ΖΩΔΙΑ

Πώς εκφράζει κάθε ζώδιο την αγάπη του σε μια σχέση;

Pexels

Είναι μια αλήθεια, παγκοσμίως γνωστή, ότι τα ζώδια εκφράζουν τα συναισθήματά τους με διαφορετικό τρόπο. Το ίδιο φυσικά ισχύει και όταν μιλάμε για την αγάπη. Ενώ κάποιοι πιστεύουν σε λόγια επιβεβαίωσης και ποιοτικό χρόνο, άλλοι απολαμβάνουν τις μεγαλειώδεις χειρονομίες στοργής και το να κακομαθαίνουν αυτούς που αγαπούν.

Αν αναρωτιέσαι σε ποιο άκρο του φάσματος κλίνεις, δες παρακάτω τους τρόπους με τους οποίους το κάθε ζώδιο εκφράζει την αγάπη του στον/στη σύντροφό του όταν βρίσκεται σε μία αφοσιωμένη σχέση.

Πώς εκφράζει την αγάπη του κάθε ζώδιο σε μια σχέση; Pexels

Πώς εκφράζει κάθε ζώδιο την αγάπη του σε μια σχέση;

Κριός

Οι Κριοί δεν είναι επιρρεπείς σε απροκάλυπτες χειρονομίες αγάπης, αντίθετα πιστεύουν στο να λένε αυτό που έχουν στο μυαλό τους. Η έλλειψη φίλτρου, σημαίνει ότι δεν έχουν κανέναν ενδοιασμό να μοιραστούν τα βαθύτερα συναισθήματά τους, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι είναι εκείνοι που θα κάνουν την πρώτη κίνηση.

Ταύρος

Σταθερός και πιστός, ένας Ταύρος δεν έχει ποτέ αμφιβολίες για το με ποιον θέλει να είναι. Του αρέσει να περιποιείται τον/τη σύντροφό του και όχι πάντα με υλικά μέσα. Αυτό μπορεί επίσης να σημαίνει ότι δίνει σε κάποιον τον αδιαίρετο χρόνο και την προσοχή του για ποιοτικό χρόνο, μαζί.

Δίδυμοι

Η κοινωνική πεταλούδα του ζωδιακού κύκλου, ο Δίδυμος, μπορεί να δυσκολεύεται να βρει αυτό που θέλει, αλλά μόλις αποφασίσουν, δεν υπάρχει γυρισμός. Εάν βγαίνεις ραντεβού με έναν Δίδυμο, μπορείς να περιμένεις μεσημεριανές εκπλήξεις στη δουλειά και αυθόρμητα σχέδια για εξόδους, για να κρατήσετε τη μονοτονία, μακριά από τη σχέση σας.

Καρκίνος

Βαθιά ευαίσθητη και διαισθητική εξίσου, αγάπη, για έναν Καρκίνο, σημαίνει να γνωρίζουν τον σύντροφό τους σε ένα πιο θεμελιώδες επίπεδο με βαθιές, ουσιαστικές συζητήσεις. Μην εκπλαγείς αν στο πρώτο τραπέζι με τους γονείς σου, αρχίσει να ξεψαχνίζει όλα τα παιδικά σου άλμπουμ.

Λέων

Ως γεννημένοι ηγέτες, οι μεγάλες χειρονομίες χρησιμεύουν ως δεύτερη φύση για έναν Λέοντα. Όταν είναι ερωτευμένοι, τους αρέσει να το επιδεικνύουν στους γύρω τους. Παρόλο που τους αρέσει να δίνουν και να λαμβάνουν δώρα, νιώθουν επίσης ότι είναι απαραίτητοι, όταν μπορούν να βοηθήσουν κάποιον. Επομένως μην φοβάσαι να στηριχτείς πάνω τους και να τους δώσεις την ευκαιρία να φανούν χρήσιμοι.

