα σου σημάδι μέσα στο σκοτάδι

Ο Τοξότης κάθεται υπομονετικά στη γωνιά του και περιμένει, επιμένει, ελπίζει σε ένα θαύμα γιατί αρνείται να δεχτεί ότι χωρίσατε. Εκείνον τον ρώτησες; Γενικότερα έχει την τάση να κρατάει φιλικές σχέσεις με πρώην ως ζώδιο, ωστόσο, μπορεί πολύ εύκολα να μπερδευτεί και να εκλάβει το φιλικό ενδιαφέρον ως ερωτική προσέγγιση. Βέβαια δεν θα κάνει ΠΟΤΕ το πρώτη βήμα για επανασύνδεση, είπαμε σχεσάκιας είναι όχι βλάκας.

Ο Αιγόκερως θα βγαίνει, θα πίνει και λόγο δεν θα δίνει

”Όχι θα κάτσω να σκάσω, όχι θα κάτσω να σκάσω. Τι λες καλέ, τι λες καλέ, που θα πεθάνω;” τραγουδούσε η Λίτσα Διαμάντη ξεκάθαρα για κάποιον Αιγόκερω, ο οποίος όταν χωρίζει δεν αναλώνεται σε προσωπικές αναζητήσεις και δράματα, όχι. Θα κάνει το tinder του, θα βγει να πιει τα ποτάκια του και γενικά δεν θα σκάσει. Θα στεναχωρηθεί λίγο για το χωρισμό γιατί είναι γλυκούλης κατά βάθος, αλλά πάνω από όλα τον νοιάζει η ψυχολογία του, η οποία θέλει να είναι στα πάνω της.

Ο Υδροχόος τραβάει λοιπόν σε όλα μια κόκκινη γραμμή

Ανακούφιση. Αυτό νιώθει ένας Υδροχόος όταν τελειώνει μια σχέση. Είναι φοβερά ανεξάρτητος και θέλει να νιώθει ότι έχει το πάνω χέρι στις αποφάσεις οπότε αν νιώσει ότι πιεστεί/ βαρεθεί μην τον είδατε ενώ αν πέσει μούρη με μούρη με πρώην, είναι το ζώδιο που δεν θα επηρεαστεί ιδιαίτερα.

Ο Ιχθύς σού φωνάζει πως σ’αγάπησε πολύ το καλύτερο παιδί

Τα ψαράκια είναι ευαίσθητα και ευγενικά οπότε προσπαθούν να διατηρήσουν καλές σχέσεις με τους πρώην τους, όχι τίποτα άλλο κόπιασαν για αυτή τη σχέση και δεν θέλουν να τα πετάξουν όλα έτσι απλά στα σκουπίδια. Όταν χωρίζουν δεν περνάνε πολύ καλά, πληγώνονται πολύ και ενδέχεται να περάσουν αρκετές εβδομάδες χαζεύοντας (stalkάροντας δηλαδή) τα social του πρώην.