 

Παρθένος

Ως έμφυτοι τελειομανείς με προσοχή στη λεπτομέρεια, δεν υπάρχει τίποτα που να ξεφεύγει από την προσοχή ενός Παρθένου. Συμπεριλαμβανομένων αυτών που σου αρέσουν και δεν σου αρέσουν. Μικρές ή μεγάλες πρακτικές χειρονομίες, είναι η προτιμώμενη γλώσσα αγάπης ενός Παρθένου. Είναι το ζώδιο που θα έχει φροντίσει για το φαγητό, αν δεν έχεις προλάβει να μαγειρέψεις. Θα έχει γεμίσει την μπανιέρα για ένα ζεστό, χαλαρωτικό μπάνιο, μετά από μια κουραστική σου μέρα. Ωστόσο, η εσωτερική τους ανεξαρτησία, σημαίνει ότι θα χρειαστεί να προσπαθήσεις αρκετά για να ανταποδώσεις.

Ζυγός

Ευγενικοί, ήρεμοι και ισορροπημένοι, οι Ζυγοί φτάνουν στο έπακρο τις δυνατότητές τους όταν βρίσκονται σε μια αφοσιωμένη σχέση. Οπότε μην εκπλαγείς, αν πιάσεις έναν Ζυγό να προσπαθεί να κάνει τα πάντα για να σε κερδίσει ξανά και ξανά.

Σκορπιός

Όταν ένας Σκορπιός ερωτεύεται, η φλόγα ανάβει. Αλλά δεν είναι ο καλύτερος στο να εκφράζει λεκτικά τα συναισθήματά του. Αντίθετα βασίζεται σε άλλους τρόπους για να δείξει την αγάπη του, κυρίως μέσω της σωματικής οικειότητας και της στοργής.

Τοξότης

Αν και είναι δύσκολο για έναν Τοξότη να μπει σε μία σχέση, όταν το αποφασίσει, θα διαπιστώσεις ότι κάθε μέρα είναι μια περιπέτεια. Ο αυθορμητισμός είναι η γλώσσα της αγάπης του, και ενώ δεν είναι ο καλύτερος στο να μοιράζεται τα συναισθήματά του, ένα ταξίδι της τελευταίας στιγμής, είναι ίσως ο τρόπος τους να εκφράσει την αγάπη του.

Αιγόκερως

Υπεύθυνο και προσγειωμένο, αυτό το ζώδιο δεν αφήνει τους ανθρώπους να μπουν εύκολα στη ζωή του. Αλλά όταν το κάνει, προτιμά να αφήσει τις πράξεις τους να μιλήσουν. Οι κενές χειρονομίες και τα λόγια κολακείας δεν έχουν μεγάλη αξία για έναν Αιγόκερω. Αντίθετα, είναι πολύ πιο πιθανό να κάνουν μια συντονισμένη προσπάθεια για να σχεδιάσουν το κοινό σας μέλλον.

Υδροχόος

Η επαναστατική φύση του Υδροχόου, τον κάνει απρόβλεπτο και η ακραία αίσθηση της ανεξαρτησίας του, σημαίνει ότι είναι επιφυλακτικοί, μήπως παγιδευτούν σε μια σχέση. Ωστόσο, αν τους δώσεις χρόνο και χώρο, θα διαπιστώσεις ότι κάνουν μικρά βήματα προς το μέρος σου κάθε μέρα. Σε λίγο, θα φροντίσουν για κάθε σου ανάγκη, χωρίς να χρειάζεται καν να την εκφράσεις.

Ιχθύες

Ως οι αιώνια ρομαντικοί τύποι του ζωδιακού κύκλου, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι οι Ιχθύες τείνουν να τοποθετούν τους άλλους πάνω από τον εαυτό τους σε μια σχέση. Πράγμα που σημαίνει, ότι πιθανότατα η καρδιά τους, έχει ραγίσει στο παρελθόν. Η ντροπαλή προσέγγιση της αγάπης τους, μπορεί να σημαίνει ότι δεν θα έχεις δημόσιες ή φανταχτερές εκδηλώσεις στοργής. Αντίθετα, η φλόγα της αγάπη τους καίει αργά, σταθερά και λαμπερά, μόλις βρουν «the one».